Kezdőoldal Ágak Hosszú távra tervez a Biocommal Király János, a Czentlaki-ág hálózatvezetője

Hosszú távra tervez a Biocommal Király János, a Czentlaki-ág hálózatvezetője

Király János, a Czentlaki-ág HV-ja

Király János több mint 13 éve már részese volt már a hálózatunknak, de akkor még nem volt rá fogékony. Használta pár termékét, de nem érdekelte jobban. Azóta meglátott valamit az MLM-ben, pontosabban a Biocomban. Igen, nem titkoltan a pénzt, a lehetőséget – először! A Czentlaki-ág hálózatvezetője a kereskedelemből jött, vagyis, ott maradt. De most már sokkal másképp látja a világot és hosszú távra tervez a Biocommal. Alábbi sorai új vállalkozásáról önmagában alkalmasak a szponzorálásra…

Belenőttem a vállalkozói világba
A vállalkozói világból, a kereskedelemből jöttem ide. Mindig is abban dolgoztam, családi vállalkozásban az autós területen. Szakmámon belül élen jártam az újításokban, módszerekben. Szerettem első lenni, ha valami újat lehetett a piacon bevezetni, megalkotni. Második generációként vezettem a vállalkozásunkat, és ezen keresztül cégünknek 42 évet sikerült lehúzni a szakmában. Felnőttem abban, hozzászoktam, hogy csak egyre beljebb lehet menni a „málnásban”.

Az MLM-nél nincs igazságosabb!
Mára már, hogy bezártam saját vállalkozásunkat, egészen másképpen látok rá az ott hagyott problémákra. Szívesen beszélgetek, adok tanácsot vállalkozóknak, üzletembereknek, akik még mindig azt vallják, hogy az MLM rossz. Vallom, hogy arról alkotok véleményt, amit ismerek, és arról nem, amit sose próbáltam. Az elmúlt 7 éves MLM tapasztalatom azt mondatja velem, hogy nincs ennél igazságosabb kifizetési módszer a világon, mert a jutalékod nem attól függ, hogy jobb kávét tudsz főzni, vagy aznap rövidebb szoknyában jöttél-e, vagy kinek a valakije vagy, hanem a hozzáállásodtól, a kitartásodtól, az szorgalmadtól, és attól, hogy elég alázattal rendelkezel-e. Ráadásul, ebben a cégben kinyíltak a határok, és a lokális piac globálissá változott. Óriási különbség.

Kereskedelemből kereskedelembe. Ám itt, a Biocomban egészen más a perspektíva számára sok szempontból…

A páromat követtem
Először párom miatt mentem el egy Czentlaki összejövetelre, ahová Ő kapott meghívást. Tudjuk, a hálózatépítés gyakran jár hétvégi rendezvényekkel, és hogy többet lehessek vele, elmentem. Aztán megtetszett a csapat, a vezetők, és elgondolkodtam rajta magam is.

Király János élete párjával

Czentlaki Zoltán kihívása vezetett az útra
Kaptam az első alkalommal egy kihívást Czentlaki Zoltántól, akiről akkor még semmit se tudtam. Feladta a leckét, de onnan már nem volt visszaút! Azóta együtt építjük kis csapatunkat.

A pénzből indult…
Én nem titkoltan a pénz miatt jöttem ide. Persze megismerve a cég adottságait, módszereit, a benne rejlő lehetőségeket, mára már ez picit finomodott, és átalakult bennem is, de hiszem, és tudom, hogy ha másoknak segíteni szeretnék, először nekem kell olyan helyzetbe hoznom saját magam, hogy segíteni tudjak.

Segíteni tele zsebbel lehet
Üres zsebbel csak szép gondolatok jöhetnek, de a pénz megléte adja meg a kivitelezés, a segítségnyújtás lehetőségét. Eddig is sokat adakoztam, támogattam, és ezután is szeretném ehhez az alapokat megteremteni. Mi kell ehhez? Tanulni, tanulni, tanulni! És, ha ezzel eljutsz valameddig, akkor tanítani, tanítani, tanítani. De a cél az, hogy passzív jövedelme legyen az embernek, ahhoz pedig meg kell tanítani a munkatársakat tanítani, és ez így megy, és megy tovább.

51 nap alatt lettem HV
Hogy hol tartok ebben a folyamatban? Az elején. Másfél év a múltam még csak a Biocomban. Az, hogy 51 nap kellett a hálózatvezető szint eléréséhez, arra büszke vagyok, de ez csak az út eleje. Itt kezdődik a munka.

Alázattal tanulok
Igaz, elismerik, honorálják, élvezi az ember, de ez egy szakma, amit meg kell tanulni kellő alázattal. Nem véletlen szóismétlés ez tőlem, hanem tudatosan, sokszor használom ezt a jelzőt, mert nagy jelentősége van. Látom, érzem magamon a fejlődést, de a legjobb, ha az ember környezete jelzi ezt vissza.

Jó tapasztalatokból indult
Mi kellett, hogy elinduljak a Biocom színeiben, és felvállaljam a terjesztést? Saját, jó tapasztalatok az egészség oldalon. Egy 14 kg-os fogyással indítottam, leraktam a több, mint 20 éve fogyasztott vérnyomás-csökkentőimet, elmaradt az allergiaszezon az elmúlt évben (mármint nálam), és sikeres évet zártam a gazdasági oldalát nézve is.

Zoltán barátom 60 (!) kilót fogyott
Amire nagyon büszke vagyok, az az, hogy vannak már jócskán követőim is, akik közül kiemelném Molnár Zoltánt, akit – miután 17 évig mellettem dolgozott az autós vállalkozásunkban – nem kellett sokáig győzködnöm, hogy nála is eredmények lehetnek. Nekiállt, és 11 hónapig betartva az utasításainkat, fogyása elérte a 60-kg-ot. Szerinted? Van-e ennél nagyobb öröm, mint így segíteni az embereken? Mekkora változáson megy át Ő is?

Csodálatos emberek között lehet, dolgozhat

A pénzhez való hozzáállás
Pénz. A pénz állandóan szem előtt van tartva, mert ma mindenhez ez kell, és sok kell. A pénzhez való viszonyt is oktatni kellene a mai iskolákban. A pénzt szeretni kell, különben nem jön hozzánk, kell tudni használni, értékelni, bánni vele. Meg is teszek érte mindent, amit csak tehetek.

A tanulás és a tudás átadása egyaránt fontos dolog számára. Itt éppen a Czentlaki-ág képzésén ad elő.

Ez egy tanulható szakma
Sok tréningen veszek részt párommal, aminek alapértelme a saját fejlődésünk, ami meg abból következik, hogy a megszerzett tudást tovább kell adni másoknak. A cél a passzív jövedelem, de ehhez a tudást meg kell szerezni. Ez egy szakma, amit ma már a világban több helyen is egyetemeken oktatnak, de a működéshez ez nem alapfeltétel. Viszont, a tudást így is el lehet sajátítani rendezvényeken, oktatásokon.

Fókuszban a Biocom
Hosszú távban gondolkodok a Biocommal, nem keresek alternatívát mellé, mert vallom, hogy ha sok dologgal foglakozol egyszerre, akkor a fókuszod megoszlik, az eredményekkel együtt. Meddig szeretném csinálni? Amíg élvezem! Tanulni szeretek, az új dolgok inspirálnak, ha vannak eredmények, és miért ne lennének, maradok, és csinálom, mert jó ügyet képviselni jó dolog, a „kiválasztottakhoz tartozni” elismerés. Erre se alkalmas mindenki. Mi „agymosottak”, mert nekünk tényleg kimossák az agyunkból a sokk szennyet, sokkal tisztábban látunk, élünk, élvezzük az egészségünket, az anyagi javakat.

A haladást választottam
Mindig úgy gondoltam, hogy a mai jövedelmem holnap már nem lesz elég, és ez hajtott mindig. Ma sok olyan fizető szolgáltatást használunk, amit régebben nem, mert nem is volt ilyen. Lásd: internet, rádiótelefon stb. És jön a holnap, a holnapután, megint hoz valami újat, és ez remélem sose áll meg. Ha követni akarod a világ változásait, tegyél érte, vagy dönts úgy, hogy neked az már nem kell. Én a haladást vállaltam, mert az elégít ki! De ha a meglévőből csak fogyasztunk, és nem pótoljuk vissza, nagyon hamar képes elfogyni, legyen az bármennyi.

Nem munkának érzem
Szeretek dolgozni, de csak olyat, amit élvezek. A munka fiatalon, frissen tart, fizikailag is, szellemileg is, nemesít. Nem tartom magam szegény embernek, de olyan gazdagnak se, hogy ne kellene dolgoznom. A munka előre visz, új kapcsolatokat lehet benne kialakítani, ami a mai világ legnagyobb értéke. Sokan kérdezik, hol dolgozom? Sehol, jön a válasz. „Ott ne hagyd!” Az a helyzet, hogy nem tudom munkának nevezni, amikor csak beszélgetek az emberekkel, de hát „ez a munkám”. Szeretem csinálni!

A jókedv öngyógyító…
A humor az életem komoly részét tölti ki, és ezen nem is szeretnék változtatni, nem akarok egyetlen napot sem eltölteni nevetés nélkül, mert, mint azt Chaplin is megmondta „Az a nap, ami nevetés nélkül telik el, az elfecsérelt idő volt!” A jókedv öngyógyító tud lenni, a humor az embereket, a barátokat egymáshoz közelebb hozza.

Élményéket gyűjtök, nem tárgyakat
Három hobbim, szenvedélyem van: az utazás, az autók és a fényképezés. Bárhol és bármikor képes vagyok fotózni, megörökíteni a pillanatot, viszont így szinte soha nem vagyok rajta a képeken. Szeretem a jó kocsikat, értékelem a tudásukat, áldozok is rájuk nem keveset. Utazni imádunk, sok szép helyen jártam már a világban, de a „bakancslista” még hosszú. Rájöttem már, hogy élményeket kell gyűjteni, nem tárgyakat. Szükség is van a Biocom „segítségére” a kivitelezéshez. És megint a pénznél tartunk! Nem pecázok, nem vadászok, de tisztelettel érdeklődök más hobbija iránt is.


Büszke vagyok a gyermekeimre
Két csodás gyermekem van, akik már sajnos nem laknak velem, mert mindkettő éli a saját, felnőtt életét. Fiam külföldön él és dolgozik a párjával, lányom még itthon, Budapesten él és dolgozik középvezetőként a világ legnagyobb vállalatánál, de nem tudom meddig. Mindegyikük jól keres. Balázs fiamtól folyamatosan tanulom még mindig a pénzzel való bánást, mert Ő közgazdász, racionális gondolkodású, és fiatal kora ellenére igen komoly eredményekkel büszkélkedhet. Büszke vagyok mindkettőjükre, mert önerőből küzdötték fel magukat a mostani státuszukba. S még én is gyereknek mondhatom magam, mert még mindkét szülőm él. Egy testvérem van, aki már rég nem él velünk, így a szülőkkel való napi feladatok engem illetnek.

A tervezést tanulom
Határidők, tervezés? A határidőkkel semmi gondom, de! Céljaim, terveim mindig is voltak, de a tervezéssel hadilábon álltam is, meg állok is.

Jó helyen vagyunk!
Czentlaki-ág. Ha olyant lehet mondani, hogy szerencsére a „Gondviselő” jó helyet szemelt ki nekem és a páromnak is, akkor kimondom, hogy jó helyen vagyunk! A csapatban a szeretet, az önzetlen segítségnyújtás, az egymásra való figyelés, az egymás oktatása, nagy hangsúlyt kap. Nagyon összetartóak, számíthat mindenki a másikra, elismerjük a tudást, ami nekem is nagyon fontos.

Király Jánosék a felső vezetőkkel és Szabó Sigfriddel


Sokban tud segíteni a Biocom
Így, a hatvanhoz közel felértékelődik az ember egészségi állapota. Elgondolkodtató, hogy hányan nincsenek már köztünk a régi ismerősök, barátok közül. Hiányoznak! Lehetnének még mindig velünk? Sokan igen! A Biocom, amiben segíteni tud a kiváló termékeivel az egészség vissza- vagy helyreállítása érdekében, a biztonságérzet, a nyugalom megélésében, amihez alapvetően szükség van pénzre. Már megint a pénz! Nagy segítség, hogy szakembereink megismertetik velünk, hogyan, mitől, miért működünk. Miben kellene változtatnunk, hogy optimális legyen a szervezetünk működése, eredményes legyen egy-egy kúra, legyen minek örülni, és büszkék lehessünk a saját és mások eredményeire.

Biztos a háttér
Szimpatikus nekem, mint volt cégvezetőnek, hogy az Biocom vezetői még az eredeti felállásban, mint alapítók működtetik a hálózatot. Megnyugtató érzés, mert ha ennyi ideje így tudtak működni, és a kezdeti nehézségek inkább összekovácsolták Őket és nem széthúzták, akkor erre lehet hosszú távon alapozni, ide érdemes időt, pénzt áldozni, mert tartósnak tűnik.

Egy olyan csapat (a Czentlaki-ág) tagja Király János, amire nagyon büszke

Úgy én sem…
Kívánom, hogy mint hálózatépítő, minél több emberrel tudjam megértetni az MLM értelmét, működését, mert tudom, hogy sokan azért zárkóznak el előle, mert nem értik! Sok csodálkozó embernek mondtam már, hogy azt az MLM-et, ami az ő fejében van, én sem csinálnám!

Számíthatsz rám, Biocom!
Köszönök minden tudást, segítséget, támogatást, tanítást vezetőimnek, munkatársaimnak, mert hisz mindenki, aki a közelembe kerül, megtanít valamire. Kívánok még nagyon hosszú működést, komoly eredményeket az én Biocomomnak, mert számítok rá, és viszont számíthat rám is!

 

Ezeket olvastad már?