Kezdőoldal Ágak Hivatása az emberekkel való foglalkozás – Batai Szilvia HV lett a Czentlaki-ágon

Hivatása az emberekkel való foglalkozás – Batai Szilvia HV lett a Czentlaki-ágon

A 2016-os karácsonyi rendezvényen kis csapatával: mellette Majzik Évi, előtte Lászki Kriszti és Molnár Csikós Hajna

A 2016-os karácsonyi rendezvényen kis csapatával: mellette Majzik Évi, előtte Lászki Kriszti és Molnár Csikós Hajna

Batai Szilvia 2015. május 31-én csatlakozott a Biocomhoz, s tulajdonképpen ugyanazt csinálja azóta is, mint addig: emberekkel foglalkozik, ami az ő hivatása. Csakhogy ehhez most már elismerés, jövőkép és komoly jövedelem is társul! Az üzletben ugyanis sok olyat élt meg a napi munka és képzések által, a célok kitűzésével, ami addig ismeretlen volt számára. Mondhatnánk: „szerencséje” volt, hiszen a Czentlaki-ágon kapott egy olyan segítőt Surányi Ági Arany HV személyében, aki valóban szeretettel mentorálta, s „nevelte” önállóságra. A budapesti hálózatvezető beszámolója csak egy útjelző: nemsokára ugyanis Ezüst HV lesz a hivatalos megnevezése. S mivel remek célkitűző is lett, nyilván ott sem fog megállni…

Igény az alakformálásra

Egy tornastúdiót vezetek Budapesten és a hozzám fordulók a mozgékonyságuk mellett az alakjukat is szerették volna viszonylag gyorsan, kevés ráfordítással visszanyerni. A fogyás, mint tudjuk 80%-ban az étkezésen és 20 %-ban a mozgáson múlik, így keresni kezdtem olyan megoldást, ami hasznára válhat a vendégeimnek.

Leszólítottam a szponzorom…

Egy egészségnapon nagyon hatásos előadást hallottam a helyes táplálkozásról későbbi szponzoromtól, Venczel Évától, akit én szólítottam le az előadás végén, hogy beszélgessünk még erről a témáról. Ő ismertetett meg a Reg-Enorral és felsőbb szponzorával, Surányi Ágival, aki rengeteget segített nekem az elindulás pillanatától a mai napig.

Egy igazi segítő: Surányi Ági

Surányi Ágival a kezdetektől heti rendszerességgel találkoztunk az otthonában, amikor is mindig átbeszéltük a felmerült kérdéseimet… A segítés mellett az első perctől üzletként tekintettem a Biocomra. Kezdetben nyilván kevesebb teret engedtem neki az életemben, de ahogy jöttek a sikerek, úgy nőtt a lelkesedés és elköteleződés, ami további sikert hozott.

Így tanultam meg az üzletépítést

Ági megmutatta nekem a munkamódszereket, eljött hozzám háziinfót tartani, utazott velem akár Egerbe Regenor előadást tartani, állapotfelmérésen megmutatta, hogyan kell „infózni”… Bármikor a rendelkezésemre állt, ha úgy éreztem, hogy szükség van rá. Sose mondta, hogy „Szilvike, neked ezt már tudni kéne”. Eljött velem egyszer Dunakeszire úgy is, hogy már elvállaltam én a Reg-Enor Klub megtartását – de úgy éreztem, hogy szeretné, ha ott ülne ő is, mert mi van, ha mégse tudom…?  Szerencsére akkor már tudtam, de hatalmas biztonságot adott, hogy mellettem tudhattam Ágit. És természetesen előbb-utóbb én is megtanultam mindent.

 A 2016-os karácsonyi partin jól érezte magát Galambos Lajcsi zenéjére

A 2016-os karácsonyi partin jól érezte magát Galambos Lajcsi zenéjére

A hitelesség alapja a termékhasználat

Én úgy működök, hogy csak arról tudok hitelesen beszélni, amit már kipróbáltam. Ez meglátszott a tornastúdióban a Reg-Enor használaton. Amíg csak ott állt a polcon, de én nem használtam, addig nem tudtam senkit „rávenni”, valahogy nem hangzott túl hitelesen, hogy én ugyan nem tudom betartani, de neked biztos jó lesz… 2016. januárban így belevágtam én is a kúrába, életmódváltásba. 2 hónap alatt 5 kg-tól szabadultam meg, ami nagyon szépen látszott rajtam és el is kezdték kérdezgetni a vendégek, hogy hogy csináltam. Többen elkezdtek regenorozni, már torna közben is erről beszéltek, recepteket cseréltek, egymásnak ajánlották. Már egymásnak is példát mutattak. Beindult a Reg-Enor!

Sok a jó tapasztalat

Persze nem csak a Reg-Enor van terítéken, az én nagy kedvencem például az Immune Plus, a gyerekeimnek is szívesen adom. S mivel hozzám olyanok járnak, akik tesznek az egészségükért, hamar elfogadták az állapotfelmérést is. Havonta egyszer tartunk ilyet és nagyon jók a tapasztalatok. Sokan elhozták férjüket, barátnőjüket. Legutóbb épp a Prostata Supportot dícsérte egy vendégem, hogy a férjének megszűntek a panaszai, mióta használja és kérte is a következő dobozzal. (Külön örültem a visszajelzésnek, mert erről a termékről természetesen soha nem lesz saját tapasztalatom…)

Új utat kaptam

A Biocomban a jövőmet találtam meg. Ennek hatására iratkoztam be a természetgyógyász iskolába, amivel azért már régóta szemeztem. Szeretném megérteni a termékek összetételét és hatását. Azt gondolom, hogy akkor még hitelesebb és sikeresebb lehetnék. De nagyon tetszik a passzív jövedelem lehetősége is. Tetszik az, hogy van fejlődési lehetőség, hogy elismernek, hogy segíthetek másoknak.

Emberekkel foglalkozom

Bármivel foglalkoztam eddig (recepciós, asszisztens, lakberendezési tanácsadó, tornastúdió-vezető) egy dolog közös volt: mindig emberekkel foglalkoztam és szerettem csinálni. Úgy érzem, ez a hivatásom. Szívesen segítek, számíthatnak rám a hozzám tartozók. A párom egyébként más területen vállalkozó. Maximálisan támogat, nem kérdezi, hova megyek hétvégenként. Bár távol áll tőle ez a terület, azt látja, hogy én egyre sikeresebb és boldogabb vagyok, és persze annak is örül, hogy anyagilag is kezdek „felnőni”.

Megértettem a célok fontosságát

Egyébként is sokat változott velem a világ. A Biocom előtti életemben egyáltalán nem játszottak szerepet a célok. Valahogy soha nem tűztem ki elérendő célokat. Elégedett voltam azzal, ami van. Talán azt gondoltam, hogy ez a boldog élet kulcsa…? „Ne legyenek elvárásaid, és akkor tudsz örülni annak, ami van. Nem fogsz csalódni.” – másnak is ismerősek lehetnek ezek a mondatok. Ez persze itt gyökeresen megváltozott! Látom azt, hogy ha az ember nem látja, hogy hova akar eljutni, akkor – egy ponton túl – lehetetlen oda eljutni. Mikor kitűzöm azt a célt például, hogy „Ezüst HV leszek júniusban”, akkor először is el kell tudnom hinni, hogy ez megtörténhet. És utána persze a legjobb tudásom szerint mindent megteszek érte, hogy segítsem az alattam lévő munkatársaimat és keményen dolgozunk érte együtt. A legfőbb célom ma már az anyagi függetlenség és a passzív jövedelem!

Már „majdnem” két HV

Ehhez persze a csapat folyamatos bővülése vezet. Büszke vagyok a két vezetőmre, már két majdnem teljes jogú HV munkatársam van.

  • Molnár Csikós Hajnával megtanultam, hogy a „NEM” az csak „MOST NEM” J Mikor IGEN-t mondott és elköteleződött, onnantól kezdve keményen dolgozva hamar elérte a HV szintet. Odafigyelünk és hallgatunk egymásra. A közös munka a kölcsönös tisztelet mellett – remélem – barátságot hozott kettőnk között.
  • Lászki Kriszti az „égből pottyant” a csapatomba. Az interneten talált rám. Sikeres Reg-Enor kúrát követően hamar követőket talált, akik azt akarták, mint ő. Tudatos, elkötelezett, nagyon kevés segítséggel ér el sikereket. Mindenkinek olyan munkatársat kívánok, mint ő! J
2015 tavaszán, Szigetszentmiklóson Halászléfőző versenyen vettek részt Surányi Ági vezetésével, természetesen a Reg-Enort propagálva. Mellette Venczel Évi és Surányi Ági.

2015 tavaszán, Szigetszentmiklóson Halászléfőző versenyen vettek részt Surányi Ági vezetésével, természetesen a Reg-Enort propagálva. Mellette Venczel Évi és Surányi Ági.

Minden képzésen ott vagyok

Persze azt is tudom, hogy a fejlődésünk része a képzés. A Czentlaki-ág minden rendezvényén ott vagyok. Hogy is maradhatnék otthon? Hiszen már van „csapatom”, vannak emberek, akik biztos, hogy nem utaznának ennyit, ha én nem mennék. Szeretnék ebben is követendő példa lenni és nem utolsósorban nagyon jó érzés, hogy ezeket az előadásokat nemcsak én, hanem munkatársaim is hallják. „Helyettem dolgoznak” az előadók. Még azért most is van olyan érzésem néha, hogy de jó lett volna, ha ezt az előadást hallotta volna valamelyik munkatársam, de szerencsére egyre többen kíváncsiak arra, mi is zajlik Székesfehérváron.

A 2016-os karácsonyi bulin készült a kép, melyen Szabó Sigfriddel és Molnár Csikós Hajnával látható

A 2016-os karácsonyi bulin készült a kép, melyen Szabó Sigfriddel és Molnár Csikós Hajnával látható

 2016 szeptemberében Surányi Ágitól kapott ajándékot, egy három napos sümegi képzést, mert háromszor megvédte a HV szintet

2016 szeptemberében Surányi Ágitól kapott ajándékot, egy három napos sümegi képzést, mert háromszor megvédte a HV szintet

Czentlaki Zoltán ágvezető is bekapcsolódott az elismerésébe...

Czentlaki Zoltán ágvezető is bekapcsolódott az elismerésébe…

 2016 karácsonyán Majzik Évivel és Molnár Csikós Hajnával

2016 karácsonyán Majzik Évivel és Molnár Csikós Hajnával

A 2017. márciusi nagyrendezvényen, a Kongresszusi Központ előtt, a Czentlaki-ág, azon belül Surányi Ági csapatának tagjaként

A 2017. márciusi nagyrendezvényen, a Kongresszusi Központ előtt, a Czentlaki-ág, azon belül Surányi Ági csapatának tagjaként

2016. június, amikor elérte a 6-os szintet. A Képen Surányi József (virággal) és Czentlaki Zoltán (mikrofonnal).

2016. június, amikor elérte a 6-os szintet. A Képen Surányi József (virággal) és Czentlaki Zoltán (mikrofonnal).

 

Ezeket olvastad már?