Kezdőoldal Ágak Hétfőnként már nem a pénteket várja Szilágyi Márta, aki hivatását és vállalkozását is feladva lett szabad HV a Czentlaki-ágon

Hétfőnként már nem a pénteket várja Szilágyi Márta, aki hivatását és vállalkozását is feladva lett szabad HV a Czentlaki-ágon

Felső vezetőivel egy képen. Balról: Jámbor Gábor, Tóth Zsizsi, Czentlaki Zoltán, Czentlaki Beatrix, Szilágyi Márta új HV és férje, Biró Zsolt.

„Rögtön tudtam, hogy a Reg-Enor üzletileg is érdekes lehet számomra. Nagyon is érdekes!” Így fogalmaz Szilágyi Márta, aki most már a Czentlaki-ág egyik új hálózatvezetője. De addig meg kellett tapasztalnia a kúra előnyeit. S mivel néhány hét alatt bizonyított számára, nem volt kérdés, hogy a jó hírt terjeszteni fogja. Mint a visszatekintőjéből kiderül: sikeresen!

A Reg-Enor indított be
Régóta próbáltam egészségtudatosan élni, de a civilizációs hatások engem sem kerültek el. A hagyományos medicina eszközeihez nem szerettem volna nyúlni, ezért természetgyógyászhoz fordultam segítségért, miután már egyre erősödő fájdalmaim voltak. Fogyni nem tudtam, lévén az emésztésem lelassult, és a pajzsmirigyem alulműködött. Így ismerkedtem meg a Reg-Enorral, amiről egészen addig a napig nem is hallottam. A kúra és a teljes életmódváltás hatására két hét elteltével beindult a fogyás is. Mondhatnám, panaszmentes voltam. De miért is panaszkodtam volna? Inkább azon gondolkodtam, hogy a jó hírt (mert az volt), szívesen továbbadnám.

 

Szilágyi Márta a Reg-Enor kúra előtt és után

Segített a családnak is
A jó hírt először is családi körben terjesztettem, ahol már a kezdeti sikereket is átélhettük. Édesanyám, a párom és én együtt 38 kilótól és számos problémától szabadultunk meg 3 hónap alatt! A jelentős állapotjavulásunkra és a súlyvesztésre már a környezetünk is felfigyelt…

Futótűzként terjedt a híre
Így kezdődött a fogyasztói kör kiépítése, amiben az első perctől kiemelt fontosságú feladatként kezeltem a Reg-Enor kúrát alkalmazókkal való folyamatos kapcsolattartást. Egy kis faluban élünk a Csepel-szigeten, ahol futótűzként terjedt a Reg-Enor kúra híre. Senkit nem hagytam magára, a napi szintű kapcsolattartásra már a kúra kezdetekor felhívtam a figyelmet.

Édesanyjának is sokat jelentett a Reg-Enor kúra

Köszönet Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábornak!
A hatékony munkamódszerekről mit sem tudtam, de nap, mint nap jöttek az újabb és újabb lelkes regenorozók. Ezen a ponton figyelt fel ránk felsővonalunk, Tóth Zsizsi. Segítségével beindítottuk a saját Reg-Enor estjeinket a párom, Biró Zsolt szigetszentmártoni húsboltjában, ahol a kiváló szakmai hátteret Zsizsi párja, Jámbor Gábor természetgyógyász biztosította. Ezzel egyidőben hoztuk létre a közösségi médiában csoportunkat a Reg-Enor-kúrát segítő és népszerűsítő szándékkal „Hentes bácsi diétája” néven.

Egyre többen voltak kíváncsiak a kúrára


Egy verseny motivált a Czentlaki-ágon
Augusztusban éppen nyaralásból tértünk haza, mikor Zsizsi hívott, hogy beszámoljon a Czentlaki-ágon meghirdetett utazási verseny kiírásáról. Hatalmas motivációt adott ezzel, és hitt benne, hogy meg tudom csinálni. Nem is lehetett volna jobban időzíteni, hiszen éppen három hónap kellett a hálózatvezetői szint eléréséhez és megvédéséhez. Egyetlen napra sem tévesztettem szem elől a célomat, és az utolsó nap kora délutánra teljesítve voltak a versenyfeltételek. Ehhez a sikerhez nagyban hozzájárult Zsolt teljesítménye is, aki eközben a saját vevőkörét kiépítve az 5-ös szintre jött fel.

Irány Egyiptom!

A Czentlaki-ág évzáró rendezvényén átvehettem a HV elismerést és az áprilisi, egyiptomi utazásra feljogosító vouchert. Zsizsitől és Gábortól kaptunk ajándékba még egy csodálatos utazást Zakopáneba.

Egyiptomba mennek a férjével, Biró Zsolttal a kihívás sikeres teljesítése következtében

Új hivatást kaptam
Bő félév elteltével elmondhatom, hogy teljesen egészséges vagyok, visszanyertem a formámat, gazdagodtunk csodálatos élményekkel, utazásokkal, a jövedelmem pedig már most bőven meghaladja a pedagógus fizetésemet. De ami a legfontosabb, hogy kaptunk egy szenvedélyesen végezhető munkát, sok-sok jóbarátot és egy fantasztikus jövőképet, amit a két felnőtt fiamnak szeretnék továbbadni.

Jó példát mutatna ezáltal a „kisfiának” is

A szabadság felé
Szeptembertől nem mentem vissza dolgozni, haladok a szabadság felé vezető úton, és hétfőnként már nem a pénteket várom. Nagyon bízom benne, hogy minél több olyan társamnak mutathatom meg ezt az utat, akik merik követni az álmaikat.

Szilágyi Márta sokaknak szeretné megmutatni a termékeket és a lehetőséget

Sok segítséget kapok, a képzéseken ott vagyok
A naptáramban augusztus 31-re van beírva az Ezüst Hálózatvezető szint, mint cél. Tudom, hogy ebben a törekvésemben a felsővonalamtól – Tóth Zsizsiéktől és a Czentlaki házaspártól – minden támogatást megkapok. S persze én is minden képzésen és rendezvényen részt veszek, amit a felsővonalam szervez.  Csak az elmúlt hónapban 4 képzésen voltam velük, és a február első hétvégéjét egy háromnapos vezetőképzőn töltöttem, ahová már Zsolt is velem tartott.

A vezetőképzőre már a férje is vele tartott

Erdélyi hálózat az álmom
Megálmodtam, elhittem, tudom, hogy jó helyen vagyok, tudom, miért csinálom, más nem kell, csak a kitartó és folyamatos cselekvés, és a 100%-os elkötelezettség. Imádom Erdélyt, nagy-nagy álmom válik valóra, ha majd ott is dolgozhatok, ha ezt a csodás lehetőséget oda is elvihetem.

Szilágyi Márta Erdélyben a párjával, ahová hálózatépítőként is nagyon vágyik

Biocom-szerelem
Hogy mennyire hiszek a Biocomban, azt talán bizonyítja az a tény, hogy a közalkalmazotti állásomon kívül egy hagyományos vállalkozást is feladtam, hogy minél több időt tölthessek az üzlet fejlesztésével. A szerelmet találtam meg a Biocomban, amit sok éve kerestem. És amikor valaki szerelmes lesz, nem töltheti az idejét mással, nem igaz…? J

Vágj bele, ne félj!
Utolsó gondolatként legkedvesebb idézetemet szeretném megosztani, mert bizony voltak nehéz éveim, és rossz döntéseim, amikor nagyon kellett a bátorítás. Amikor újra kellett építenem az egzisztenciámat és saját magamat, ebből merítettem erőt: „A holnap, amitől tegnap féltél, az ma volt.” (Popper Péter) Mindenkinek ezt üzenem, aki még nem mert belevágni ebbe a nagyszerű lehetőségbe. Mert nem attól kell félni, hogy mi lesz, ha belevág, hanem attól, hogy mi lesz, ha nem…!

 

Ezeket olvastad már?