Kezdőoldal Ágak Hét hónap – hetes szint, plusz egészség! – Kovács László HV a Czentlaki-ágon

Hét hónap – hetes szint, plusz egészség! – Kovács László HV a Czentlaki-ágon

A szponzor házaspár tagjai a barátai is, akik mindenben segítik. (Demeter Katalin és Attila között Kovács László.)

A szponzor házaspár tagjai a barátai is, akik mindenben segítik. (Demeter Katalin és Attila között Kovács László.)

Kovács László is úgy lett (egészséges) hálózatvezető, hogy egyszer valaki megszólította… (Ez biztatás azoknak, akik úgy gondolják, „nincs kinek” elmondani a Biocom jó híreit.) S mivel Lacinak egyből megtalálták a „nyomógombját”, elindult az állapotjavulás útján, aztán fogyni kezdett, majd nemsokára kitűzhette a HV-jelvényt. S persze, lépten-nyomon elmondta a saját példáját, ami eléggé látványos is. A családja már „függőnek” nevezi, de higgyék el, többszázezres jövedelemmel, új célokkal, kiváló állapotban ez teljesen egészséges…

A döntő pillanat: Galambos Lajcsitól vette át egy képzésen a Czentlaki-ágon kiírt "fogyási" verseny ajándékát, amikor az üzletet is meglátta a rendszerben... (A képen jobbról az ágvezető, Czentlaki Zoltán.)

A döntő pillanat: Galambos Lajcsitól vette át egy képzésen a Czentlaki-ágon kiírt “fogyási” verseny ajándékát, amikor az üzletet is meglátta a rendszerben… (A képen jobbról az ágvezető, Czentlaki Zoltán.)

Célzott kérdés, időben
2014. november végén egyik céges autójuk javítása közben kérdezte meg tőle barátja, Demeter Attila, hogy érdekelné-e a Biocom? Pontosabban, ennek révén egy olyan állapotfelmérés, ami nekik is segített tisztán látni (s aztán elindulni) annak idején. Attilának annyi helyzeti előnye volt, hogy tudta: László éppen akkor egy komoly hasnyálmirigy-gyulladás utáni diétát tartott. – Gondolom ezért említette meg nekem a Biocomot – emlékszik vissza. – Mint kiderült, nagyon jól tette, és köszönöm Neki!

Út a Reg-Enorig: tisztítással, erősítéssel
2014. november 28-án ment el Tapolcára, ahol Pigler Gréti útmutatásai alapján nem volt kérdés, hogy regisztrál-e. Számos betegségéről ugyan tudott (hasnyálmirigy-gyulladás, magas vérnyomás – 26 éve gyógyszeres kezeléssel, emelkedett koleszterin szint, köszvény, ízületi kopás, keringési problémák), ám felszínre került több olyan probléma is, amit nem sejtett (Candida többszörös értékkel, immunrendszer legyengülése, vitaminhiány, gerincproblémák). László úgy döntött: mindenben partner lesz a gyógyulása érdekében. A Candidát kapszulákkal kezelték, megtörtént a vitaminok visszapótlása (Persze mindezt Biocom termékekkel), a gerincproblémákkal csontkovácshoz ment, és már ezek után sokkal jobban érezte magát. A kontrollmérés sokkal jobb eredményeket mutatott, és elérkeztek a Reg-Enorhoz.

Egy betartott újévi fogadalom, dupla eredménnyel
Erre így emlékszik vissza: – 2015. január 1-én kezdtem a kúrát, és az előírtakat betartva, sikerült 3 hónap alatt 12 kg-ot fogynom, majd a Reg-Enor abbahagyása után még 2 kg-ot. Ezzel megnyertem a Czentlaki-ágon meghirdetett fogyókúra versenyt! A díj átadása Budapesten történt, személyesen Galambos Lajostól kaptam az ajándékcsomagot. S mivel ez egy képzéssel volt egybekötve, ekkor eldöntöttem, hogy az egészségen és a fogyáson kívül, a hálózatépítés is érdekel.

Fő az egészség – és annak hirdetése
A regisztráció eredeti célja az egészségének javítása volt, a súlyos betegsége idején kicsit átértékelte az eddigi életét. 2015. áprilisban kezdődött a hálózatépítés, s jellemző, hogy év végéig a jutalékait a család egészségi állapotának javítására fordította. Náluk mindenki tudatosan fogyasztja a termékeket, és a 130 fős csoportjából rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a különböző betegségek javulásával kapcsolatban. Mindezek segítettek abban, hogy 2015. decemberére (már hálózatvezetőként) elérje a 200.000 Ft-os „álomhatárt”.

Év végi pillanat, már az elismerés-ajándékozás jegyében. Czentlaki Zoltán gratulál Kovács Lászlónak, a Demeter házaspár és a zalaegerszegi vonal (az előtérben Kirchner Hajnalka, takarásban a szponzora, Forgácsné Anett) jelenlétében.

Év végi pillanat, már az elismerés-ajándékozás jegyében. Czentlaki Zoltán gratulál Kovács Lászlónak, a Demeter házaspár és a zalaegerszegi vonal (az előtérben Kirchner Hajnalka, takarásban a szponzora, Forgácsné Anett) jelenlétében.

A szponzor mindenben segít
Persze, mindez komoly segítséggel történt. Laci azt mondja: – Van  két segítőkész szponzorom, Demeterné Kati és Demeter Attila. Mondhatom, baráti a viszonyunk, és olyat még nem tudtam kérni, amit ne segítettek volna megoldani. Mellettük két nagyszerű, szintén a nagyobb csapathoz kötődő terapeuta hölggyel dolgozunk együtt. Pigler Gréti Sümegen segít nekünk, míg a zalaegerszegi Forgácsné Anett Gógánfán minden hónapban, egy előre egyeztetett napon. Mindenkinek azért merjük jó szívvel ajánlani Őket, mert óriási tapasztalattal és tudással rendelkeznek. És itt kerül újra képbe a szponzorom, Demeterné Kati, aki minden egyes ilyen alkalmat levezényel.

Nélkülük ez a HV-szint nem jöhetett volna létre… Köszönettel tartozom érte még ágvezetőimnek, Czentlaki Zolinak és Czentlaki Beának is!

Jönnek-mennek, mondják, mutatják
Kovács Lászlóék egyébként nem unatkoznak, hiszen családi vállalkozást működtetnek, ami két részből áll. Van két vegyesboltjuk, és egy hús-hentesáru nagykereskedésük. A munkájukból következően többtucatnyi élelmiszerboltba járnak, sok emberrel van kapcsolatuk, akiknek lelkesen ajánlják a Biocomos termékeket. A Ferenczy László-féle Egészségkönyvek folyamatosan kölcsönben vannak tanulmányozásra, és az érdeklődőket még szóban is tájékoztatják az őket érdeklő dolgokról. – Egyre több ember tart velünk a természetes gyógymód felé, vagyis minél többen szeretnék a piruláikat elhagyni, és helyettük gyógynövényekből álló termékeket fogyasztani. Ismeretségi körömben kevés olyan ember van, aki nem tud a Biocomról, azon belül a Reg-Enorról, a családom szerint már egy kicsit függő is vagyok…

Feljövőben a munkatársak
Igazából nem a függés, hanem a függetlenedés útján van, amiben feljövőben lévő munkatársai is segítik, például Ságiné Rédei Erika Tapolcáról. „Véletlen” találkozás volt az övék. Erikának egy ruházati boltja van, s míg párjával a ruhákat válogatták, ő addig megemlítette neki a fogyását, és a Reg-Enort. Azonnal látta, hogy érdekli a dolog… A következő héten, Tapolcán Szabó Sigfrid tartott előadást, melyre Erika is eljött a barátnőivel. Minden kérdésükre megkapták a választ a Reg-Enor feltalálójától, és jött a regisztráció. Pár hét múlva indítottak az ágon belül egy második fogyókúra versenyt, ahova Erika is „benevezett”. 3 hónap elteltével ő nyert, aminek díja egy wellness hétvége volt! – Nagyon örültünk neki, hiszen mindkét versenyt a mi csapatunk egyik tagja nyerte, immár a másolódás segítségével… – fogalmaz Laci. – S van egy másik sikeres munkatársam is, Németh Éva, aki a celldömölki csoport vezetője, valamint Sümegen is dolgozik 2-3 agilis üzlettárs.

Szoros időbeosztással
Mivel Kovács László a „hagyományos” vállalkozói szektorban dolgozik, még nem igazán jut annyi ideje a Biocomra, amennyi kellene és amennyit szeretne, de azért próbál a rendezvényeken, oktatásokon, ágvezetői konzultációkon részt venni. Tudja, hogy nagyon fontosak a képzések, rengeteget tanul a szenzációs előadóktól, vezetőktől, akik számára példák is. A munkamódszereket illetően a személyes találkozások, megbeszélések híve, és mindenkinek javasolja, hogy nézesse át a pillanatnyi állapotát, mert így hiteles képet kaphat saját magáról. Emellett azt is látja, hogy érdemes foglalkozni az „alvó emberekkel”. Közeli példa számára a Demeter házaspár, akik hét évig „szundikáltak”, és mostanában, az „ébredés” után, rekord sebességgel érték az Ezüst Hálózatvezető szintet.

Minden fontosat megtalált a Biocomban
S hogy mi hálózatvezetőként a célja? – Megduplázni pontjaimat, és irány Egyiptom! Csapatomban pedig év végére legalább egy, vagy kettő hv kinevelését tervezem, mellettük több hármas, négyes, ötös szintű munkatárssal. A Biocomban megtaláltam a gyógyulást, fogyást, életszemlélet-változást, barátokat, egy igazi közösséget. Szlogenem: hét hónap, hetes szint. Mindez jócskán 200 ezer forint feletti jutalékkal, egy másik vonalon, Norbert fiam révén. Családom, mint már írtam, lelkes fogyasztó, fiatalabbik fiam szintén építgeti az üzletét, és már 3-as szinten van. A Biocommal el szeretném érni az anyagi jobblétet, és a boldog, biztos egészséges nyugdíjas éveket!

Ezeket olvastad már?