Kezdőoldal Ágak Hazajött, hogy HV legyen – Losonczi Szilvia sikerei a Györe-ágon

Hazajött, hogy HV legyen – Losonczi Szilvia sikerei a Györe-ágon

IMG_0509

Losonczi Szilvia a mozgásra is figyel az egészségmegőrzés jegyében. A kép egy Spartan Race versenyen készült. Ebből is látszik: számára nincs akadály!

Lehet-e nagyobb öröm egy édesanya számára, mint mikor a gyermekét látja sikeresnek, ráadásul a saját példáját követve? Losonczi Katának, a Györe-ág meghatározó vezetőjének ez megadatott. A cikk azonban a lányáról, Szilviáról szól, aki Angliából tért haza, hogy az anyai utat követve a Biocomban, s az emberek segítésében teljesedjen ki. Ma már tudja: ez az ő útja!

Olajfából induló karrier

Nem a Losonczi-család az egyetlen, ahol jó terméktapasztalatból indult egy évtizedekre szóló, sikeres hálózati pályafutás. Náluk is, mint sokaknál, a ma is népszerű Olajfalevél-kivonat volt az első nagy ász, ami Szilvinek is segített gyermekkorában. A folyamatosan, erős gyulladásban lévő szervezetének jelentett gyógyírt a termék, de az is jót tett, hogy a tejet elfelejtették… A készítményeket azonban nem: Szilvi megfogalmazása szerint, bár sok mindent kipróbáltak a mi palettánk mellett az elmúlt években, hatékonyságban, összetételben, ár-érték arányban nem találtak méltó versenytársat.

Egészségügyi pályán

Nála például, megfigyelése szerint a vágyott testsúlycsökkentéshez is hozzájárultak zöld termékeink, így a most 25 éves fiatal vezető már gimnazista korában ajánlgatta a készítményeket, miközben többször elkísérte édesanyját képzésekre is. Érettségi után fogtechnikus lett, s dolgozott is a szakmában egy évig, majd régi tervét valóra váltva Angliába utazott, hogy ott folytassa ezt az hivatást.

Fogak helyett emberek

S ott kellett kiderülnie, hogy ez nem az övé! Az engedélyekre ugyanis hónapokon keresztül várt, mindhiába, miközben egy bárban dolgozott. Közben megértette: jobban szeret emberekkel dolgozni, mint fogakkal, egy laborban…

Mások ki, ő haza

A tíz hónapnyi vargabetű segített meglátnia, hogy édesanyja útja vezet valahová, s milyen szépen halad évek óta a hálózatban, miközben sokaknak tud segíteni az egészségmegőrzésben is. Így aztán, noha mostanság egyfajta divat kimenni, neki pont hazavezetett az útja. Megérezte, hogy itthon, s ebben van a jövő! Mint mondja: ha valaki igazán akar valamit, azt bárhol el tudja érni…

Természetgyógyásznak (is) készül

Tavalyi döntését más módon is erősítette, támogatta, ugyanis egyúttal beiratkozott egy ETI-vizsgával járó természetgyógyász képzésre is, ahol túl az alapmodulokon, már a szakvizsgára készül. S bár a mi munkánknak egyáltalán nem feltétele az effajta szakértelem, e téren is édesanyja példáját követi. Egyrészt valóban érdekli a fitoterápia, másrészt úgy érzi, a gyógynövénytannal felvértezve még hitelesebb tud lenni, ha tanácsokat kell adni.

Jó tapasztalatok és ajánlás

Bár szponzora egy profi, aki mindig „kéznél” van, ő is teljes értékű, saját munkát végez! Összefogott például egy műkörmös-pedikűrös barátnőjével, akinek ragyogó tapasztalata, hogy az alga (Immun Supreme) használatával csodálatosan erősödik és nő a köröm. Egészségnapokat is szervez lakhelye, Szigetbecse környékén, miközben részt vesz a családi munkában, segítve az állapotfelméréseket, egyúttal folyamatosan dolgozik a vendégkör bővítésén. Mindig korrekten felajánlja a kedvezményes vásárlás lehetőségét, tehát a csatlakozást, s meglátása szerint a teljes körű tájékoztatás is segíti a bővülést a jó terméktapasztalatok mellett. Egyszerűen továbbajánlják az emberek a lehetőséget!

Továbbadott tudás

Mint azt teszi ő is, állandóan, mert a céljai (szép ház és autó, egyszerűen: a bőség) eléréséhez pénz is kell. Ehhez pedig itt a ragyogó eszköz, a Biocom. Mint vallja, úgy tűnik, ez az életnek a dolga vele, hogy továbbadja a tudást, tanácsokkal is segítve az embereknek. Az édesanyja ebben régóta ragyogó példa. Most már egyre inkább a lánya is…

Ezeket olvastad már?