Kezdőoldal Ágak Hatos, hetes, kitűzős, győztes – lendületes évkezdés a Molnár-ágban!

Hatos, hetes, kitűzős, győztes – lendületes évkezdés a Molnár-ágban!

A január végével minősültek mosolyát látva nem kérdés: 2013 az ő évük! (S azoké, akik még nincsenek rajta a képen...)

2013 a mi évünk! Az állítás tartalma nem kisajátítható, és nem szűkíthető le elvileg csupán egy ágra, de az biztos, hogy aki a kijelentést tette, máris eredményekről számolhat be. Ahogyan Molnár Antal ágvezető ígérte, igazán lendületesen indultak a 2013-as céljaik felé! A február 9-én tartott

Start képzésen, Szegeden bőven volt minek örülni, hiszen rengetegen léptek magasabb kereseti szintre, új hatos szintű munkatársnak örültek, új hálózatvezetőt köszöntöttek, és nem utolsó sorban nagyon megérdemelten Biocom aranykitűzőt adtak át – a versenygyőztesekről nem is szólva. A minősültek boldog arcvonásai és létszáma mindent elárul a januári hónapról. Nem csoda ezek után, hogy baráti üdvözletében örömtől ragyogva így fogalmaz az ágvezető: „Mindenkire nagyon büszke vagyok!”

Mi pedig nézzük összefoglalva a részleteket, s a következő napokban majd egyenként is megismerkedünk a régi-új sikerkovácsokkal.

Egy társult- és egy arany fokozatú hálózatvezető, azaz Banka Csilla és a szponzor, Dankó János. Üzletileg, emberileg jó helyre társult...

Banka Csilla új hatos szintű munkatárs a Molnár-ágban!
Csilla tavaly augusztus elején regisztrált és szorgalmasan nekilátott a céljai megvalósításához. Minden képzésen ott volt és nagyon nagy alázattal figyeli Dankó János arany hálózatvezető, mint szponzora tanítását. A januári munkájával létrehozta, megteremtette a hatodik karrier szintet. Január végi záró pontja: 4550 PÉ.

Céltudatos gondolkodásával nagyon jó munkatársakat talált, akik ezt másolják és hasonlóan nagy dinamizmussal dolgoznak! Csilla célja: minimum megnyerni a tunéziai utazási versenyt, tehát: legyél Hv, nevelj Hv-t! Csilla egyébként sem titkolt célja ez év végéig, hogy akár több hálózatvezetője is legyen.

A mondás így szól: lehet pénzt, vagy kifogást keresni. Dinamikus munkájához az égész Molnár-ág gratulál. Külön elismerés jár az ágvezetőtől Dankó Jánosnak, aki vezetői munkájával évek óta komoly példa a Molnár-ágban!

Elekné Irénke, immáron hálózatvezetőként. Néhány hónap alatt hatezer pontos forgalom!

Elekné Irénke új hálózatvezető a Molnár-ágban!
Irénkének tavaly augusztusban még csak a saját 200PÉ forgalma volt. Eztán új vonalakat nyitott és a tavalyi novemberi hónapot 6000 ponttal zárta! Céltudatosan tette a dolgát decemberben és ez év januárjában is. Megtanult ügyesen összedolgozni szorgalmas munkatársaival és elfogadta szponzora, Molnár Antal útmutatását.

A siker nem is maradt el, a februári szegedi képzésen, mint új hálózatvezetőt köszönthettük, és a 40 fős csoportjából a legaktívabb munkatársai is ott voltak mellett. Irénke célja ebben az évben: két új hálózatvezető kinevelése! Mint szponzora fogalmaz: „szorgalmad sokaknak kiváló példa!”


Biocom arany kitűző a Csuka családnak!

Csuka Nóra és Zsolt Biocom arany kitűzőt vehetett át a szegedi Start képzésen. Ez a kedves házaspár 2012. májusában regisztrált és ettől kezdve példamutató munkát végeznek. Molnár Antal méltán teheti hozzá a tényekhez: „gratulálok Nektek és kívánom, hogy minden álmotok, vágyatok teljesüljön a Biocom üzlettel.”

Hárman is teljesítették a havi versenyt a Molnár-ágban!
Három nagyszerű házaspár gondolta úgy januárban, hogy fontos a lendületes évkezdés. Mindegyikük 7 új vonalat nyitott! Ráadásul az általuk elért összteljesítmény sem mellékes. A létszámra azonos eredmények esetében a legtöbb havi csoportpont döntött, így ezúttal Major István és párja, Erzsike nyert, azaz ők vihették haza egy hónapra a névre szóló vándorserleget. De ugye nem kérdés, hogy ezzel mindenki nyert… Nem csak e három házaspár, hanem az egész ág, akiknek jelenlévői érezhették a pezsgést!

Szeretettel gratulál az ágvezetés a kiemelkedően példaértékű teljesítményekhez:

Major István és Erzsike - majdnem egy HV szint a hét új vonalból! Érdemes nyitni, újakat szponzorálni...

– Major István és Erzsike a hét új vonalon keresztül: 2521 pontot ért el.

Pallag Lajos és Pallagné Fekete Mónika - figyelemre méltó siker, biztosan hallunk még róluk.

– Pallag Lajos és Pallagné Fekete Mónika a hét új vonalon keresztül: 1595 pontot teljesített.

Monostori Szilvia és András - újabb jelentős lépés a HV szint felé!

Monostori Szilvia és András a hét új vonalon keresztül: 1568 ponttal növelte a forgalmát.

S tegyük hozzá: ez még „csak” a január volt… További sikereket kívánunk!

Ezeket olvastad már?