Kezdőoldal Ágak Hasznos, megerősítő, tudást, feltöltődést és élményt adó volt a siófoki vezetőképző a Molnár-ág tagjainak is

Hasznos, megerősítő, tudást, feltöltődést és élményt adó volt a siófoki vezetőképző a Molnár-ág tagjainak is

2018. február 18-19-én két remek napot töltött a Vass-ággal együtt egy csodás balatonparti szállodában a Molnár-ág, írja felvezetőjében az ágvezető, Molnárné Andrea. A mostani beszámoló alaptétele egyébként megegyezik a másik csapat értékelésével: jókedvből, vidámságból nem volt hiány és sokat tanultak egymástól Siófokon. De beszéljenek inkább a képek és vezetők!

Ocskó Erzsébet: Emelkedett a proaktivitás-mutató
Harmadik alkalommal ért utol az a lehetőség, hogy a vezetők továbbképzésén vehettem részt. Felemelő volt hallgatni sikeres vezetőtársaimat az elkövetkezendő célok megvalósításával kapcsolatosan, hogy miként és hogyan fogják azt elérni, milyen cselekvő utat választanak hozzá. Csupa eltökélt, elkötelezett, pozitív ember! Már ez önmagában fantasztikus energiatöltetet adott. Pestiesen mondva a hab a tortán a különböző témák előadói voltak – akik beleadva apait, anyait – minden résztvevőnél jelentősen megemelték a PROAKTIVITÁS-mutatót.

Dankó János: A hála a teremtés alapja
Nincs akadály, csak az inspiráció hiánya! Ha nincs benned hála azért, amid van, akkor nem lesz benned az az energia, ami által megteremted azt, amit igazán szeretnél! A sikered alapja az, hogy elébe mész a dolgoknak és a társadalmi kérdésekre választ adó helyi közösségeket hozol létre és folyamatosan fejleszted őket!

Tóth Gábor: Hasznos volt a két nap
Remek hangulat, emelkedett rezgésű vezetők társaságában. Rengeteget tanultam, és sok mindenben megerősítést kaptam. Jó volt látni, hogy mindenki fejlődött és hogy örülhettünk egymás sikerének! Nagyon hasznos volt a két nap. Az előadók beleadtak apait-anyait. Nagyon örülök, hogy van ez a két nap!

Imre Zsuzsa: Megerősítést és tanítást kaptam
Érzések a vezető képzésről: Megerősítést kaptam, hogy a legjobb helyen vagyok. Megerősítést abban, hogy minden belőlünk indul ki, és csak azt tudom tanítani, amit én is tudok. Rámutatott arra, hogy miben kell még fejlődnöm, mit kell még csiszolnom. Nagyon sokat tanultunk vezetőinktől, s egymástól is. Lendületet, energiát, feltöltődést, és életérzést kaptam még, s ehhez a szállodai környezet is hozzájárult. Köszönöm ezt az érzést! Hálás vagyok a lehetőségért és a tanításokért! Köszönöm!

Sajbenné Ildikó: Túllátni a HV szinten
Túllátni a HV szinten! Fantasztikus két napot tölthettem el a vezetőtársaimmal együtt Siófokon. Volt benne vidámság, rengeteg élmény és tanulás. A vezetőktől hallott előadások megerősítettek abban, hogy itt a helyem, hogy jól döntöttem, amikor a Biocom cég által nyújtott életformát választottam. A képzés megadta azt az energiát, amivel a hétköznapokban is töltekezni tudok, és úgy érzem, sikerült túl látni a HV szinten. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Kurucz Laura: Épp erre volt szükségem
A siófoki vezetőképzés legfőbb tanulsága számomra a magamba vetett hit volt! Az erős öntudat és a reális meggyőződés saját értékünkről! Az egyébként vibráló egyéniségű előadók, olyan nyugalmat sugároztak, amire éppen nagyon szükségem volt!

Vituska Albin: Az életérzés rögtön „érthető”
Elsősorban életérzést adott a két nap, amit úgy érzem, a munkatársaknak kell megmutatni, mivel nem mindenki érti elsőre a marketingtervet, de az életérzést, azt igen!

Harmat Csaba: Megértettem a mélységépítés fontosságát
Ez a két nap a számomra a tanulásról és egy kicsit a lazulásról szólt. Vezetőinktől és egymástól is rengeteget tanultunk. Megtanultam, hogy a céljaimnak olyanoknak kell lenniük, amelyek inspirálnak, a napi munkát pedig rendszeresen el kell végezni. Munkamódszereket lestem el (nem is kellett ellesni, mindenki szívesen megosztotta). Legnagyobb hatással rám a mélységépítés volt, megértettem a fontosságát és a továbbiakban biztos beépítem a munkámba.

 

Ezeket olvastad már?