Kezdőoldal Ágak Ha május, akkor Sümeg? Kulcsember-képzés Kovács Zoltánnal a Czentlaki-ágon

Ha május, akkor Sümeg? Kulcsember-képzés Kovács Zoltánnal a Czentlaki-ágon

 


– Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a Czentlaki házaspárnak, hogy ilyen élményekben, feltöltődésben lehetetett részünk – írja a két „tudósító”, Szentpáli Elena és Krizsán László. (Így tehát ezek tulajdonképpen arany szavak, Arany vezetőtől…) – Kovács Zoltán elnök úrnak pedig azt – így a folytatás –, hogy elfogadta a meghívást, hogy az előadásokon kívül is velünk tartott és olyan lendülettel, élvezettel, de nemes egyszerűséggel adta át nekünk tudását, élettapasztalatait, amivel egy életre megalapozhattuk a gondolatainkat és sikereinket – írja a fiatal páros. És ez még csak a bevezető! Az alábbiak leírtak segítségével mi is ott lehetünk egy kicsit a Czentlaki-ág tréning-főhadiszállásán, a sümegi vár aljában, ahol azért voltak „csak” 66-an a Kulcsember-képzésen a csapatból, mert nem volt több hely…

 Ez az üzlet EGYSZERŰ

Kovács Zoltán előadásai alatt rádöbbenhettünk arra, hogy képesek vagyunk nagyon túlbonyolítani ezt az üzletet. Most már tudjuk, hogy a Biocom üzlet egyszerű.  Nem könnyű, hanem egyszerű!

Kell az áldozat

A hálózatalapító beszélt az életútjáról is, melyben hangsúlyozta, hogy áldozatokat kell hozni ahhoz, hogy az ember azt tegye, amit szeret és sikeressé váljon az életben! Elmesélte, hogy milyen új szokásokat alakított ki, hogyan gondolkodott és hogyan segítette sikerhez azokat az embereket, akik szintén egy szabad életet képzeltek el maguknak.

Egyszerű a képlet: változtass!

Tanultunk még üzleti hozzáállásról, a belső inspiráció és a motiváció közti különbségekről, arról, hogyan indítsunk el egy új munkatársat úgy, hogy mindenképp az előnyökön legyen a hangsúly. Rádöbbentett minket arra, hogy a jövőnk egy tiszta lap. Viszont ezt a lapot csak mi tudjuk kiszínezni, és ha változásokat szeretnénk elérni a jövőnkben, akkor mást kell tennünk, mint eddig. Ennyire egyszerű a képlet!

Szívvel, lélekkel

Úgy gondolom (és írhatom le) mindannyiunk nevében, hogy Elnök Úr szívét és a lelkét is beleadta előadásaiba. Az eredmény, egy még jobban összekovácsolódott Czentlaki-ág és köztük olyan kulcsemberek, akik most már tudják, hogy nagyon jó helyen vannak!

Köszönet a szervezésért – is

Ágvezetőink, Czentlaki Zoltán és Beatrix mindent megtettek azért, hogy a három nap alatt mi maximális kényelemben részesüljünk és a tónusszintünk még sosem látott magasságokat érjen el. Köszönjük az ebédért a Várcsárdában az első napon! Köszönjük a Sümegi Püspöki Palota pincéjében megtartott borkóstolót, mely alatt igazán „összerezgett” a csapat. Köszönjük Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábornak, akik szintén hozzájárultak ahhoz, hogy teljes legyen az élmény és köszönet a Demeter házaspárnak a szünet alatt szervírozott fantasztikus pogácsákért! Köszönjük a szervezést és köszönünk mindent, amit ebbe a három napba beletettetek! Hálásak vagyunk nektek!

Nagyon jó helyen vagyunk

Remélem, hogy át tudtunk legalább egy kicsit adni a Czentlaki-ág Kulcsember-képzésének a hangulatát. Gyönyörű történelmi környezet, a Hotel Kapitány kényelme, lendület, tudás, stabil üzleti háttér, elkötelezett, hiteles vezetők és egy jó csapat. Szeretném, ha tudnátok, hogy nagyon jó helyen vagyunk, és igazán büszkék lehetünk magunkra és a cégre egyaránt. Jó érzés ide tartozni! Hajrá BIOCOM, hajrá Czentlaki-ág!

Véleményekkel teljes

Mindenki saját gondolatát, érzéseit leírta egy papírlapra és ezeket átadtuk vezetőinknek.  A sok élménydús beszámolóból néhányat átadunk Nektek is!

KROKKER SÁNDOR, HÁLÓZATVEZETŐ: Más megvilágítás, megerősödés

A két nap feltöltődést, megerősítést adott nekem. Elnök Úr előadásai más megközelítéssel, másként magyarázva világították meg az egyszerű és világos tennivalóinkat. Megerősödtem hitemben, hogy jó helyen vagyok, jó ügyet képviselek. Amit ágvezetőink tanítanak: meg kell tanulni, használni az egyszerűség jegyében a munkamódszereket, pontosan és odafigyelve kell csinálni az üzletet. Köszönöm, hogy ismét itt lehettem, a tanultakat hasznosítani fogom!

HÁLÓ-VINCZE ILDIKÓ, HÁLÓZATVEZETŐ: Sok mindent most értettem meg

Minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Kovács Zoltán Elnök Úr fantasztikus ember! Egyszerűen, érthetően adta át a tudását. Igaz, olyan dolgokat tanított, amit már hallottunk, mégis úgy érzem, sok mindent az üzletről most értettem meg. Élveztük az esti csapatépítő programokat. És ami nagyon boldoggá tett, hogy több kulcsemberem is részt vett a képzésen. Hálásan köszönjük ezt a két napot nektek Beus és Zoli!

GURIN KAMILLA, 5. SZINTŰ KULCSEMBER: Már csak csinálni kell…

Hálás vagyok ezért képzésért. Úgy érzem, olyan tudást kaptam, amit fogok tudni alkalmazni. Ezzel a tudással, lendülettel vágok neki a nyárnak, tele hittel. Innentől „már csak” csinálni kell! A személyiségem fejlődését is épp úgy, mint a hálózatépítést. Köszönöm Nektek azt a példát, amit mutattok, inspiráló a személyetek, és köszönöm azt az alázatosságot és kedvességet, ahogy hozzánk fordultok. Ezek miatt külön jó érzés hozzátok tartozni!

LAKAT ZOLTÁN, 4-ES SZINTŰ KULCSEMBER: Biztonság, stabilitás, lendület

Nagyon sok megerősítést kaptam, hogy a legjobb helyen vagyok! (BIOCOM! CZENTLAKI-ÁG!) Kovács Zoltán Elnök Úr előadásaiból az a biztonság sugárzott, hogy ez a CÉG még nagyon sokáig stabilan a piacon marad, és erre lehet alapozni több generációnak is. Rájöttem, hogy eddig túlbonyolítottam az üzletet. Új lendületet kaptam! A csapat, mint mindig, fantasztikus, feltöltődve megyünk haza. Igyekszem ezt a lendületet, pozitív érzést és tudást átadni a munkatársainknak.

BOHUS JÁNOS, HÁLÓZATVEZETŐ: Leegyszerűsödött a mélységépítés

Nagyon jó érzéssel töltött el, hogy kulcsemberrel érkeztem a rendezvényre. Izgatottan figyeltem a reakcióit. Jó volt látni, hogyan éli meg ezt a két napot. Nekem most egyszerűsödött le a mélységépítés igazán! Nagyon sok KULCSMONDATOT kaptam, ami befogok építeni a munkámba. Hálás vagyok nektek ezért a két napért Is! Köszönöm.

NAGY-WILHELM NIKOLETT, 5-ÖS SZINTŰ KULCSEMBER: Tele vagyok tervekkel

Sokat tanultam ebben a két napban. Olyan tudást szereztem, amit tudok is hasznosítani a gyakorlati munkámban is. Alig várom, hogy hazamenjek és nekilássak a munkának. Nagyon jó a csapat, vidám társaság és sok élménnyel lettem gazdagabb. Megkaptam a lendületet, amiért jöttem és tele vagyok tervekkel. Köszönök mindent és remélem, sok rendezvényen részt tudok majd venni a jövőben is.

ANGYÓ ISTVÁN, 4-ES SZINTŰ KULCSEMBER: Használható tudást kaptam

Nagyon tartalmas és tanulságos volt az elmúlt két nap. Hasznos információk, gyakorlatban használható tanácsok hangzottak el. A szállodai kiszolgálás, törődés, a programok szuperek voltak. Fantasztikus érzés ebbe a csapatba tartozni.

  1. POLLÁK ÉVA, HÁLÓZATVEZETŐ: Hosszú távú üzletben gondolkodom

A pozitív feltöltődés szinte már „kötelező” a képzéseinken, így ebben minden rendben volt. Az előadások felvezetése és felépítése sok újat hozott, így valóban a leülepedés, megbeszélés után a gyakorlati alkalmazás szükséges. A legeslegfontosabb üzenet számomra a HOSSZÚ TÁVÚ ÜZLET. Jó helyen vagyunk, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy ősszel a NAGYSZINPADRA EZÜST HÁLÓZATVEZETŐKÉNT FOGOK FELMENNI.

JÁMBOR GÁBOR, EZÜST HÁLÓZATVEZETŐ: Tónusskála-növelés

Tónusskála növelő három nap volt! Köszönjük, hogy Kovács Zoltánt felkértétek az előadásra, köszönjük, hogy lehetőséget adtatok ahhoz, hogy közelebb kerüljünk Elnök Úrhoz. Bízom benne, hogy a munkatársak és mi is a leggyorsabban át tudjuk helyezni a gyakorlatba a tanított technikákat. Köszönjük a vendéglátást és a lehetőséget.

BERKES VIKTÓRIA 5-ÖS SZINTŰ KULCSEMBER: Bővülés, gazdagodás

Az elmúlt két napban a tudásom bővült, élményekben gazdagodtam, elkezdtem elhagyni a komfortzónámat! A vezetőim ismét lenyűgöztek az Előadóval és a programokkal. KÖSZÖNET ÉRTE! A CSAPAT FANTASZTIKUS!

WITZING TIMEA (ÉS ZOLTÁN), HÁLÓZATVEZETŐ: Az üzlet a legjobb termék

Az elmúlt napokban leginkább arra kaptam megoldást, hogy mit jelent az, hogy „Ne szüttyögj, csináld”- és hogy a BIOCOM-OS hálózatépítés egyszerű. Kaptam példamondatokat, megértettem, miért fontos a CÉLKITŰZÉS és a TERVEZÉS. Mit várhatok el a kulcsembereimtől, és hogyan tudom őket segíteni és építeni. Egy infózásnak mi a helyes menete és bátrabban ajánljam az ÜZLETET IS, hiszen ez a legjobb „terméke” a cégnek. Igyekszem a csapatomnak, férjemnek átadni a hangulatot, a feelinget is a sok-sok tudás mellett, hogy még sikeresebbek lehessünk. Nagyon köszönöm nektek ezt a 3 napot!

EGYED GYÖRGYNÉ, EZÜST HÁLÓZATVEZETŐ: Még jobb irányba terelt

Pozitív feltöltődés! Sok dologban megerősített bennünket. Kovács Zoltán Elnök Úr útmutatásai még jobb irányba tereltek bennünket és csapatunkat. (9 fővel vettünk részt a rendezvényen a csapatunkból.) Köszönet vezetőinknek a szervezésért és a sok önzetlen segítségért. Csapattársaink rezgése is elárulja, mennyire jó a csapat. Jó helyen vagyunk!

BALOG EVELYN, 4-ES SZINTŰ KULCSEMBER: Kellemes és hasznos is volt

Fantasztikus két napot élhettem meg. Csodálatos, kellemes, feltöltő és nagyon hasznos volt számomra. Nekem most különösen sokat jelentett itt lenni köztetek és részesülni ezekből a pozitív rezgésekből, életérzésből. Sok mindenre rávilágított pld. arra is, hogy fontos legyek magamnak. Változtassak a gondolkodásomon még akkor is, ha néha magamat is kényszeríteni kell. (Hozzáállásra gondolok.) A szálloda, az ellátás, a képzés fenomenális. A meglepetésként kapott Püspöki Palota pincelátogatás, borkóstolással egybekötött est pedig olyan értéket képvisel számomra, ami pénzben nem kifejezhető. Köszönöm, hogy részese lehettem. Hálás vagyok mindenért! KÖSZÖNÖM!

CZENTLAKI ZOLTÁN ÉS BEATRIX, ÁGVEZETŐK: Mi köszönjük!

Leírhatatlan érzés olyan emberekkel együtt tölteni három napot, amilyenek Ti vagytok. Tanulni, fejlődni vágyó emberek, akik azt a tudást, szeretet adjátok tovább, amit Mi adunk át nektek rendezvényeinken! Köszönjük mind a 66 résztvevőnek a Czentlaki-ághoz méltó megjelenést, pontosságot, fegyelmezettséget, a Biocom tagokhoz méltó viselkedést. Ennek a csapatnak érdemes szervezni, olyan élményeket adni, amit együtt átélni felejthetetlen. Érdemes olyan előadót hívni, mint Kovács Zoltán Elnök Úr, akinek minden szavát, minden rezgését akartátok. Kívánjuk, hogy alkalmazzátok és tanítsátok azokat a gondolatokat, amelyek benneteket és munkatársaitokat még sikeresebbé tehetnek. MINDENT IS KÖSZÖNÜNK!

      Sümeg Cikk

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?