Kezdőoldal Ágak Gyógyító Esték és Öko-Háló Debrecenben

Gyógyító Esték és Öko-Háló Debrecenben

Dr. Kodori Judit közérthetően ajánlotta hallgatósága figyelmébe a biztonságos, hatékony Biocom termékeket

Dr. Kodori Judit közérthetően ajánlotta hallgatósága figyelmébe a biztonságos, hatékony Biocom termékeket

November második felében orvos-természetgyógyász előadásával folytatódott a Gyógyító Esték debreceni sorozata. Mint emlékezhetünk: a hónap elején a Reg-Enor volt a középpontban a feltalálóval, Szabó Sigfriddel és az ágvezető Ferenczy Lászlóval.

A Bijó Öngyógyító Központ nagyterme november 26-án is élettel (és érdeklődőkkel) telt meg. A debreceni csoport szervezésében dr. Kodori Judit orvos-természetgyógyász volt a vendégelőadó.

Biocom: biztonságos termékskála
Az ezúttal is szépszámú, 70 fős hallgatóságnak az egészségmegőrzés fontosságáról, lehetőségeiről, a BIOCOM termékskála ilyen célra való felhasználásáról beszélt egyszerűen, közérthetően, egyöntetű sikert aratva a hallgatóság és meghívók között. Kiemelte a termékek használatának egyszerűségét, biztonságos voltukat.

Hatékony készítmények
Külön kihangsúlyozta néhány nagyon hatékony termék fontosságát az egészségfenntartásban. Érdemes ezt írásban is rögzíteni, a teljesség igénye nélkül:

– Turmeric,
– Olajfalevél-kivonat,
– Krill olaj,
– Grapefruitmag kivonat,
– C-vitaminok,
– Flavonoid komplex,
– Green Multi Complex,
– Tisztított víz (RO vízszűrő gép által).

Tapasztalatok és teljes kép
Az előadás után a jelenlévőktől elhangzott számos megerősítő terméktapasztalat. A rendezvény végén pedig nagyjából negyedórában kaptak egy gyors áttekintést a háttérről: a BIOCOM cégről és az üzleti lehetőségről, valamint a bolt- és patikacsere, a közös boltban való vásárlás előnyeiről.

Folytatás januárban, újra a Reg-Enorral!
Január második felében – a november eleji sikeren, eredményeken felbuzdulva és eleget téve a kúrát elkezdők és a rendezvényről lemaradók kérésének – újra Reg-Enor estet szerveznek, melynek pontos részleteit olvashatják majd a Biocom honlap Regionális Reg-Enor esteket taglaló cikkében. A tervek szerint a feltaláló, Szabó Sigfrid mellett Lőrincz Marika és János, az ágvezető házaspár is megtiszteli aktív jelenlétével az eseményt.

Öko-Háló, szerdánként
Emellett szerdánként folyamatosan Öko-Háló rendezvényeket tartanak. Ennek keretében 1 – 1,5 órában áttekintő hangzik el a cégről, a termékekről, az üzletről. Kinek ajánlható? Újaknak, kezdőknek, újrakezdőknek, érdeklődőknek – mindenkinek.

A december 2-i Öko-Háló főszereplője a BOTANIFIQUE termékcsalád lesz. (Bijó Öngyógyító Központ teázója, Db., Miklós u. 18.)

DSCF0021

Kádárné Virág Júlia HV is megosztotta terméktapasztalatait a közönséggel

Pántya Sándor HV vezényelte a programot

Pántya Sándor HV vezényelte a programot

Ezúttal is sokan érdeklődtek Debrecenben a Biocom iránt. (Sokat tettek érte az első sorban ülő vezetők is!)

Ezúttal is sokan érdeklődtek Debrecenben a Biocom iránt. (Sokat tettek érte az első sorban ülő vezetők is!)

DSCF0019 DSCF0018 DSCF0016 DSCF0015 DSCF0014 DSCF0012

Ezeket olvastad már?