Kezdőoldal Ágak Gyere velünk és légy szabad! – Molnár-ág évnyitó

Gyere velünk és légy szabad! – Molnár-ág évnyitó


A tavalyi, sok sikert hozó szlogent követően („2013 a mi évünk!”) új, a címben olvasható jelmondattal indította az esztendőt a Molnár-ág az első Start képzésen. Ezen gyönyörű gondolat jegyében indulnak az új üzleti évnek a Szeged központú ág hálózatépítői.

Ráadásul mindjárt nagyon erős programmal kezdtek! A képzés erejét és hatékonyságát garantálták a szuper előadók az egyes témákban.

Jövőkép, munkamódszerek

A szombati napot Vass Oszkár ágvezető indította be a „Jövőd a Biocom üzlettel” című előadásával. Oszkár vendégelőadóként volt Szegeden és nagyon hálásak neki az ág tagjai, hogy tanította őket és megosztotta velük azt a siker receptet, ami náluk, a párjával, Zsuzsival együtt működött, működik Biocom üzletben.

A Start képzés további sikeres előadásaiért elsőként Dankó János arany Hv és Banka Csilla Hv dicsérhetőek. A szponzor és szponzoráltja „Használd a Biocom rendszert” címmel tettek ki magukért.

„Hogyan építs hálózatot”? Erről már az ág vezetői, Molnár Antal és felesége, Andrea szóltak, és igyekeztek a legprofibb munkamódszereket átadni sok éves gyakorlatukból.

Év eleji HV avatás
Szebb koreográfiát el sem lehet képzelni januári indulásként: a napot hálózatvezető avatással zárták. Mint már az előző havi hírekben lehetett olvasni, Finta András és Monostori Szilvia igazi vezetőkké nőtték ki magukat.

Mint Molnár Antal ágvezető fogalmazott: „Ez úton is őszinte szívvel gratulálok nekik és kívánom, hogy év végére minimum Ezüst Hálózatvezetők legyenek, illetve minden álmuk, vágyuk teljesüljön a Biocom üzlettel! Fantasztikusan büszkék vagyunk rátok!”

Ezeket olvastad már?