Kezdőoldal Ágak Fókuszban: A Ferenczy

Fókuszban: A Ferenczy


Az hálózat egyik emblematikus személyisége a főszereplője a profiMLM magazin legfrissebb számának. Ferenczy László, a kiváló ágvezető-hálózatigazgató életépítő utazásáról mesél az olvasóknak az üzleti magazin 2012. január-februári számában.

Büszkék lehetünk rá: a „mi” érett vezetőnk gondolatatait kapja most az egész hazai mlm társadalom. De jó, hogy ebből és belőle házon belül akár a többszöröse is juthat nekünk, szinte bármikor… Ez komoly megbecsülés, elismerés Lacinak, de talán nem túlzás, hogy a hálózatunknak is megtiszteltetés éri általa. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a vele készült interjút, a képanyaggal együtt.

Egyben köszönjük az újság szerkesztőségének, hogy mindezt lehetővé teszi. Egyébként érdemes minden tagnak böngészni a lapot, mert csupa olyan témát, ötletet talál benne, ami hozzájárulhat hálózati sikereinek eléréséhez. A hazai üzleti élet meghatározó személyiségei, a személyiségfejlesztés világszerte népszerű gondolkodói, trénerei adnak tanácsot, példát az újság hasábjain. Köztük most Ferenczy László, aki azt is elmeséli, hogyan jutott el a materializmustól az idealizmusig. Bővebb tartalmakért csak egy kattintás a következőre: www.profimlm.com.

További sok sikert kívánunk az életépítő utazás során!

A linkre kattintva elolvashatja az egész cikket.
Cikk olvasása: kattintson ide!

 

 

Ezeket olvastad már?