Kezdőoldal Ágak Feljebb lépett egy lépcsőfokot: Köllő Annamária új HV Erdélyből, Csíkból!

Feljebb lépett egy lépcsőfokot: Köllő Annamária új HV Erdélyből, Csíkból!

Ez az írás tulajdonképpen az „Aki, és ami a sikerek mögött van” rovatban is helyet találna. Azért is, mert akiről szól, az Ami, azaz Annamária, az új Hálózatvezető, akit mindenki így becéz. Azért is, mert a vezetővé válását nem pontokkal, módszerekkel vázolta fel nekünk, hanem a személyisége fejlődésének útjával. Arról szól tehát, AKI ezt megcsinálta. És akivé vált eközben. Péter Ágnes és Csaba, a nagy erdélyi ág vezetői röviden annyit tettek hozzá: nagy örömük volt nekik is az a pillanat, amikor Hálózatvezetővé avatták a Start képzésükön. Ahol „mellesleg” 275-en(!) vettek részt, amikor Ferenczy László bemutatta a megújult prezentációt! Arról nem beszélve, hogy előtte, a tusnádi Életépítő Tréningen 57-en voltak jelen. Csoda-e az a haladás, fejlődés? Érdemes figyelni Köllő Annamária vezetőhöz méltó gondolataira.

 

 

„15 hónapja vagyok Ökonet munkatárs, s bár az elején nem tudtam, hogy hová csöppentem, mára már letisztult bennem, hogy egy önmegvalósító program kellős közepén vagyok.

Ez egy nagy érték, ugyanis rájöttem arra, hogy ha fejlődőképes és nyitott vagyok, egy más világ nyílik meg előttem. Egy világ, ahol átértékeltem az emberi értékeket, az elfogadást, a türelmet, az önzetlenséget, s elkezdtem megbecsülést tanúsítani a dolgok iránt.
Sok tanulás és gyakorlás révén megtanultam célokat tűzni magam elé, tervezni, jobban szeretni, mert tudom, hogy ezáltal nem csak én vagyok boldogabb, hanem a világ is.

Bátran kijelenthetem, hogy az életem részévé vált az Ökonet, és eltökélt szándékom, hogy megmutassam mindenkinek ezt az utat, amit én is járok. Úgy gondolom, hogy közösen jobbá tudjuk tenni az életet a családjaink, közösségeink számára.

Csodálatos csapatom van, teli jó ötletekkel, akik szintén érzik a változásban rejlő lehetőségeket. Ezúton is köszönöm munkájukat, továbbá köszönettel tartozom felső vezetőimnek, „oktatóimnak”, azaz a Csibi családnak és szponzoromnak, Madaras Gyöngyinek.

Az Ökonetnek köszönhetem a változást, amin folyamatosan átmegyek és ezeknek az embereknek a szeretetét, barátságát is.”

Érdemes elolvasni, hogy közvetlen vezetője, szponzora, Madaras Gyöngyike miképpen köszönti vezetőtársát. Tanulni lehet a stílusból, emberi hozzáállásból…

„Nagy boldogság tölt el, hogy sikerült átadnom az Ökonet nyújtotta lehetőséget Köllő Annamáriának (Aminak). Szeretettel köszöntöm a vezetők sorában!
Köszönöm a munkáját, a bizalmát és azt, hogy felvállalta ezt a nemes feladatot. Azt kívánom, hogy vágyai, álmai teljesüljenek, legyen nagyon sikeres, mert megérdemli.
Nagyon büszke vagyok rá.”

Végül a zárszó az ág vezetőié, akik megszervezték a képzéseket, amit az Erdélyben sokat, s szívesen, nagy örömmel tartózkodó felső vezetőjük tartott. Mint írják, a csapat minden tagja nagy lendületet kapott mindkét alkalommal. A következő, neki szóló mondat vélhetően többet ér számára, mint bármilyen fizetség:

„Köszönjük hálásan Ferenczy Lászlónak, hogy idejét, energiáját, szeretetét adta. Üdvözlettel: Ági és Csaba.”

Ezeket olvastad már?