Kezdőoldal Ágak Ezúttal is sokat adott a Sinka-Shiraz

Ezúttal is sokat adott a Sinka-Shiraz

November elején ismét fantasztikus két napot töltött együtt a Sinka-ág jelentős része a már megszokott helyszínen, az egerszalóki Shiraz Hotelben. November 11-én és 12-én a Sinka házaspár (Tímea és Gyula) által szervezett vezetőképzésen a tudás mellett a töltés is fontos volt, a két nap éppúgy hatott az elmére, mint a szívre és a lélekre… A beszámolót ezúttal Szabó Anita Viktória hálózatvezetőnek köszönhetjük – általa pedig a résztvevők mindent a szervezőknek.

Egymást pecáztuk ki…
Csoda érdekesen kezdődött a nap, 11.11-én a mágikus számok világába csöppentünk. A tréninget horgászattal kezdtük, persze csak képletesen. Egy jó kis játék keretében kifoghattunk magunknak egy kollégát, akit a kedvenc zenéje, könyve és filmje alapján bemutathattunk a többieknek. Megtudtuk, hogy a nők többsége 38-as cipőt hord, és hogy mennyire hasonlóak vagyunk, mert kedvenceink között is rengetek egyezés mutatkozott.


Zseni Zsolt és Tündéri Tünde
A következő játékban mindenki választhatott magának a keresztnevének kezdőbetűjével kezdődő rá illő nevet, így lett köztünk hirtelen Zseni Zsolt, Tündéri Tünde, Fantasztikus Ferenc és még sokan mások.


Mekkorára nő a tölgyfád?
Megtanultuk, hogy minden makkban egy óriási tölgyfa lakozik, és hogy a te tölgyfád mekkorára nő, az csakis te rajtad múlik. Tasnádi Zsolt megtanította nekünk, hogyan osszuk be hatékonyan az időnket, Tasnádiné Mónika segítségével pedig felállítottuk a közeli és távoli céljainkat, mert cél nélkül a feladat mit sem ér. Ha nincs fókusz, elvész a cél!

Mennyi időt fordítasz magadra?
Kielemeztük mennyire fontos az én-idő. Nem lehet mindig csak adni, mert kiég az ember. Mindenki elmesélhette, ő hogyan tud kikapcsolni. Van, aki mosogatás közben… Libor Ferenc pedig elmesélte, hogyan vizualizál a páraelszívó alatt egy szál cigivel. Megállapítottuk, hogy ezek után sokan szeretnénk karácsonyra páraelszívót kérni!

Kellemes hangulatban
Az egész napot rengeteg játék, móka kacagás övezte. Egész nap interaktív képzés zajlott, bevonva ezzel a képzésbe, szinte minden kollégát.

Köszönöm, hogy vagy…

A délutáni wellness után az estét tánccal zártuk. Sinka Tímea és Gyula profi néptáncosok, így igyekeztek nekünk pár lépést megmutatni és elsajátítani. Kéz a kézben, nagy körben csak úgy roptuk. Végezetül nagy ölelésekkel és „köszönöm, hogy vagy nekem” mondattal zártuk a napot. Az esti szórakozásunkról gyönyörű hastáncos hölgy gondoskodott, a maga bájával és kecsességével.

Wolford-Mátrix
A második napot Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika előadásai gazdagították. Elmesélték nekünk, ők hogyan jutottak a csúcsra, hogyan lesz vásárlóból fogyasztó, majd fogyasztóból szervező. Megismerhettük a Wolford-Mátrixot és betekintést kaptunk abba, hogy ha az ember nem jár képzésekre, tulajdonképpen vak módjára jár a sötétben.

A közösségi médiáról
Az Ujvári házaspár, Zsuzsi és Norbi a facebook rejtelmeibe avatott be minket. Megtanultuk, mit és hogyan érdemes, és etikus megjelentetni a közösségi portálokon. A nap többi része, előző naphoz kötődve interaktív volt.

Angyalkázás
A kétnapos képzés zárásaként, a Pataki Zsuzsanna (Molly) által készített tölgyfaágainkon elhelyezett névre szóló leveleinket bontogattuk. Egy-egy kedves levél, kedves szavak és mondatok valakitől, egy munkatárstól, egy „angyaltól”.

S hogy mit kaptak a munkatársak ettől a két naptól? Íme, néhány vélemény:
Patakiné Zsuzsa (Molly): Lendületbe hozott

A Shiraz két napja újra lendületbe hozott! Fantasztikus előadásokat hallhattunk a vezetőinktől és sokat tanulhattunk egymás tapasztalataiból is. Várom a következő képzést, ott leszek!

Izsa Bernadett (aki először volt közöttünk): A világ eddig nem ezt sugallta…
Mit is kaptam a Shirazban töltött két naptól? Új ismeretségeket, csupa pozitív, azonos gondolkodású emberek társaságát, továbbá olyan karizmatikus vezetőktől kaptam információkat, amik nemcsak az üzleti életben, hanem a mindennapi személyes kapcsolataimban is hasznosak lehetnek, ha beépítem! Az egyik ilyen az időgazdálkodás, amivel elég sok gondom akadt! Elmondták, milyen fontos megálmodni a célomat, s higgyem el, hogy annyit érek, amennyit gondolok magamról! A világ, amiben élek, nem ezt sugallta, mindenhonnan azt várják, hogy kritizáljam magam, miben nem vagyok jó! Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy ott lehettem!

Szilágyi Szabolcs (egy vezető a több résztvevő közül): Töltést és tudást adott
Fantasztikus két nap volt! Gyakorlatias, játékos, igazi töltést, és tudást adó képzés! Rendkívül hatékony módszereket és ötleteket kaptam, és a velem ott lévő közvetlen csapattársam is azóta szárnyal! Nagyon tetszett mindenki hozzászólása, ezért én külön senkit sem emelnék ki. Köszönet a vezetőimnek, hogy ilyen profin megszervezték, és hogy újra rájöttem: még mindig csak jó keveset tudok… Ezért legközelebb is ott a helyünk!

Szabó Anita Viktória (szintén HV): Tanulságos volt
Sinka Tímea és Gyula – a tőlük megszokott módon – sok számunkra tanulságos mondattal zárták a két napot. Daragóné Eszter útravalóul mindenkit egy-egy kézzel díszített kővel ajándékozott meg, majd a szenzációs két nap végén, szívből jövő ölelésekkel búcsúztunk egymástól, hamarosan találkozunk.

   

Ezeket olvastad már?