Kezdőoldal Ágak Évindító Startképzés volt a Molnár-ágon: régiek és újak hitelesítették a Biocom módszert

Évindító Startképzés volt a Molnár-ágon: régiek és újak hitelesítették a Biocom módszert

Dankó János koordinálásával köszöntötték a minősülteket

– Az év első, január 12-i, szegedi Startképzésének napvezető „háziasszonya”, Dankó János Arany Hálózatvezető volt, aki rendkívül színvonalas és szemléletes példáival, átvezetéseivel és felvezetéseivel adta meg a nap energetikai és szakmai töltetét – írja mindezt Ocskó Böbe, a csapat aktuális „írnokasszonya”, tehát az a HV, aki ezúttal az aktív figyelem mellett bevállalta a visszapillantó elkészítőjének szerepét. S milyen jól tette! Mert így megtudhattuk azt is, hogy a Bicom Életmódprogramja, azon belül a Reg-Enor kúra és a Mikrobiom Pro, valamint az üzleti lehetőség is működik.

110 kíváncsi, érdeklődő tekintet

A nap „háziasszonya”, Dankó János Arany HV

Jövőd és lehetőségeid a Biocommal Zsóriné Bözse HV-tól


Zsóriné Bözse a Biocomos távlatokról

Első előadóként Zsóriné Deák Erzsébet hálózatvezető társam lépett az előtérbe, a „Jövőd és lehetőséged a Biocomnál” témakörrel. Előadásában nemcsak saját, de három (Rácz Mariann Maya, Farkas Ildikó és Szabóné Benkő Ágnes) rendkívül aktív munkatársának szemléletes és nagyon is „élő” példáján keresztül mutatta meg, hogy milyen fantasztikus jelen és távlati célok fogalmazhatóak meg és érhetők el a Biocom céggel.

Farkas Ildikó 6. szintű munkatárs: Vállalkozóként hoztam egy döntést… megcsinálom!

Rácz Mariann (Maya) 1 hónap alatt lett 4. szintű munkatárs. Elmondta, miért döntött vállalkozóként a Biocom mellett?

Szabóné Benkő Ágnes: Látom a jövőm… máris gyökeresen megváltozott az életem… (Most a 4. szinten tart.)

Három példa egy üzenettel: ez működik!

Farkas Ildikó elmondta, hogy teljes elköteleződést érez a cég életmódprogramja és termékei iránt, Rácz Mariann Maya saját vállalkozási tevékenysége (szendvicsek és sültestálak készítése) mellett kezdte el ennek az üzletnek az építését pozitív terméktapasztalatára alapozva, 1. szintről a 4. szintre történő érkezéssel. Végül ebben a blokkban Szabóné Benkő Ágnes következett, aki 2018. májusi regisztrációja után történő gondolkodás és életmódbeli változásairól beszélt. Kiemelte, hogy teljesen szétaprózódott bevételi forrásainak megteremtésében, s a jelen helyzetben már sokkal több energiája, ideje megmarad és bevételeinek összege mégsem csökkent, sőt folyamatosan emelkedő tendenciát mutatnak.

Hiteles Reg-Enor tapasztalalok, a „lányok” összesen 106 kilótól szabadultak meg…

Dankó János regenoros összefoglalója

Rövid szünet után Szabó Sigfrid „magyar hangja”, Dankó János következett, aki a Reg-Enor áldásos hatásairól, összetételéről és működéséről beszélt, kiegészítve a tiszta víz fontosságával.

Mínusz 106 kiló történetei

Előadásában komoly terméktapasztalatokkal bíró hölgyeket léptetett az előtérbe, név szerint:

  • Hunyadiné Marikát,
  • Farkas Ildikót,
  • Szabóné Benkő Ágnest,
  • Rácz Mariannt és
  • Mészárosné Marikát.

A lányok saját példájukon keresztül, hitelesen adtak követendő mintát a teremben ülőknek a méregtelenítés fontosságáról. Összesen 106 plusz kilótól szabadultak meg!

Tóth Gábor: A Mikrobiom Pro időszaka következik!

Majd az előadás folytatásában Tóth Gábor vezetőtársam beszélt részletesen a Top 10 termék sikerének titkáról, és azok felhasználási területeiről. Külön figyelmet szenteltelt egy olyan táplálék-kiegészítőnek, amely bár egyelőre még nem a legkelendőbb tíz termék közé tartozik, mégis véleménye szerint, két év elteltével a legsikeresebb 5 között fog szerepelni: a Mikrobiom Pro por.

Tóth Gábor HV a Top 10 termékekről, s a vírusok elleni védelemről tartott profi előadást

Megerősítés két nézőpontból

Segítségül hívta ennek a témának a legszakavatottabbját, Galántai Fekete Gyulát, aki hozzáértéséről tett komoly bizonyságot. Majd újabb „csapatjátékos”, Henschl Henrik mondta el ennek a 35 féle növényi őrleménynek a jótékony hatásait roppant hitelesen.

Galántai Fekete Gyula 5. szintű munkatárs: Miért használjuk a Mikrobiom Pro-t?

Harmat Csaba barátságos provokációja

Rövid szünet után Harmat Csaba vezetőtársam következett, aki saját élettörténetén keresztül – „nem szorít még az a cipő” – szemléltette azt a lehetőséget, amely az életébe évekkel ezelőtt becsöppent és azóta is része. Provokatív kérdésével: „Mennyi összeg lenne az, amely látványos változást hozna az életedbe?” vezette föl a kereseti lehetőségeket taglaló előadását.

Molnárné Andrea lelkesített

Majd Molnárné Szélpál Andrea következet az „Arra gondolj, amit akarsz!” című, rendkívül lelkesítő előadásával. Tanítását mindannyian, újak és régiek nagy odafigyeléssel hallgattuk ágvezetőnket. A „Mit adott nekem a Biocom?” témakörében két kiváló hölgyet szólított a „világot jelentő deszkákra”:

  • Horváth Nikolett, aki nagyon fiatal életkora ellenére rendkívül frappáns és őszinte előadásban részesítette a hallgatóságot, példát mutatva ezzel nemcsak saját korosztályának,
  • aki többszöri tapsvihar keretében adta át helyét Farkas Ildikó hódmezővásárhelyi „vadmacskának”, aki az életében és gondolkodásában bekövetkezett változásokról adott számot mindannyiunknak.

Majd a napot a „Mi Andink” zárta a minősültek köszöntésével, versenykihirdetésével és a Biocom hírével.

Henrik „fiatal versenyző”, 300 km-t utazott, hogy részt vehessen rendezvényen…!

Harmat Csaba Ezüst HV a Vajdaságból megmutatta, hogy határtalan pénzenergiát lehet megteremteni a Biocommal – persze tenni is kell érte!

Sikeres munkamódszerek a dinamikus induláshoz és a lendületes haladáshoz Molnárné Andi ágvezetőtől

Horváth Nikolett, új 4-es szintű munkatárs csodálatosan összefoglalta, miért döntött, hogyan dolgozik, mit kapott és milyen tervei vannak a Biocommal

Ildikó 3 gyermekes anyukaként mindig megoldásokban gondolkozik, önállóan, céltudatosan építi a Biocom üzletét. Megtudhatták tőle, hogy mi a sikerének Titka? A cél, ami hajtja… A jövő hónaptól (február) már HV-ként dolgozik!

Ezeket olvastad már?