Kezdőoldal Ágak Elképesztő teljesítmények a Ferenczy-ágon 2016-ban is!

Elképesztő teljesítmények a Ferenczy-ágon 2016-ban is!

A Ferenczy-ág idén elismert vezetői kara. (Az első sorban balról az ágvezető, jobbról Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, ágvezető.)

A Ferenczy-ág idén elismert vezetői kara. (Az első sorban balról az ágvezető, jobbról Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, ágvezető.)

Valóban semmi túlzás nincs a címben. Hiszen a Ferenczy-ág része a most már 450.000 pont felett szárnyaló Vass-ág (külön írás születik róluk), valamint mindkettejük patronáltjaként az erdélyi Péter-ág (ők külön tartottak évzárót Csíkszeredában, melyről beszámoltunk). S természetesen a rajtuk kívüli, az ágvezető-Arany Hálózatigazgató többi vonalán dolgozó csapatoknak is sikerült fejlődniük ebben az esztendőben. A képekkel tarkított beszámoló szöveges részének nagyobbik hányadát pedig egy új, feljövőben lévő csoport, a Szász Laura mentorálásával, Miklós Magdolna által vezetett erdélyi, bethleni csapat beszámolója teszi ki.

Új HV-t hoztak

Serleget kaptak a duplikálódásért tehát azért, mert legalább egy új hálózatvezetőt neveltek ki 2016-ban:

 • Tóth Zoltán,
 • Kovács Attila,
 • Miklós Magdolna,
 • Smid Ágnes.

Nagy csapatok, elismert ágvezetők

Elismerésben részesült:

 • a Vass házaspár (Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsa, akik a Ferenczy-ág legerősebb ágát vezetik) kiemelkedő és példaértékű munkájukért,
 • Gazdag Katalin ágvezető elkötelezett vezetői munkájáért akinek csapata duplázodott.

Akik látványosan fejlődtek

Kiemelkedő teljesítményekért elismerésben részesültek és serleget kaptak:

 • Miklós Magdolna Ezüst Hálózatvezető (114 %-os fejlődés), aki 2 HV-t nevelt ki ebben az évben,
 • Kovács Attila (8 hónap alatt 2 HV és 19264 PÉ Angliában!),
 • Tóth Zoltán és Pálfi Rita (1 év alatt 2 HV és 219%-os fejlődés).

Országos elismerésben részesültek és serleget kaptak:

 • Ferenczy László,
 • Kovács Attila,
 • Miklós Magdolna.

 

ÉVZÁRÁS BETLHLEBEN, MIKLÓS MAGDOLNA TÁLALÁSÁBAN:

“December 3-ám második alkalommal rendeztük meg az évzáró ünnepet Bethlenben, a kis csapatunk számára. Nagy lelkesedéssel fogadta a hírt a csapat, minden apró részletre odafigyeltünk a szervezés során azért, hogy mindenki számara különleges élményt nyújtson az ünnepi együttlét.

Szép és „pontos” szavak

S hogy az ünnep igazi ünnep legyen, megtisztelt jelenlétével drága szponzorunk és egyben a világ legjobb hálózatvezetője, SZÁSZ LAURA, akinek ajkáról sok értékes mondandó hangzott el, ,,biocomos” nyelvezetre lefordítva: “minden szava pontot ért”.  Még akkor is, ha fizikai mivoltában nem volt ott mentorunk és egyben ágvezetőnk, FERENCZY LÁSZLÓ, mindegyikünk lelkében jelen volt és biztosan tudom, hogy ez fordítva is igaz. Laura mindkettőjük nevében értékelte a csapat éves teljesítményét, nagyon sok biztatást, dicséretet és értékes tanácsot kaptunk tőle, amit a jövőre nézve kamatoztatni fogunk, ígérem!

Rend fejben, lélekben, szívben

A csapat hálózatvezetői: KISS ENIKŐ és ORBÁN TÜNDE érdekes és tartalmas előadásokat tartottak. Mindketten a saját tapasztalataikon és személyes élményeiken keresztül ismertették meg a hálózatvezetővé váláshoz vezető utat, annak szépségét és tanulságait. Mindkettőjük a döntés elsődleges szerepéről beszélt és arról, hogy fejben, lélekben, szívben rend kell, hogy legyen! Mint mondták, terméktapasztalat van bőven, és ha cselekvést is társítsz hozzá, a siker elkerülhetetlen. Ezt a receptet követve biztos vagyok benne, hogy mindketten rövidesen hálózatvezetőket köszönthetnek csapatukban, hiszen HV-jelöltek vannak bőven!

A harmadik HV-m a férjem

Ami engem illet, csak annyit mondhatok, hogy nagyon büszke vagyok a 3. HV-ra, mert decemberben a férjemet, MIKLÓS JENŐT is hálózatvezetőként köszönthettem!

Segíteni az álmok megvalósulását

Minden régi és új munkatársnak hálásan köszönöm a munkáját, a bizalmukat és azt, hogy egyszerűségükkel, őszinteségükkel, szeretetükkel felemelték az embereket, segítséget nyújtva az álmaik (álmaink…) megvalósításához. Mindehhez a jövőre nézve sok sikert, kitartást és igazi kulcsembereket kivánok!

Ünnep, ajándékokkal

Üzletünk alapja az emberi kapcsolatokon és ezek ápolásán alapszik, ezért az ajándékozás is fontos szerepet kapott a szeretet megnyilvánulásaként, ennek jegyében minden HV meglepte munkatársát jelképes ajándékkal, hiszen öröm annak, aki adja s öröm annak, aki kapja! Csapatunk félévente megünnepli a ,,születésnaposokat’’. Az, hogy most ez az évzáróval egybeesett, csak fokozta a hangulatot, a csodálatos légkört… s előidézte a bulizós kedvet, amelyet a finom vacsora után élőzenével megkoronázva fergeteges tánc, nótázás és önfeledt jókedv követett! Ezek vagyunk: ha dolgozni kell, dolgozunk, ha mulatni kell, mulatunk ! Mindenkinek sikerekben gazdag évzárást és robbanásszerű fejlődést kívánok 2017-ben!”

Az ágvezető pár jókívánságai 2017-re:
„Áldott Ünnepeket kívánunk minden kedves munkatársunknak és egy üzlettársakban és pontokban többszöröződő 2017-es évet!
Szeretettel: Ferenczy László és Szász Laura.”

 Miklós Magdolna ezüstfokozató hálózatvezető elismerésben részelült munkájáért.

Miklós Magdolna ezüstfokozató hálózatvezető elismerésben részelült munkájáért.

Erdélyi bethleni csapat évzáró-évíndítója.

Erdélyi bethleni csapat évzáró-évíndítója.

 

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-336

Ferenczy László ágvezető, Arany Hálózatigazgató az évzárón az új terméket is bemutatta (Forever Man)

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-379

Az elismert vezetők egy csapata a jó hangulatú évzárón, a budapesti Aquincum Hotelben

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-408

Két ágvezető páros, egy szép ajándékkal. (Ferenczy László és Szász Laura, valamint Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár.)

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-417

Az ágvezetés külön kiemelte Gazdag Katalin, debreceni ágvezető (középen) teljesítményét

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-421

Kovács Attila csak “képben” volt jelen, hiszen Angliában építi az üzletét – sikerrel

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-445

Szász Laurát külön is elismerte Ferenczy László

fkv-agak-evzaroja-2016-12-11-457

A közös évzárón a két ágvezető páros kiegészült a harmadikkal, akik szintén megköszönték a Ferenczy- és Vass-ágak munkáját: középen Lőrincz Marika és János

 

Ezeket olvastad már?