Kezdőoldal Ágak Élete legjobb döntése volt Háló-Vincze Ildikó hálózatvezetőnek, hogy a „biztos” helyett a sokat ígérő Biocomot választotta a Czentlaki-ágon

Élete legjobb döntése volt Háló-Vincze Ildikó hálózatvezetőnek, hogy a „biztos” helyett a sokat ígérő Biocomot választotta a Czentlaki-ágon

Háló-Vincze Ildikó férjével, Péterrel, aki mindenben támogatja

Pontosan egy évvel ezelőtt mondott fel a munkahelyén és választotta a Biocom rendszerét, mely élete legjobb döntése volt – röviden így kommentálta tavalyi lépését Háló-Vincze Ildikó, aki a Czentlaki-ágban (azon belül is Tóth Zsizsiék ágán) lett hálózatvezető. Ez csak azok számára tűnik merész elhatározásnak, akik esetleg még nem ismerik a Biocom kínálatát, a hálózat által nyújtott lehetőségeket. Akik igen, azok értik Ildikóék sikertörténetét: segítő termékek, támogató férj, példás szponzori kapcsolatok ­– s persze megint a rendszeres munka, a képzéseken való részvétel, mint az általa írottakból is kiderül. Egyszerű ez, csak az ágvezetést kell követni…

Ildikóék ágvezetőikkel és a csapattal

Útmutató szponzorok
Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertem a szponzoraimat, a Krizsán László és Szentpáli Elena párost. Köszönöm, hogy megmutatták nekünk ezt a lehetőséget! Végre itt önmagam lehetek!

Akiknek nagyon hálás Ildikó és Péter: Szentpáli Elena és Krizsán László, valamint Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor

Támogató háttér
Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a férjem, Háló Péter már az elejétől kezdve mellettem áll és támogat ezen az úton. Természetesen a magánéletben is nagy támasz számomra, hiszen gyakran járok üzleti megbeszélésre és ő csodálatosan helytáll otthon is két gyermekünkkel.

Felső vezetőikkel, a Czentlaki házaspárral egy Kulcsember-képzésen

Pozitív terméktapasztalatból célkitűzés
A Reg-Enor kapcsán ismerkedtünk meg a rendszerrel. Szerettük volna visszaszerezni az egészségünket, a férjem pedig a plusz kilóitól is meg akart szabadulni. Pár hónap elteltével egyre jobban voltunk és Peti 16 kilót fogyott. Közben azon kaptuk magunkat, hogy másoknak segítünk a saját tapasztalatainkkal. Két hónap elteltével tudtam, hogy én többet szeretnék. Kitűztük célul a hálózatvezetői szintet.

Óriási, közös példaképükkel, Lőrincz Marikával (középen)

Fontosak számunkra a képzések
Tudjuk, hogy a fejlődéshez elengedhetetlen a rendszeres képzés. Itt kapjuk meg a szükséges tudást és töltődünk egymástól. Nincs kifogás, mindig ott vagyunk mindegyiken! Természetesen a szponzoraink ebben is példát mutattak nekünk.

Egy sümegi Kulcsember-képzésen Beussal és Zolival (a kedvelt ágvezető párossal) és egy munkatársával

Hálásak vagyunk ágvezetőinknek
Óriási példák nekünk felső vezetőink, a Czentlaki házaspár, Beus és Zoli. Nem csak jövőképet mutatnak nekünk, hanem megadnak minden tudást és segítséget annak eléréséhez. A szívünknek másik nagyon kedves pár, ágvezetőink, Tóth Zsizsi*** és Jámbor Gábor. Nekik szintén nagyon sokat köszönhetünk! Támogatnak, terelgetnek és szeretgetnek bennünket. Példamutatásukkal fantasztikusan tartják össze a csapatot. Hála és köszönet érte nekik.

A szponzorokkal egy vezetői megbeszélésen: Szentpáli Elena, Krizsán László, Krajcsó Erika, Háló-Vincze Ildikó

Együtt az üzletben is
Az első célt kipipálhatjuk, a hálózatvezetői szintet elértük. A következő, hogy a férjem, Peti is ki tudjon jönni a munkahelyéről és 100 százalékban együtt dolgozhassunk. Természetesen csapatunk bővítése is nagyon fontos számunkra. Az, hogy minél több embernek legyünk pozitív hatással az életére.

A Zsizsi-bálon


Gyerekkori álom
Hálás vagyok, hogy egy csodálatos „kulcs”embert, akihez családi kötelékek is fűznek, Vincze-Ujj Nóra személyében találtam meg. Együtt építjük új életünket! Gyerekkorom óta arról álmodom, hogy jobbá tehetem a világot. Most már tudom, hogy Biocommal ezt is megvalósíthatom!

Hitelesség és kitartás
A legfontosabb a hitelesség és a kitartás ebben az üzletben. Ez az, amit először megtanultam szponzoraimtól. Nem győzőm elégszer megköszönni nekik, hogy jobbá tették az életünket. Kívánom mindenkinek, hogy merjetek belevágni és változtatni, fejlődni csak így lehet!

Ezeket olvastad már?