Kezdőoldal Ágak Egy orvos és egy hálózatigazgató ötletei az életjavításhoz – szakmai nap a Sinka-ágon

Egy orvos és egy hálózatigazgató ötletei az életjavításhoz – szakmai nap a Sinka-ágon

Komporday Annamária, Arany Hálózatvezető. Az ágvezető-üzletasszony ezúttal a nap háziasszonyaként is bemutatkozott.

Komporday Annamária, Arany Hálózatvezető. Az ágvezető-üzletasszony ezúttal a nap háziasszonyaként is bemutatkozott.

Életjavító megoldások az egész családnak – általában ezzel a címmel harangozzák be a Szakmai Napokat a Sinka-ágon. A miskolci rendezvényre legutóbb, április végén dr. Deák Sándor főorvos és az ág vezetője, Kónya György kapott meghívást. A hangulatot a fényképekkel is lehet érzékeltetni, ám a Sinka-ágon belül működő Komporday Annamari által vezetett ág néhány munkatársa tollat is ragadott. Karrierszinttől függetlenül átlagon felüli lelkesedéssel írtak a hallottakról, tapasztaltakról, jóval az esemény után is… Köszönet érte – amivel előkészítették a következőt. Mert bárki is lesz az előadó legközelebb, a siker garantált!

Ágvezetők, baráti ünneplés közben. A Sinka-házaspár (Tímea és Gyula) köszöni meg Kónya Györgynek, hogy a névnapját velük töltötte...

Ágvezetők, baráti ünneplés közben. A Sinka-házaspár (Tímea és Gyula) köszöni meg Kónya Györgynek, hogy a névnapját velük töltötte…

KOMPORDAY ANNAMÁRIA, ARANY HV – ÚJ SZEREPBEN
„Nekem különös élmény volt a vasárnapi képzés, mert én kaptam a megtisztelő feladatot, hogy levezényeljem ezt a fantasztikus szakmai napot!
Nagyon nyitottak és érdeklődőek voltak az új emberek. Mint kiderült nap elején sokan csak egy-egy termék vagy az egészségmegőrzés miatt jöttek, de a nap végére az egész Biocom Életmódprogram érdekelte őket.

Ujvári Zsuzsanna, a Komporday-ág Ezüst Hálózatvezetője mutatta be a Biocomot

Ujvári Zsuzsanna, a Komporday-ág Ezüst Hálózatvezetője mutatta be a Biocomot

Dr Deák Sándor belgyógyász főorvos tudásával és humorával is belepte magát a hallgatóság szívébe

Dr Deák Sándor belgyógyász főorvos tudásával és humorával is belepte magát a hallgatóság szívébe

Teljes kép és útravaló
Ujvári Zsuzsi fantasztikusan mutatta be a Biocom céget, így mindenki képet kapott arról, hogy mi is valójában a Biocom. Dr. Deák Sándor, szarvasi belgyógyász-főorvos egy fergeteges előadást tartott, a miskolci csapat ismét itta a szavait, humorával színesítette az amúgy sem szürke anyagot. Majd Kónya György zárta a napot, aki nagy megtiszteltetésünkre a névnapját velünk töltötte. Ágvezetőnk olyan útravalót adott a régieknek és az újaknak egyaránt, melyekkel felvértezve a mihamarabbi célok megvalósítása érdekében tértek haza!

Sokan voltak kíváncsiak az információkra

Sokan voltak kíváncsiak az információkra

Amit egy ilyen nap adhat
A nap végén megállapítottuk, hogy mindenki legalább három embert tudott volna még hozni erre a fantasztikus délelőttre, melyet szavakban ezek jellemeztek:

  • mosolygós, vidám emberek,
  • remek hangulat,
  • tartalmas szakmai előadások,
  • új célok-tervek-megvalósítás,
  • pozitív életszemlélet,
  • megoldásban való gondolkodás!”

MAGYARINÉ ZSUZSA, HÁLÓZATVEZETŐ: KULCSFONTOSSÁGÚ INFORMÁCIÓK
„Vasárnap egy számomra felejthetetlen és nagyon hasznos előadást halhattunk dr. Deák Sándortól belgyógyász főorvostól! Nagyon sokat tanultam tőle, mint mindig, az alternatív terápiákról, kezelési módokról. Sok ilyen nézeteket valló orvosra lenne manapság szükség, és sok érdeklődőre, akik meggyőződnének róla, hogy valóban létezik alternatív terápiával egészségmegőrzés, -javulás!

Továbbá Kónya Györgytől ágvezetőtől rengeteget tanultam az üzletről, és a hálózat fejlesztéséről!

A vendégek is felpezsdültek
Nagyon szeretem ezeket a szakmai napokat, mert kulcsfontosságú információkat kapunk, amivel egyre több emberek tudok segíteni! Két vendégem is érkezett: Béres Gabriella Debrecenből és Urbánné Katika Vizsolyból, akik energiával, ambíciókkal telve és nagy tervekkel tértek haza!

És izgatottan várják az újabb ilyen alkalmakat!”

SZILÁGYI SZABOLCS, EZÜST HÁLÓZATVEZETŐ: SZAKSZERŰSÉG, LAZASÁG, HASZNOSSÁG
„Szenzációs volt a sok tapasztalat az elején új házigazdánk, Annamari felvezetésével, aztán pedig „Deák doki”, a maga lazaságával, humorával és azokkal az új információkkal, amivel újra és újra képes meglepni minket! Nagyon szakszerűen vázolta azt, hogy milyen fontos a Reg-Enor mellé még jó néhány termék használata, például tiszta víz. És csúcs volt, ahogyan felépítette a Lourdes vizet is!

„Kónya-intenzív”, a hálózatvezetői gondolkodásról
Kónya Gyuri hálózatigazgatónk remekül megmutatta, hogyan kell, érdemes viselkednünk a jövőben eredményes vezetőként, és hogy miért érdemes az alkalmazotti, hagyományos vállalkozói gondolkodásból áttérnünk a cégvezetői, hálózatvezetői gondolkodásba, a Cash Flow négyszög segítségével! Nagyon hasznos volt a végén az egy órás „Kónya-intenzív”, és a György-napi összejövetel, késő délután, ahol megkaptunk sok-sok segítő egy mondatot! Ráadásul a taxis kollégám is kapott instrukciókat, aki regenorozik és fuvarozta hazafelé a vezetőséget. Már másnap téma volt a beszélgetésünkben, mit lehet kihozni a Regenorral, mivel a Gyuri engem is felépített! Zseniális nap volt, köszönjük!”

TÓTHNÉ KRISTÓF HENRIETTA (4. KARRIERSZINT): ISMERETMÉLYÍTÉS
„A vasárnapi szakmai nap csodálatos élmény volt számomra! Először találkoztam dr. Deák Sándor belgyógyász főorvossal, aki fantasztikus jó hangulatot teremtett. Megtudhattuk, hogy a Reg-Enor kúra mellett mely termékek mely problémák kezelésének elősegítésére alkalmazhatók. Sokat tanulhattunk Tőle! Ezt követően Kónya György előadása tovább mélyítette ismereteinket. Nagy örömömre a plusz egy órás képzésen is részt vehettem, mely óriási lendületet adott!”

JUHÁSZNÉ BÁRTFAI ANNA (4. KARRIERSZINT): JÁRHATÓ ÚT AZ EGÉSZSÉGHEZ
„Egy ilyen szakmai nap páratlan lehetőséget tud kínálni minden érdeklődőnek mind „üzleti”, mind az egészséges életmód felé vezető úton! Ám most az utóbbiról írnék, dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos előadása kapcsán véleményt. Ezt mindenkinek hallania kellene! Mert az emberekben tudatosulna végre, hogy valóban merre is kellene tartani ahhoz, hogy egészséges, boldog életet tudjanak éli. A főorvos úr hatalmas tudását humorral fűszerezve, végtelen egyszerűséggel és lazasággal adja át! Őt hallgatva az ember biztonságban és jó kezekben érzi magát! Röviden ennyit tudok mondani, de napokig tudnék áradozni róla!”

Kónya György ágvezető előadást tartott, majd pedig egy intenzív felkészítőt is a vezetőknek, vezetőjelölteknek

Kónya György ágvezető előadást tartott, majd pedig egy intenzív felkészítőt is a vezetőknek, vezetőjelölteknek

1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (8) 1 (9)

 

 

Ezeket olvastad már?