Kezdőoldal Ágak Decemberi visszapillantó: sikeres évet zárt a Molnár-ág is

Decemberi visszapillantó: sikeres évet zárt a Molnár-ág is

Dankó János és Olasz Ildikó a helyi serlegek mellett országos elismerést is kapott

Dankó János és Olasz Ildikó a helyi serlegek mellett országos elismerést is kapott

Bár már elmúlt a december, az évlezárások, elemzések ideje, érdemes visszaidézni a Molnár-ág múlt hónap 10-i eseményét. Azon a vasárnapon is megtelt szép emberekkel a szegedi Novotel Hotel nagyterme. Mert akinek jó a kedve, pozitív energiával teli, segítőkész, alázatos, megoldásokban gondolkodó, az bizony mind Szép Ember! – vallja a beszámoló elkészítője, a délvidéki, szerbiai HV, Vituska Albin.

Elismerésből volt bőven december elején is

Elismerésből volt bőven december elején is

Party-moderátor
A nap háziasszonya Ocskó Erzsébet volt, aki sajátos humorával és nem utolsósorban remek mesélőkészségével vezette profi módon a partynak is beillő rendezvényt.

A ritka pillanatok egyike, amikor az ágvezető (Molnárné Andrea) és meghatódott, vezetői figyelmességétől...

A ritka pillanatok egyike, amikor az ágvezető (Molnárné Andrea) és meghatódott, vezetői figyelmességétől…

A Biocom jobb, mert…
Az első témakörben ágvezetőnk (üzleti anyukánk, energiabombánk, mentorunk, segítőnk…), Molnárné Szélpál Andrea értékelte az elmúlt esztendőt, és betekintést nyújtott az újaknak, hogy miért jobb még mindig a Biocom üzlet, mint minden más, ami szembe jön az életben…

„Szellemzések”, ölelések, gratulációk az ágvezetőtől, Molnárné Andreától
Említettem bevezetőmben, hogy a december az elemzések-évlezárások hónapja, de az ajándékozásé és elismeréseké is! Andika minden HV-nak meglepivel készült, ami elismerés is egyben az elmúlt év teljesítményéhez. Mindünkről kétsoros szellemes szellemzéseket… ööö… jellemzéseket mondott, és aki magára ismert, az mehetett a serlegéért… (meg a pusziért és az ölelésért, ami sokkal többet ér). Ha nem is ismert az illető magára, a közönség attól még igen, ezzel is bizonyítva, hogy egy nagy család vagyunk.

Céges elismerések
Dankó János és Olasz Ildikó külön elismeréseket kapott mind az ágvezetőtől, mind a cégtől a 2017. évi kiemelkedő teljesítményéért. Majd következett a meglepi kisfilm… ilyen voltam és ilyenné váltam a Biocomos utamon…

Harmat Csaba az ajándékozás Biocomos lehetőségeit taglalta

Harmat Csaba az ajándékozás Biocomos lehetőségeit taglalta

Harmat Csaba, szerbiai Ezüst HV is méltán vehetett át elismerést

Harmat Csaba, szerbiai Ezüst HV is méltán vehetett át elismerést

Harmat Csaba és az ajándékozás tervezése
A második blokkban Harmat Csaba Ezüst HV beszélt az ajándékozásról, annak tervezéséről, hogyan építhető be a TOP 10 termék a szeretet ünnepébe. A végén pedig összeállított külön kis ajándékcsomagokat, ha esetleg valaki elakad, mit is ajándékozzon karácsonyra. (Voltak elég merész csomagok is: Lourdes gép, stb., de hát honnét tudjuk mi azt, hogy kinek mekkora a szíve ilyenkor???)

Dankó János és a 15-20 centis döntések
A harmadik blokkot „Arany” Jánosunk vezette, aki nekünk arany, másoknak Dankó. Tette mindezt „Sikeres emberek sikeres szokásai” címmel. Itt pár hálózatvezető társammal, és munkatársaikkal kijöttünk a porondra és elmondtuk a tutit… Viccet félretéve, a nagyérdemű meghallhatta és megláthatta különböző helyről, különböző élethelyzetből jövő emberek módszerét, ami módfelett eredményes. A végén nem maradt más, mint levonni a konzekvenciát, miszerint „minden jó döntés 15-20 centin múlik, ami a két fül közötti távolság” (Dankó János).

Az a bizonyos regenoros torta...

Az a bizonyos regenoros torta…


A vezetők meglepetése

A meglepetések sora még nem ért véget! A Molnár-ág hálózatvezetői meglepték az ágvezetőt egy kis karácsonyfával (ami János szerint még nem fogyasztja a FOREVER MAN-t), mindenki ráakasztott egy ajándékot egy mondat kíséretében. Ritkán esik meg, hogy Andika szavai elakadnak, de most meghatódhatott, mert megtörtént!

Dupla-kalapemelés Budai Zsófi előtt
A folytatásban sor került a minősültek elismerésére szponzoraik jelképes ajándékai által, a közönség pedig összeverte a tenyerét mindennek örömére. Az egyik legmeghatóbb jelenet következett, amikor Budai Zsófia (nekünk Zsófika) vette át az arany kitűzőt vezetőjétől, Dankó Jánostól. Zorán „Gyémánt és arany” című dalát hallgatva, átélve belegondoltam, hogy ez a kicsi teremtés honnan indult, és hatalmas önbizalma által hova jutott. Bizony, ha két kalapom lenne, mind a kettőt megemelném!

Az ünnepi sütemény: regenoros torta
Méltó lezárásaként a napnak-rendezvénynek-évnek pezsgővel, MLM-es (nem emeletes) regenoros tortával ünnepeltünk. Ezennel kívánok minden Biocomos munkatársnak határon innen s túl boldog 2018-as esztendőt, mindenkinek saját tudománya szerint! A Jóisten áldásával: Vituska Albin.

A beszámoló szerzője, Vituska Albin is kapott elismerést éves munkájáért, csakúgy mint minden vezető

A beszámoló szerzője, Vituska Albin is kapott elismerést éves munkájáért, csakúgy mint minden vezető

Dankó János a sikeres emberek szokásairól szólt előadásában

Dankó János a sikeres emberek szokásairól szólt előadásában

A képet figyelve már érthető a szövegben olvasható tréfás megjegyzés, hogy a fenyőfának (vagy inkább grincs?) miért volna szüksége a Forever Man termékre... :)

A képet figyelve már érthető a szövegben olvasható tréfás megjegyzés, hogy a fenyőfának (vagy inkább grincs?) miért volna szüksége a Forever Man termékre… 🙂

DSC_0495

 

 

DSC_0477

DSC_0562

DSC_0489

DSCN5798

Minősültek köszöntése

 

Ezeket olvastad már?