Kezdőoldal Ágak Csuka házaspár: Társult Hálózatvezetők!

Csuka házaspár: Társult Hálózatvezetők!

Társult Hálózatvezetők: Nóra és Zsolt

Csuka Nóra és Zsolt kapcsán már szinte megszokottak a jó hírek. Augusztusban tervezett, rendszeres munkával lépték meg a 6-os karrier szintet. Mondhatnánk: ők az Ökonet – ezen a néven legalábbis – utolsó, míg a Biocom egyik első új vezetői! A következőkben Molnárné Szélpál Andrea  arany HV gratulál a gyors, mégis megalapozott sikerhez

Nyár ide, meleg oda, ilyenkor is lehet kiemelkedően teljesíteni! 13 új regisztrálttal bővült a teljes csoportjuk, így 35 fővel, 4940 pontértékkel, 13 200 pontos munkatárssal és 11 új minősülttel zárták a hónapot!

Gratulálunk, ez SZUPER teljesítmény volt!

Annál is inkább, mert csak 3 hónapja ismerik a programot és önállóan is eredményesen végzik a feladatukat.

Igazi elkötelezett, példaértékű munkatársak, akik szabad jövőjüket csakis a Biocom segítségével akarják megvalósítani. Komoly célokkal, álmokkal, alázattal, türelemmel és folyamatos munkával csodálatos jövő vár rájuk a Biocom életépítő programban!

Büszke vagyok Rátok és hálás vagyok, hogy ismerhetlek és taníthatlak benneteket! Csodálatos tanítványok vagytok, a célom az, hogy a tanítvány messze szárnyalja el a “mestert”, én akkor leszek a legboldogabb!

A Csuka-házaspár a felső vonal ölelésében. (Jobbról Molnárné Szélpál Andrea arany HV, balról Németh Zsolt HV.)

 

Ezeket olvastad már?