Kezdőoldal Ágak „Csuda dolgok történtek 2017-ben a Czentlaki-ágban” – évértékelő visszapillantó a decemberi zárórendezvény kapcsán

„Csuda dolgok történtek 2017-ben a Czentlaki-ágban” – évértékelő visszapillantó a decemberi zárórendezvény kapcsán

25398857_1599555336831265_7533493240202988012_n

„Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon! Ki barát volt, az maradjon, ki elindult, az haladjon!” Mintha a Czentlaki-ág 2017. december 16-án megtartott évzáró rendezvényét ennek a népi rigmusnak a jegyében találták volna ki. Az a szombat amolyan koratéli, sötét, esős nap volt, mégis mindenki – bár behúzott nyakkal, ámde – mosolyogva igyekezett tető alá kerülni a budapesti Aquincum Hotelbe a Czentlaki ág első önálló évzárójára, ahová 185 fő jelentkezett be. Háromnegyed tízre ki lehetett tenni a „telt ház” táblát!

A Czentlaki házaspár ajándéka Lőrincz Marikának és Jánosnak

A Czentlaki házaspár ajándéka Lőrincz Marikának és Jánosnak

A fogyiverseny győztesei: Egyedné Marika és Varga Károly Tóth Zsizsi mikrofonja előtt

A fogyiverseny győztesei: Egyedné Marika és Varga Károly Tóth Zsizsi mikrofonja előtt

Czentlaki Zoltán ágvezető értékeli az elmúlt esztendőt

Czentlaki Zoltán ágvezető értékeli az elmúlt esztendőt

Ragyogó indítás
Az ünnepi nap a Czentlaki-ág – a szinte már mindenki által ismert – indulójával kezdődött, majd Lázár Csabáné Anikó Aranyosi Ervin: Kiragyogni című versével hangolt tovább az ünnepi alkalomra.

Biocom elismerés a Lőrincz házaspártól Czentlaki Zoltánnak és Beatrixnek

Biocom elismerés a Lőrincz házaspártól Czentlaki Zoltánnak és Beatrixnek

Vezetői köszöntések
A vastaps után a két „műsorvezető”, Czentlaki Beatrix és Tóth Zsizsi perdültek a színpadra a nap háziasszonyaiként. Elmondták a napi menetrendet, majd köszöntötték a megjelenteket. Kiemelve Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatót és feleségét Marikát, Bánfi Zoltánt, a Biocom angliai partnercégének vezetőjét, Czentlaki Zoltán hálózatigazgatót, ágvezetőt, majd köszöntötték a Czentlaki-ág összes vezetőjét.

Élménydús volt 2017
A protokoll után az ágvezető évértékelője következett: – Ma az öröm napja van – kezdte. – Ezen a napon az értékelés az elismeréseket is jelenti, s hál’ Istennek, van, mit elismerni. Csuda dolgok történtek 2017-ben a Czentlaki-ágban – fogalmazott. Ez utóbbi kijelentését egy Surányi József által szerkesztett film levetítésével illusztrálta, ami bemutatta az elmúlt év eseményeit, melyben volt valóban sok minden: képzések, bálok, kirándulások, családi nap stb. A film után egy rövid statisztika következett, pontokról, új csatlakozókról, hálózatvezetőkről, akik jelenleg 38-an vannak.

A Demeter házaspár 70%-ot fejlődött, ők lettek az év emberei az ágban

A Demeter házaspár 70%-ot fejlődött, ők lettek az év emberei az ágban

Czentlaki Zoltán: stabil a csapat, kiemelkedő teljesítményekkel
– Stabilnak érzem a csapatot – mondta Zoltán –, amihez mi is minden segítséget megadunk. A havi kisebb ingadozásokat, például a nyári hónapok alacsonyabb amplitúdóját a többi hónap kimagasló teljesítményei éves szinten egalizálták. Ez évi összpontszámunk: 2.114.202 PÉ. A legerősebb láb a Zsizsi-ág, mely elért eredményeit 2017-ben is tartotta. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Demeter házaspár és csapata is, akik a 2016 novemberi 30 ezer pontjukhoz képes, idén 51.000 pontig fejlődtek (+70%), ezért a legeredményesebb csapatnak járó kupát a Czentlaki-ágban egyértelműen ők kapták.

Demeter Hella fuvolázik

Demeter Hella fuvolázik

Demeterék a kupagyőztesek
A kupa átvételekor Kati megköszönte csapatuk munkáját: – Mozgalmas évünk volt – mondta –, fantasztikus jó csapatunk van, köszönjük Zalaegerszeg, Ajka, Dombóvár!

Az elismerés felelősséggel jár
Czentlaki Zoltán évértékelőjét a következőkkel fejezte be:Ma még nagyon sok elismerést fogunk átadni. Ugye tudjátok, hogy egy elismerés felelősséggel is jár? Példaképpé, mintákká váltatok. Maradjatok is azok. Legyetek folyamatosan méltók a gratulációkra az elismerések „viselésére”. Kufárkodjatok jól vele! Egy elismerés tovább mutat, mint anyagiak, vagy egy serleg. Mindenkinek köszönet!

Czentlaki Betarix: Párban dolgozó példák
Czentlaki Beatrix kiemelte, hogy sokan párban dolgoznak, s ebben is példa Lőrincz János és Marika. Majd megköszönte, hogy férje, Zoltán nem csak üzlettársként, hanem feleségként, anyaként és nagymamaként is gondol rá. Köszöni mindenkinek, a családoknak is, hogy megoldják a hétvégenkénti képzéseken való jelenlétet.

Ünnepi dalbetétek
Ezután Krokker Sándor hálózatvezető munkatársunk középiskolás korú lánya két dalt adott elő (Carrie Anderwood: First Noel és Csondor Kata: Add tovább!).

Tóth Zsizsi: Fontos a kommunikáció!
Tóth Erzsébet Márta értékelése következett: – A teljesítményhez fel kell nőni. Az üzleti sikernek egyenes arányban kell lenni a személyiségfejlődéssel! Figyeljünk kommunikációnkra, ami azt jelenti, hogy partnerünk, s az ő igényei a fontosak, nem a mieink! Fantasztikus teljesítményt tettünk le az asztalra, az év koronája a Zsizsi-bál volt Májusban! A megfigyelés, felismerés és elemzés képessége létfontosságú az emberek fejlesztéséhez. Szembesültem azzal, hogy személyiségben is „utána kell fejlődni” a sikernek. Maxwell szerint a vezető üzleti sikerének szintje egyenesen arányos a személyisége szintjével. Ennek volt egy átfutási ideje.

A tanításé és a tanulásé lesz a főszerep
– Ezt a tendenciát szeretnénk folytatni 2018-ban. A tanításé és a tanulásé lesz a főszerep, a tapasztalati tanulásé, amikor a tanultakat mindaddig tökéletesítjük, amíg a kívánt eredményt el nem érjük. Aki valóban vezetővé akar válni, annak vezetőket kell nevelnie maga körül.     Csapatot kell szerveznie. Meg akarjuk változtatni az embereket, hogy egészségesebbek akarjanak lenni, gazdagabbak, boldogabbak, de ehhez előbb meg kell ismernünk őket. Meg kell tudnunk és tiszteletben kell tartanunuk, hogy ők mit akarnak. Az emberek megváltoztatásának pedig nem a legjobb módja a példamutatás, hanem az egyetlen! Czentlaki Zoltán ágvezetőnk szinte mindent elmondott a munkáról, a számokról én pedig megpróbálom azt az érzelmet átadni, ami áthatja ezt a csapatot, s melyet szeretetmarketingnek nevezünk, s melynek fontos része egymás támogatása – fejezte be mondandóját Zsizsike.

Adventi furulyaszó
Ezek után ismét egy műsorszám következett: Batai Szilvia hálózatvezető kislánya, Kathy, Felix Mendelsson Halld a hírnök-angyalok dalát! című darabját furulyázta el.

Lőrincz János értékelte a kiemelkedően sikeres évet, egyben előre is tekintett

Lőrincz János értékelte a kiemelkedően sikeres évet, egyben előre is tekintett

Lőrincz János: Győztes csapatban vagytok!
A kis műélvezet után Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató emelkedett szólásra, ezzel a lelkesítő mondattal: – Győztes csapatban vagytok! – majd így folytatta: – A Biocom a béke szigete. Ez nagy érték. Küldetésünk: egészséget, munkát, jövedelmet, jövőt adni az embereknek. Nagyon jó munkamódszereket használtok, profi csapat igyekszik demonstrálni, rögzíteni a történéseket. Nem egyforma a különböző csapatok összetétele, nagyon jó, hogy nálatok nagyon sok a fiatal. Ennek a csapatnak a mostani állomány-összetétele az utolsó három évben alakult ki. A top-termékek palettája is folyamatosan változott az évek alatt, de 2014 óta beállt, főleg, amióta Galambos Lajos is a mi termékünkkel kezdett fogyókúrázni. Szabó Sigfrid is „összekaphatja” magát, hogy ezt az egyre növekvő keresletet ki tudja elégíteni – tette hozzá mosolyogva a Biocom első gyémántja.

Összetartozunk: a minősültek a Zorán dalt hallgatják a felső vezetéssel

Összetartozunk: a minősültek a Zorán dalt hallgatják a felső vezetéssel

A hálózat eddigi legjobb éve volt 2017!
A továbbiakban bemutatta a 2017-es top 10 termékek listáját hozzáfűzve, hogy az első tíz termék (a Reg-Enor, a Grapefruitmag-csepp, az Immun Supreme és a Folyékony szappan, a Q-Vital, az MSM, az Olajfa, a Krill Olaj, az Intestinal Cleaning és Coral Calcium) négyszer több forgalmat generál, mint az összes többi együttvéve. Sajnos a víztisztító nincs köztük – tette hozzá. A következő bejelentését, miszerint a hálózat történetének legnagyobb pontértékű évét zártuk, lelkes taps követte. Ezek után Lőrincz János a cég 21 évének történetével folytatta. A 979 ezer ponttól a 20,2 millió pontig jutottunk el napjainkra. Menetközben voltak változások, de a kirobbanó fejlődés a Reg-Enor megjelenése után indult meg.

Új elem: HV képzések wellnessel kiegészítve
2017-ben rengeteg képzést tartottunk igazán kulturált, sőt elegáns helyeken, vezetőképzőket HV-knak minőségi wellness-szállodákban évente két alkalommal több, mint 300 főnek, s kétszer volt – tavasszal és ősszel – nemzetközi nagyrendezvényünk is.

25398638_1757278374303482_1187236147913114845_n
Lőrincz János: 2018 a minőségi munka és magas jövedelem éve lesz!

Mi várható jövőre stabil céggel, kiforrott termékskálával, kiváló marketinggel és oktatással? – tette föl a költői kérdést Lőrincz János, amit nem habozott megválaszolni: – A mélységépítés továbbfejlesztésével, hálózati versenyekkel 2018 a minőségi munka, a magas szintű oktatás és stabil, magas jövedelem éve lesz!

Forró hangulatban
A sok és fontos információ után megint a lazítás percei következtek. Két fiatal, Tóth Boglárka és Rozsnyai Márton szigetszentmiklósi táncosok előadásában egy latin-amerikai táncegyveleget láthatunk.

Egyed-Varga „döntetlen” a fogyiversenyben
Ezután Czenlaki Beatrix ismertette a HV-knak indított fogyiverseny eredményét. Elmondta, hogy 14 fő futott neki a nagy elhatározás megvalósításának, ebből kilencen fejezték be. Összeredményük mínusz 76,7 kg. A győztes jutalma pedig: 100.000 Ft. A versenyben döntetlen eredmény született Egyed Györgyné, és Varga Károly közt, mivel mindketten eredeti súlyuk 15,1 %-át vesztették el. Így feleződött a nyeremény, a többi versenyző pedig egy-egy mini tortát kapott a kitartásáért.

Csendes éj…
Ezt követően a Demeter házaspár kislánya, Hella adott elő egy Csendes éj feldolgozást fuvolán.

Somogyiné Ambrózi Andrea a havi győztes
Ismét eredményhirdetés következett: a havi hálózatépítő versenyt, Somogyiné Ambrózi Andrea nyerte, aki 15 fős, 2000 pontos csapatot épített fel az elmúlt hónapban. Boldogan vette át érte az 50 ezer forintos jutalmat.

Céges elismerés dr. Pollák Évának

Céges elismerés dr. Pollák Évának

Biocomos elismerés Forgácsné Anettnek

Biocomos elismerés Forgácsné Anettnek

Országos elismerés Krizsán Lászlónk és Szentpáli Elenának

Országos elismerés Krizsán Lászlónk és Szentpáli Elenának

A cégvezetés elismerését kapta Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor is

A cégvezetés elismerését kapta Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor is

Céges elismerés hat HV-nak
A Biocom által elismert kiemelkedő hálózati munkáért járó serlegeket hatan kapták meg a Czentlaki-ágban. Pollák Éva doktornő, Krizsán László és Elena, Forgácsné Anett, Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor, valamint Czentlaki Zoltán és Beatrix vehette át az elismeréseket a Lőrincz házaspártól.

Bontje Kéti furulyázik

Bontje Kéti furulyázik

 

Czentlaki Beatrix és Tóth Zsizsi voltak a nap háziasszonyai

Czentlaki Beatrix és Tóth Zsizsi voltak a nap háziasszonyai

A háttérben dolgoznak, mégis észrevették őket…
Király János mint „házi fényképész”, Surányi József pedig mint „udvari operatőr” kaptak egy-egy („Biocom 20 millió pontos”) üveg bornak kinéző flavonoidot munkájukért köszönetképpen Czentlaki Zoltán ágvezetőnktől.

A három hónapos verseny nyertesei
Egy három hónapos hálózatépítő verseny eredményhirdetése is ezen a rendezvényen zajlott. A kiírás szerint ennek a versenynek a feltétele az volt, hogy a benevezetteknek szeptemberben 1.000 ponttal, októberben 2.000 ponttal, novemberben pedig 3.000 ponttal kellett felülmúlni az augusztusi eredményt és decemberben megtartani azt. A nyeremény egy 150.000.- Ft-os egyiptomi utazás, melynek árát Czentlaki Zoltán és a nyertes szponzorai fedezik. Akik teljesítették az első három hónapot, egy utazási vouchert kaptak, amit januárban válthatnak be, ha sikerrel teljesítik a decemberi hónapot. Nyertesek:

 • Szilágyi Márta (szponzor: Tóth Zsizsi)
 • Szász Tímea (szponzor: Tóth Zsizsi)
 • Varga Károly (szponzor: Demeter házaspár, Forgácsné Anett, Kirchner Hajnalka)
 • Pollák Éva (szponzor: Demeter házaspár, Kovács Zsuzsa)
 • Csordásné Tóth Éva (szponzor: Tóth Zsizsi, Jámbor Gábor, Surányi Ágnes)
 • Egyed Györgyné (szponzor: Hencz Istvánné, Egyed György)
 • Kirchner Hajnalka (szponzorok: Demeter házaspár, Forgácsné Anett).

Motivált versenyzők
Az eredményhirdetés után Czentlaki Zoltán kérdésére minden győztes röviden elmondta, mi volt a motivációja, hogy ezt a versenyt képes volt teljesíteni.

 • Varga Károly: Nem dolgoztunk többet, csak másképp, nagyobb súlyt helyeztünk a személyes munkára.
 • Kirchner Hajnalka: Én a fejembe vettem, hogy megcsinálom. Nyerni akartam! Kemény munka volt.
 • Pollák Éva: Nekem Egyiptom volt a motiváció.
 • Egyed Györgyné: Ebben is minta akartam lenni.
 • Csordásné Éva: Ezzel is az üzletünket akartuk építeni és utazni szerettünk volna.
 • Szilágyi Márta: Az úti célon kívül az, hogy ezzel a teljesítménnyel elérhettem a hálózatvezetői szintet.
Galambos Lajcsi a szavak és dalok mellett díjakat is átadott

Galambos Lajcsi a szavak és dalok mellett díjakat is átadott

Galambos Lajcsi: beszéd, életforma, trombita, kézfogás
Megérkezett Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi, a „Reg-Enor nagykövete” is. Mielőtt hangszerét kezébe fogta volna, lelkesen beszélt a Biocom termékekről, a saját fogyásáról, vagyis a mínusz 33 kg-ról és annak következményeiről, azaz arról, hogy a súlyvesztés nem zavarja a trombitálásban, valamint, hogy számára a Reg-Enor egy olyan életforma, mely egész életére kihat. Ezek után trombitált, majd egy meleg kézfogás kíséretében átadta Kovács Tibornak, a szigetszentmiklósi fogyiverseny győztesének jól megérdemelt jutalmát, egy wellness-utalványt, melyet Surányi Ági Ezüst HV és Sarkadi Éva HV szponzorált.

A fogyiverseny eredményhirdetése

A fogyiverseny eredményhirdetése


Elismert új vezetők

Az ünnepi összejövetel adott helyt az aktuális szintlépések elismerésének is.

6-os szint:

 • Nagy Ádám (szponzora édesanyja, Dr. Pollák Éva).
Jelvényes HV lett Lakat Zoltánné

Jelvényes HV lett Lakat Zoltánné

Jelvényes HV:

 • Lakatné Ficzai Rita (szponzora Czentlaki Zoltán).

Hálózatvezetők:

 • Csordásné Tóth Éva (szponzora Surányi Ágnes),
 • Szász Tímea (szponzora Tóth Zsizsi),
 • Szilágyi Márta, akinek párja, Bíró Zsolt megjegyezte: „még egy dolog, amit szeretünk együtt csinálni”, (szponzoruk Tóth Zsizsi).
Gyémánt jelvényt viselhet Tóth Zsizsi!

Gyémánt jelvényt viselhet Tóth Zsizsi!

Tóth Zsizsi: GYÉMÁNT!
Az elismerések blokkot Tóth Erzsébet Márta Gyémántjelvényének csillogása koronázta meg, amit szponzora, ágvezetője, barátja tűzött Zsizsike ruhájára. Majd színpadra lépett az a hat HV, akik a gyémántot alkotják, gratulált nekik Lőrincz János és Marika, majd a hagyományokhoz híven meghallgattuk egymás kezét fogva a „Gyémánt és arany” című Zorán dalt.

Irány Egyiptom! Ők csinálták meg a három hónapos kihívást.

Irány Egyiptom! Ők csinálták meg a három hónapos kihívást.

Hangulatos zárás
A nap egyik háziasszonya, Czentlaki Beatrix ezzel foglalta össze az eltelt pár órát: –Csodálatos nap volt ez a mai. Ezután felkonferálta az események záróakkordjaként párját,  Zoltánt, aki az alkalomnak megfelelő kedvenc versével köszönt el és köszönte meg mindenkinek az elmúlt évet, éveket és a jövőt. Ady Endre Karácsonyi rege című költeményével hangolt a szeretet ünnepére. Pezsgős koccintással és finom ebéddel zárták a napot a hotel étteremben.

Mottó:
„Egy angyalt küldök néked,
Tegye szebbé életed!
Tegyen pénzt a zsebedbe!
Vigyen boldogságot a szívedbe!
Vegyenek körül barátok!
Boldog új évet kívánok.”

Király János "udvari fotós" munkájáért is járt a köszönet

Király János “udvari fotós” munkájáért is járt a köszönet

Lázárné Anikó szavalt, emelve az ünnepi hangulatot

Lázárné Anikó szavalt, emelve az ünnepi hangulatot

Papp Sára énekel

Papp Sára énekel

Surányi József operatőr ezúttal mint a Czentlaki-ág krónikása kapott elismerést

Surányi József operatőr ezúttal mint a Czentlaki-ág krónikása kapott elismerést

25289510_1757317407632912_1607855985520665051_n

Tóth Boglárka és Rozsnyai Márton tánca

Tóth Boglárka és Rozsnyai Márton tánca

A hálózatvezetők csapatát gazdagítja mostantól a Csordás házaspár

A hálózatvezetők csapatát gazdagítja mostantól a Csordás házaspár

Tóth Zsizsi évértékelője

Tóth Zsizsi évértékelője

25398745_1757278710970115_9215435387578423659_n 25398944_1599554153498050_8169198310267604519_n 25399077_1599555276831271_1614159419435467043_n 25399180_1757278454303474_7050146535166349411_n 25399206_1757277424303577_5372885435000318276_n 25442787_1757278857636767_4729876392236663934_n 25442846_1757279084303411_4754678427379543512_n 25442864_1599554350164697_146998524722276661_n 25443005_1757277187636934_2840707967903632587_n 25443102_1599554383498027_8148789926686633031_n 25443268_1599555240164608_5962765859818903541_n 25445929_1757278394303480_6154145251666356337_n 25446035_1599554170164715_8957195716897624621_n 25498007_1599554363498029_1800399093186282534_n 25498121_1757278597636793_6763803254005158565_n 25498191_1599554290164703_6299000380812704987_n 25498300_1757277920970194_359018316636465907_n 25498332_1599554656831333_6675011161911585121_n 25498499_1757277717636881_3835189701617822048_n 25507703_1757277870970199_7193812174426843846_n 25507710_1757277584303561_946558789357166686_n 25507758_1757278967636756_7451594922134944898_n 25507825_1757278637636789_7054570244765963778_n 25550110_1757279287636724_725545637058434441_n 25550212_1757277344303585_665999457850918039_n 25550368_1757277184303601_7001464348916924188_n 25552212_1757357160962270_2123703008448168136_n 25591986_1599554033498062_1723247382205396040_n

Ezeket olvastad már?