Kezdőoldal Ágak Családot és küldetést is talált a Biocomban a most már Ezüst HV Forgácsné Anett a Czentlaki-ágon

Családot és küldetést is talált a Biocomban a most már Ezüst HV Forgácsné Anett a Czentlaki-ágon

01Két éve kereste meg Czentlaki Zoltán és párja, Beatrix egy üzleti lehetősséggel Forgácsné Anettet. A zalaegerszegi Ezüst Hálózatvezető úgy emlékszik az április végi találkozóra, mintha csak ma lett volna. Végül is, az élete lehetőségét kapta meg azon a napon, amit egy belső sugallat hatására nem szalasztott el! Az addig is folyton a legjobbat kereső, magát több területen kipróbáló üzletasszony a Biocomban igazi otthonra talált. Egyrészt kamatoztathatja megszerzett tudását, másrészt valóban segíthet az embereken. S miközben gazdagít, gazdagodik is. Alábbi visszapillantójának ez is lehetne a mottója: óriási öröm, amikor valakinek a hivatása a hobbija!

Egy jólelkű ajánlat
Érdekes, hogy miként jutottak el hozzám, mert ennek van egy kis előzménye… 2014-ben csatlakoztam egy magyar MLM céghez. S mivel akkor már több éve állapotfelméréssel foglalkoztam, nem volt kérdés, hogy ott is alkalmazom. Egy ilyen felmérésen ismerkedtem meg egy hölggyel, aki utána ajánlott engem Zolinak, hogy szerinte nekünk érdemes lenne találkozni!

Inkorrekt előzmények, alacsony rezgésszint…
Mire megkapták a telefonszámom, pont nem egy jó időszakot éltem, mivel a cég, amibe időmet energiámat fektettem, termékben próbálta kifizetni a jutalékomat, ezért természetesen azonnal léptem és kiszálltam! Hát nem éppen egy motivált, magas rezgésen működő életszakaszom pillanatában ültünk le Zoliékkal!

Hittem Zoltánékban!
Ez a nap – jól emlékszem – pontosan április 25-én, pénteken volt. Nem indult egyszerű beszélgetésnek, de figyeltem Czentlaki Zoltánt és láttam rajta, éreztem a szavaiban, hogy ő olyan hittel rendelkezik, ami egyenes út a sikerhez! Tudtam, hogy valóra is váltja, amiről beszél, ha vele tartok, ha nem. Jött egy érzés: mi van, ha elengedek egy nagy lehetőséget…?

Forgácsné Anett (jobbról) Farkasné Andreával, egyik hálózatvezetőjével

Forgácsné Anett (jobbról) Farkasné Andreával, egyik hálózatvezetőjével

Két csodás vezetőm: Kirchner Hajnalka és Farkas Lászlóné
Április 28-án regisztráltam, egyből két, az előző üzletben aktív munkatársammal, Kirchner Hajnalkával és Farkas Lászlónéval. Ők most a két hálózatvezetőm, akikkel sikerült az Ezüst Hálózatvezető szint elérése! Ezúton is hálásan köszönöm munkájukat!

Start-erő: szeretet
Mikor elmentünk az első Startképzésre, szinte bénított az a szeretet, mosolygás, hatalmas rezgésszint, ami ott fogadott. Ilyen van?? VAN!! Éreztem a nap végén, hogy a legjobb helyen vagyok!

Az én egészségem nem fontos másnak
Fontos a múltamról még annyit tudni, hogy mi a mozgatórugója a munkámnak. Tíz évvel ezelőtt komoly nőgyógyászati műtéten estem át, akkor már hála Istennek édesanya voltam két csodás gyermekkel, az operációig több hónapos tortúra vezetett, ami tanított nekem egy hatalmas igazságot. A mai világban senkinek nem érdeke, hogy én egészséges legyek – saját magamon és a családomon kívül. Egy lezüllesztett kultúra „termékei” vagyunk!

Út az új egészségkultúrához
Rengeteget olvastam, kutattam, és Szentgyörgyi Albert mondatai álltak hozzám legközelebb, főleg ezek: „Több, mint 60 éven keresztül tanulmányoztam az élő rendszereket és ez meggyőzött arról, hogy a testünk sokkal tökéletesebb, mint amit a betegségek végtelen listája sugall. A szervezet fogyatékosságai, sokkal kevésbé a velünk született hibákból, mint inkább a szerveztünk szemben elkövetett visszaéléseinkből ered.”

Hát akkor mit teszek ma az egészségesebb holnapért!? Rájöttem, egy új egészségkultúrát kell felépíteni, és ebben a cégben teljesen megtaláltam azt, ami ehhez a munkámhoz kell!

Hitből táplálkozunk
A legfontosabb ebben az üzletben a hit, mind a termékekben, mind az üzletépítésben! Családommal együtt teljes felhasználója vagyok a termékeknek, és elmondani nem tudom azt az érzést, amit a köszönő üzenetek után megélek!

Biocom: az új családom, hasznos képzésekkel
S nagyon fontos, hogy a családom után kaptam egy Biocom családot is! Esküszöm, én két évvel ezelőtt nem is gondoltam, de álmodni se mertem, hogy ilyen emberi összetartás, tisztelet, megbecsülés létezik, nem beszélve arról a képzési rendszerről, amit ez a cég nyújt! Fontos a folyamatos képzés, ezáltal vagyok hiteles a szakmában. Mert igen, ez egy szakma, és néhány embernél a siker gátja az, hogy nem érti, miről szól ez az üzlet!

De hála Istennek, engem azok az emberek találnak meg, akik akarnak egy szebb, szabadabb, nyugodt életet, úgy, hogy közben pozitív hatással vagyunk embertársaink életére.

Fantasztikus közvetlen munkatársaim vannak:

  • Kirchner Hajnalka hálózatvezetőnek példaértékű a munkája, nincs előtte lehetetlen!
  • Farkasné Andi hálózatvezetőnek a kitartása hozta meg a hálózatvezetői szintet, és az, hogy van benne alázat a tanulásra, fejlődésre!
  • Kiss Sándorné szintű munkatárs és egyben a legjobb barátnőm! Hogy lett munkatárs? Mikor elmeséltem neki, hogy a Reg-Enor kúra és életmódváltás milyen hatással van a szervezetre és hogy karcsúsodnak ezek következtében, melegebb éghajlatra küldött… Aztán egyszer csak jött a telefon: „Na, rendelj egy lötyit!” 28 kilót fogyott, elkerülhetetlen volt a siker, mert mindenki a segítségét kérte – így lett vállalkozó belőle! J

Persze alattuk is vannak nagyon ügyes hálózatvezetők és munkatársak!

A szponzori vonalam is kiváló
Nagyon fontos megemlítenem közvetlen szponzoraimat, Demeter Katalint és Demeter Attilát, akik maximálisan segítették a munkánkat, és akik példát mutattak, hogy kell emberekkel bánni, és hogy kell csapatban gondolkodni!

Hálás vagyok!
Amikor a hivatásod a hobbid, a munkád meditáció, és még csodálatos embereket is megismerhetsz – akik erőt adnak és inspirálnak –, akkor egyszer csak találsz egy fix pontot magadban, ami megingathatatlanná tesz. Hálás vagyok minden napért!

Nem munkának érzem…
A további sikerek felé indulva a következő bölcs mondattal zárnám a visszapillantásomat: „Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és egy napot sem kell dolgoznod az életben.” (Konfuciusz)

Az Ezüst HV-csapat az egész Biocom nagy tanítójával, egy másik ág Arany Hálózatigazgatójával, Ferenczy Lászlóval egy sümegi képzésen, 2016 őszén. (Farkasné Andi, Kirchner Hajnalka, Ferenczy László, Forgácsné Anett.)

Az Ezüst HV-csapat az egész Biocom nagy tanítójával, egy másik ág Arany Hálózatigazgatójával, Ferenczy Lászlóval egy sümegi képzésen, 2016 őszén. (Farkasné Andi, Kirchner Hajnalka, Ferenczy László, Forgácsné Anett.)

A 2016. őszi nemzetközi nagyrendezvényen, Budapesten, a csapat és szponzoraik (Demeter Attila és Katalin, balról a 2. és 3.) társaságában

A 2016. őszi nemzetközi nagyrendezvényen, Budapesten, a csapat és szponzoraik (Demeter Attila és Katalin, balról a 2. és 3.) társaságában

Csapatépítő túrán két hálózatvezetőjével

Csapatépítő túrán két hálózatvezetőjével

Vezetői értekezlet Szigetszentmiklós. A csapatot éppen elismerte az ágvezető házaspár, Czentlaki Zoltán és Beatrix (balról).

Vezetői értekezlet Szigetszentmiklós. A csapatot éppen elismerte az ágvezető házaspár, Czentlaki Zoltán és Beatrix (balról).

Kiss Sándornéval, HV-jelöltjével, miközben éppen egy képzésre utaznak

Kiss Sándornéval, HV-jelöltjével, miközben éppen egy képzésre utaznak

 

Ezeket olvastad már?