Kezdőoldal Ágak Családias, csodálatos, tanulságos, fantasztikus, kiemelkedő, felüdítő – néhány jelző a szeptemberi, parádsasvári vezetőképzőről…

Családias, csodálatos, tanulságos, fantasztikus, kiemelkedő, felüdítő – néhány jelző a szeptemberi, parádsasvári vezetőképzőről…

dscn2326

Lassan hagyomány, hogy 3-4 havonta Biocomos vezetők „szállják meg” a parádsasvári Kastélyhotel Sasvárt. Mint Kosiba Hajni, az ágvezető Kosiba-házaspár fáradhatatlan, lelkes, sikeres hölgytagja írta: a Lőrincz-ág vezetői és vezetőjelöltjei gyönyörű, patinás környezetben, tudásra éhezve érkeztek szeptemberben is, s legtöbben már az együtt töltött időnek is előre örültek, hiszen egy-egy ilyen képzés nemcsak a tárgyi, szakmai tudás miatt fontos, hanem a kötetlen beszélgetések, jó ízű nevetések miatt – és a tapasztalatcsere is építi a közösséget.

Kosiba Hajni, Ezüst Hálózatvezető: Csodálatos három nap!
Hajni a következőképpen ajánlotta röviden a világhálón egy regenoros csoportban a „csodálatos” három napot, amely szakmailag és lelkileg is sokat adott neki:

„Voltatok már Parádsasváron a Kastély Szállóban? Wow!!! Gyönyörű, impozáns, elegáns, igen csak előkelő hely. Abban a szerencsében volt részem, hogy itt tölthettem néhány napot nagyon kedves barátaimmal és munkatársaimmal, vezetőimmel. Azokkal, akikkel azt az üzletet is csináljuk, amelyben a Reg-Enor juttatjuk el az emberekhez és a Reg-Enor életmódot tanítjuk. Szóval, mondanom sem kell, hogy a társaság és a téma, amelyről tovább képeztük magunkat, kifogástalan volt. A hely úgyszintén!”

Majd így folytatta, beharangozva az alábbi visszajelzés-gyűjteményt:

„Reméltem, hogy nem csak én érzek így, ezért megkértem néhány vezető munkatársunkat, hogy írják le néhány mondatban, hogy mit jelentett nekik ez a képzés. Legnagyobb örömömre az érzéseimmel nem maradtam egyedül. Itt olvashatjátok Ti is.”

Oláh Matild és Bistucz József hálózatvezetők: Léleknyitogatás, összetartozás

„A hasznos szakmai ismeretek mellett, az együtt töltött pillanatok a LÉLEK kapuit is megnyitották közöttünk, úgy, mint munkatársak s vezetők között. Egymás jobb megismerése erősíti az összetartozás érzését. Ami szerintem épp olyan fontos, mint a szakmai tudás megszerzése.”

Tóth Csaba „4.” szintű munkatárs (hamarosan hálózatvezető): Személyiségfejlesztés, hasznos információkkal

„Számomra ez a három nap rendkívül családias hangulatú, személyiségfejlesztő tréning volt! A kapott információkat a lehető leghamarabb szeretném elsősorban a saját életem, üzleti vállalkozásom hasznára fordítani – s természetesen a munkatársaimnak is át kell adni, meg kell tanítani. Sok gyakorlati tanáccsal is gazdagabb lettem. Fantasztikusan éreztem magam! Köszönöm a felsővezetőimnek, Lőrincz Jánosnak, Kosiba Józsefnek és Hajnikának, hogy részt vehettem ezen a tréningen!”

Bicskeiné Olgi Ezüst Hálózatvezető: Megerősítő érzés: a legjobb döntés a Biocom!

„A hely és a környezet méltón tükrözi a vezetőképzés célját: fejlődést és a jövőkép mutatását. Három nap, harminchárom  fő „egyfelé nézve” üzleti szempontból, felemelő érzés volt számomra. Az a hangulat, az a fegyelem, az a tisztelet, amit egymástól kaptunk, azt az érzést adta, hogy életem legjobb döntése volt, és hála érte, hogy a Biocom hálózathoz tartozom!”

Nagy Vilmos hálózatvezető: Kiemelkedő tananyag, csúcs tanítások

„Már az első napi bemutatkozások is nagyon tanulságosak voltak, minden ilyen kis interjúból sikerül tanulni valamit. Az attitűd-előadás most is kiemelkedő volt, ez kötelező tananyag kellene legyen szerintem a hálózatvezetőknek. Lőrincz János most is csúcs volt a tanításaival, de külön köszönet, hogy érdemesnek tartott bennünket, és megosztotta velünk a születésnapi videóját. Ez is nagy segítség, hogy még komolyabban dolgozzunk a hálózatban.”

Kimpál Tünde „5.” szintű munkatárs (hamarosan hálózatvezető): Közösen fejlődtünk, jó hangulatban

„Példaértékű vezetői hozzáállást tapasztaltam ezekben a napokban is. Köszönöm, hogy a képzésen egymást megismerve, jó hangulatban kaptam olyan gyakorlati tanácsokat, amik a mindennapi munkánkban elengedhetetlenek. Köszönöm, hogy veletek együtt fejlődhettem!”

Berényi Krisztina „5.” szintű munkatárs (hamarosan hálózatvezető): Komplex anyag és mély érzések

„Szakmailag egy nagyon összetett és komplex anyagot kaptam, amiben észrevettem, hol és mit csináltam eddig másként. Mennyire fontos a jó és pontos elindítás, a mélységépítés, és az, hogy mekkora a különbség, ha 3 vagy 5 vonalat indítok egymás után. Emberileg nem tudom szavakba önteni azt a sok érzést, ami pillanatról pillanatra ért, azt a sok megnyílást, amit megtapasztalhattam, azt a mély szeretetet, ami áthatotta az egész ott tartózkodásunkat. Nem tudok eléggé hálás lenni azért, hogy ott és részese lehettem. Köszönöm a belém fektetett bizalmat!”

Juhai Tünde „6.” szintű munkatárs (társult hálózatvezető): Kimozdulás a fejlődésért, csodás körülményekkel

„Egy 2 napos feltöltődés, energiaszint növelés, amihez hozzájárult a csodás környezet, a fantasztikus kiszolgálás és nem utolsósorban a szakmai eszmecsere, megerősítés. Ki kell mozdulni a megszokott hétköznapokból, hogyha fejlődést szeretnénk elérni az életünkben.”

Konczné Bai Tünde hálózatvezető: Útkeresés, célkitűzés

„Nagyon jól éreztem magam Parádsasváron, nagyon jó kis csapat volt ott. A képzések hasznosak voltak, egy kicsit én összezavarodtam, mert nem látom még át, hogy tudom hosszú távon végezni a hálózatépítést a rezonancia mellett. Érzem, hogy több időt kell ráfordítani, ha sikeresek akarunk lenni. S mi, a férjemmel a hálózatépítésben akarunk igazán sikeresek lenni. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy megnézhettük Lőrincz János születésnapi videóját, hatalmas élmény volt!”

Gara Gellértné Márti hálózatvezető: Egyszeri és megismételhetetlen

„A sasokkal repülni jó! A mostani vezetőképző hangulata szerintem egyszeri és megismételhetetlen volt. Az elején még döcögős megnyilvánulásokból a végére egy egységes, pozitív rezgésű csapat alakult ki. A magas fokú szakmai képzés párosult a nagyon mély érzelmekkel. A mindannyiunk által szeretett és nagyra becsült Lőrincz házaspár a bensőséges életképeibe engedett bepillantást. Köszönjük a bizalmat! Néhányan még megkoronáztuk ezt egy galyatetői kirándulással, áthidalva a visszatérést a Sas-vár és a szürke hétköznapok között.”

 

Molnár Eszter hálózatvezető: Tökéletes feltöltődés, új barátságok, szakmai infók

„Hogy mit jelentett számomra? Megerősített abban, hogy a legjobb helyen vagyok, a legjobb időben a Biocom csapatában. Hogy a munkatársak lelki társaim is egyben, akikkel egy irányba nézünk, egy célért dobog a szívünk! Tökéletes felüdülés, feltöltődés volt ezen a páratlanul gyönyörű helyen, ahol közel kerültem azokhoz, akik ettől kezdve kitöltik az életemet. Barátokra leltem, és szakmailag is rengeteg új információval gyarapodtam. Imádtam minden percet, megállítottam volna az időt legszívesebben. Nagyon hálás vagyok a felső vezetőimnek, Lőrincz Jánosnak és a Kosiba házaspárnak, hogy ennek a csodának a részese lehettem általuk!”

dscn2271 dscn2273 dscn2274 dscn2276 dscn2277 dscn2278 dscn2279 dscn2280 dscn2281 dscn2282 dscn2283     dscn2291 dscn2297     dscn2311 dscn2312 dscn2313 dscn2314 dscn2317 dscn2318   dscn2323   dscn2327 dscn2328 dscn2329 dscn2330 dscn2331 dscn2333 dscn2334 dscn2336 dscn2339 img_4108 img_4109     img_4122 img_4123 img_4124 img_4125 img_4128 img_4130 img_4135

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?