Kezdőoldal Ágak Családi nap a Felvidéken – igazi csapatépítés volt júliusban a Pálfi-Kis hálózatban

Családi nap a Felvidéken – igazi csapatépítés volt júliusban a Pálfi-Kis hálózatban

IMG_2595
Szinte minden ág, sőt, azon belül a nagyobb csapatok is tartottak idén nyáron családi napot. A közösség összekovácsolására, élményszerzésre, önfeledt együttlétre alkalmas rendezvények sorában a Vass-ág, azon belül a Beta-Kádár-ág felvidéki csapata is kitett magáért. A szlovákiai Pálfi-Kis hálózat tagjai is megmutatták, hogy a munka mellett a lazulásban is szívesen vannak együtt! Az alábbi beszámoló különlegessége, hogy egy szabad ember írta. Mármint egy, az addigi kötöttségeitől megszabadult, az állás helyett a haladást, a hálózatépítést választó Ezüst HV. A köszönet mellett mindenekelőtt gratuláció ezért Simonics Évának, mint azt az első bekezdésben a csapat vezetői is megteszik – joggal és örömmel!

Jár a gratuláció a szabad embernek a felső vezetőktől! Pálfi Katika (balról) és Vass Szombatfalvi Zsuzsa fogja közre Simonics Évát.

Jár a gratuláció a szabad embernek a felső vezetőktől! Pálfi Katika (balról) és Vass Szombatfalvi Zsuzsa fogja közre Simonics Évát.

Pálfi Katika és Kis Gergely: Büszkék vagyunk Rád, Éva!
A beszámoló készítője​ Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető, akire nagyon-nagyon büszkék vagyunk! Eljött életében az a pont, amikor a szabadságot választotta, és örömmel ünnepeltük meg sikerét. Kedves Éva, boldog, sikeres utat kívánunk Neked a Biocomban, álmaid, kitűzött céljaid váljanak valóra. Megérdemled! J

S most kezdődjön a beszámoló egy már kizárólag az üzletépítésre, mások segítségére koncentráló Biocom vezetőtől.

Hagyományteremtés az ágvezetőkkel
Vezetőink, Pálfi Katalin és párja, Kis Gergely egy eddig szokatlan rendezvényt találtak ki nekünk. Július 17-én családi napot szerveztek Komáromban, a Holt-Vág partján, ahova meghívták munkatársaikat családjaikkal, valamint ágvezetőiket, Vass Szombatfalvi Zsuzsát és férjét, Oszkárt. ők természetesen kislányukat, Mirát is magukkal hozták. Vezetőink, Katika és Gergely mindig azon munkálkodnak, hogy még nagyobb legyen csapatunkban az összetartás, hogy jobban megismerjük egymást, ezért meghívták Nyíri Zoltán trénert is csapatépítő játékokra.

Bár volt munka is a rendezvénnyel, a vidámság és a mosoly soha nem hiányzott

Bár volt munka is a rendezvénnyel, a vidámság és a mosoly soha nem hiányzott


Mindenki talált elfoglaltságot

Kora délután gyülekeztünk a Vág partján, sokan otthon készített finomságokkal érkeztek. Az idő nagyon kedvező volt, ragyogóan sütött a nap. Már az elején megegyeztek a férjek, Pista és Béla, hogy megfőzik a gulyást a csapatnak. Ennek mindannyian megörültünk! A gyerkőcök hamar feltalálták magukat, ki kavicsot hajigált a vízbe, ki labdázott, de volt lehetőségük állatokat is nézegetniük.

A hálózatépítésben nagyon fontos a közösség összekovácsolása

A hálózatépítésben nagyon fontos a közösség összekovácsolása


Csapatépítő játékok, profi trénerrel

Míg a gulyás főtt, a csapat nagy része önfeledt csapatépítő játékot játszott Nyíri Zoltán vezetésével. Nevetés, kacagás, izgalom jellemezte ezt a két órát. Lehetőségünk nyílt sokkal jobban megismerni egymást. Hálásak vagyunk érte!

Estére elfogyott a finom gulyás, köszönet érte a fiúknak! Közben mindenki mesélte a maga történeteit. Ágvezetőnk, Zsuzsa, Erdélyi finomsággal kedveskedett nekünk.

Meglepetés 1.: Szabadság-torta
Külön meglepetésben volt részem. Katikától és Gergelytől egy csodás, emeletes Biocom tortát kaptam. Gratuláltak, hogy főállású hálózatépítő lettem, és megerősítettek abban, hogy jó helyen vagyok, hogy segítik az utamat, mert ez csapatmunka. Nagyon köszönöm, jólesett!

Meglepetés 2.: Wellness-nap
A meglepetés másik része másnap folytatódott. Katika és Gergely meghívtak engem férjemmel együtt egy napra a Pati wellness fürdőbe. Ágvezetőink, Zsuzsa és Oszkár, valamint kislányuk is velünk töltötték ezt az élménydús napot.

Öröm, figyelem, megbecsülés, fejlődés, vidámság
Öröm olyan csapathoz tartozni, ahol figyelnek Rád, megbecsülnek, ahol folyamatosan fejlődik a személyiséged, miközben jól érzed magad, hiszen csapatunkat a vidámság jellemzi. Mindenkinek ezt kívánom!

Köszönöm!
Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető

Családi nap kép csapatépítés családi nap kép

Ezeket olvastad már?