Kezdőoldal Ágak Családbarát munkát keresve lett a Biocom hálózatvezetője Zsóriné Deák Erzsébet a Molnár-ágon

Családbarát munkát keresve lett a Biocom hálózatvezetője Zsóriné Deák Erzsébet a Molnár-ágon

2017. januárjában középső lánya, Petra szalagavatóján a családjukkal

2015 januárjában találkozott először Zsóriné Deák Erzsébet a Biocommal. Pontosabban Molnárné Szélpál Andrea ágvezetővel. Ő tartotta ugyanis azt a háziinfót, amire egy kedves tanárnője meghívására ment át Szentesre, vele együtt. Előzetesen ugyan fenntartásai voltak a csapatban Bözsének nevezett, most már HV-nak az egésszel szemben, mert úgy gondolta, neki nem tudnak újat mondani. Azóta persze hálózatvezető lett, így érdemes tovább olvasni az általa megfogalmazott sorokat… Vajon mi fogta meg a Biocomban a hódmezővásárhelyi, nagcsaládos Erzsébetet? Erre is választ kapunk azonnal.

Rögtön megtetszett
Még aznap regisztráltam, mert tetszett, hogy magyar gyökerű, de nemzetközivé vált cég van a háttérben, és komplett megoldást nyújt egészségre, anyagiakra, és a szabadságra. Elsősorban a családom gyógyszermentes egészsége miatt vágtam a dologba, és olyanok jutottak eszembe, akiken segíthetek.

Szponzorával, Holman Krisztával, egy mórahalmi képzésen


Négy gyermekünk van
Hódmezővásárhelyen élek férjemmel, 4 gyermekünk van. Eredetileg szülésznő vagyok, de a gyerekek születése után olyan munkát kerestem, ami „családbarát”. Több dolgot kipróbáltam, és mindig váltottam, ha nem tetszett valami.

Természetes szemlélettel
Legkisebb gyermekünk születése előtt fejeztem be egy természetgyógyász iskolát, ezért fontos volt számomra, hogy organikus, természetes szereket használjunk a házipatikában.

A HV-oklevél átvétele után szponzorával, munkatársaival a budapesti, nemzetközi nagyrendezvényen


Sikerül ez valaha…?
Holman Krisztával kezdtünk el dolgozni és „lassan, de biztosan” haladtunk előre. Korábban ugyanis sok negatív tapasztalatom volt mlm cégekkel kapcsolatban, ezért sok félelem és gát élt bennem azzal kapcsolatban, hogy ez nekem sikerül-e valaha.

Ezzel segíthetek
Inkább az motivált, hogy segíthetek másoknak az egészségi állapotuk javításában. Szerintem mindenki maga felelős az életéért, az egészségi állapotáért, ezért pedig tenni kell!

Szabad vagyok!
2018 januárja óta szabad ember vagyok, főállású biocomos, és olyan embereket vonzok be a csapatomba, akik felelősséget vállalnak az életükért, tudatos életet élnek, változtatni akarnak és segíteni másoknak. Hálás vagyok ezért, mert több időm jut a családomra, a sportra, mások segítésére.

Születőben a HV-m
Csapatunk következő hálózatvezetője: Mányai Gabriella, aki elkötelezett, ügyes, önállóan dolgozik. Sok ilyen vezetőt szeretnék látni a csapatomban!

Szponzor, új HV és ágvezető Budapesten, a Kongresszusi Központban. Azaz: Holman Krisztina, Zsóriné Deák Erzsébet és Molnárné Andrea.

Ezeket olvastad már?