Kezdőoldal Ágak Circuline: a vérnyomás helyreállt!

Circuline: a vérnyomás helyreállt!


A magas vérnyomás réme tömegeket üldöz Magyarországon. Dr. Francsics Ottó hevesi hálózatvezetőnek élete eddigi szakaszáig – 62 év – két súlyosabb egészségügyi problémája adódott, melyet az Ökonet, illetve az általa forgalmazott termékek segítségével sikerült a szervezetének leküzdenie. Először nézzük, a Circuline hogyan segített megoldani egy súlyosnak induló problémát – s nem csak nála! Az is kiderül, hogy egy ilyen kis üveg milyen nagy hálózatokat indíthat el…

„2009 októberében jelentkezett először az a problémám, hogy a vérnyomásom nem le, hanem fölfelé változott. Általános gyengeségben mutatkozott ez meg, és szinte mozgáskorlátozottá váltam. Az egyetlen beruházásom ezzel kapcsolatban egy vérnyomásmérő beszerzése volt, amely mutatta, hogy nincs rendben a vérnyomásom, ami fokozatosan egy hét alatt felment 180/120 hgmm-ra, ami korábban és most is 120/80 hgmm.
Az Ökonet által forgalmazott Circuline cseppek segítségével 1 hónap kúra után teljesen rendbe jöttem, a vérnyomásom normalizálódott!
Ez a táplálék kiegészítő szer értisztító hatásánál fogva szinte egyedülálló, hisz az én esetem mutatja, hogy ezzel a módszerrel ilyen súlyos helyzetet meg lehet oldani. Ez indított el egyébként az Ökonet hálózatépítő munkában, hisz ami nekem sikerült, az másoknak is sikerülhet.
Kritikus esetben is bizonyította a Circuline életerő képességét, mert minden évben szervezek egy külföldi kirándulást, amikor is az egyik ilyen alkalommal szükség volt rá. Ugyanis 2011-ben egyik utastársam vérnyomása 200/120 hgmm-ra emelkedett pillanatok alatt és akkor nem volt olyan lehetőség, hogy azonnal orvosi segítséget kapjon. Azonnal adtam neki a Circuline cseppekből az átlagosnál jóval többet, mely ott azonnal megtette hatását és visszaállította a vérnyomását, a helyes értéket. A későbbiek során sem volt szükség orvosi ellátásra, mert rendbe jött az utastársam.
Mióta nekem ez a csepp segített, azóta minden alkalommal van nálam egy üveggel, ha bármikor bármilyen probléma merülne fel, tudjak segíteni.”


A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

Ezeket olvastad már?