Kezdőoldal Ágak Cegléden indul a menü házhozszállítás, Reg-Enor esttel felvezetve!

Cegléden indul a menü házhozszállítás, Reg-Enor esttel felvezetve!

F3B
2015-ben, amikor a Friss-Food cég és a Biocom hálózat partnerségével elindult a Reg-Enor menük házhozszállítása Budapesten és agglomerációjában, azonnal elkezdődött az országos lefedettség tervezése.

Cegléden már február elején indul!
Azóta sorra érkeznek a háttérben a jó hírek: hazánk egyre több pontján mondanak igent jó hírnevű éttermek, hogy a Reg-Enor menüt is szolgáltatásaik részévé tegyék, s házhoz is szállítsák. (Részletek: később, aktuálisan.) Cegléd az első helyszín, amely februárban kitűzheti a Reg-Enor zászlót, mely nagyban köszönhető a Kosiba-ág elkötelezett munkatársának, Juhai Tündének és persze a Friss-Food társtulajdonosának, Zsidek Balázsnak.
kep 6

Reg-Enor est a házhozszállítása megkezdése előtt
Meg kell említenünk egy harmadik nevet is: Andriska  Istvánét, aki a ceglédi La Toscana Bisztró üzletvezetője, tulajdonosa, egyben séfje. Ő az első, aki nem csak megértette a Reg-Enor üzenetét, hanem a kiváló, hosszú távú üzleti lehetőséget is meglátta az ételszállításban. Egyáltalán: az egészségben! Mert a ceglédi újítás egy nagyszabású Reg-Enor esttel kezdődik, mely a következő, hangzatos címet kapta: Edd magad egészségesre! (Avagy: Reg-Enor parti, kóstolóval. Részletek és jelentkezési lehetőség a cikk végén, valamint a plakáton és a regionális esteket taglaló cikkünkben.)

kep 1Hétvégén is házhoz megy az egészség
Az első szolgáltatási nap február 8., tehát még a február 3-i Reg-Enor est is segíthet az ügy marketingjén. Fontos, tudni, hogy az egészség hétvégén is házhoz megy Cegléden, hiszen szombati kiszállítással akár egész hétvégére rendelhetnek az ízletes, zsír-alapú, magyaros jellegű menüből, mely segíti a Reg-Enor kúrát!

Igazi franchise: mindenhol ugyanaz a minőség és választék lesz
Az étlap és választék minden ceglédi számára ugyanaz, mint, ami a Friss-Food honlapján elérhető. Egyébként a tervek szerint az egész országban ugyanezzel a szolgáltatással fog működni az ételszállítás, nem lesz sem árakban, sem menükben, sem ételekben, sem receptúrákban eltérés. Az ízletes, finom falatokhoz jó étvágyat és egészséget kíván a szervező: Juhai Tünde, s persze a La Toscana Bisztró, jelesül Andriska István.

Andriska István, a helyi garancia
S hogy ki ő? Üzletvezető, tulajdonos és séf egy személyben. 1991-ben végzett Cegléden, a kereskedelmi iskolában. Elsőként helyben szerzett tapasztalatokat a szakmában, de szeretvén a kihívásokat, szerencsét próbált a budapesti vendéglátásban. 21 évig dolgozott a fővárosban, például a Margitszigeti Termál Szállóban, a Shiki Japán Étteremben, a Múzeum Kávéházban eljutott az ott töltött öt éve alatt a séf-helyettességig, s 8 évet töltött a Bock Bisztróban, séf-helyettesként és séfként, amire  nagyon büszke, mert szerinte az egyik legjobb budapesti étteremről van szó! Ezúton is szeretné megköszönni Bíró Lajos segítségét, aki igazi mentora volt a szakmában, s e két utóbbi helyen segítette fejlődését.

kep4
Különleges kínálattal

A Cegléd központjában található, egy barátjával 2012-ben megnyitott éttermének névválasztása sem véletlen, hiszen Olaszországban is dolgozott, ahol megtanulta a helyi specialitásokat. 2013 tavaszától egyedül folytatja a munkát, folyamatosan megújuló étlappal és változatos menüsorral. Ekkor kezdtek el – csak minőségi, friss alapanyagokból – menüt is főzni, így a közeli hivatalok, munkahelyek dolgozói alaposan megtöltik ebédidőben a helyiséget. 2014. januárjától havonta egy tematikus estet rendeznek, ahol a különböző országok konyháinak ízeit idézik fel. Mint mondja: – Mindig belecsempészem  a saját ötleteimet, ettől olyan „Pityusan készülnek” a finomságok!

lacipecsenye-zoldseges-rizzsel-uborkasalataval
Nyitott volt a kezdeményezésre

Az új szolgáltatás megszületéséről így vall: – 2015. november elején keresett meg Juhai Tündi, a fővárosban már működő, Reg-Enor menü házhozszállítás ötletével. Mivel hasonló elveket vallok én is az egészséges táplálkozás alapjairól, például a zsír fontosságáról (ami kapcsán régóta félretájékoztatják a közvéleményt…), nyitott voltam a lehetőségre. 2015 november 25.-én találkoztam Zsidek Balázzsal, s amikor minden részletet átbeszéltünk, rábólintottam a Reg-Enor menü házhozszállításának lehetőségére!

Ceglédiek előnyben, az egészséges táplálkozás terén!
A séf hozzátette: – Most már így, közösen az a célunk, hogy a Cegléden és környéken élőknek is bebizonyítsuk: a Reg-Enor menüvel egészségesen lehet táplálkozni, a visszajelzések alapján fogyni is, és a kapcsolódó táplálék-kiegészítőkkel még inkább tudunk tenni az egészségünkért! Ez akár gyökeresen megváltoztathatja az étkezési szokásaikat, vagy inkább úgy fogalmaznék: visszatérünk a nagyszüleink gyakorlatához, akik 80-90 évig is éltek, nem olajjal főztek és a cukrot sem ették ilyen mennyiségben… – vallja lelkesen. (Részletek és visszajelzések pedig a regenor.hu oldalon.)


REG-ENOR PARTI KÓSTOLÓVAL CEGLÉDEN – PROGRAM ÉS JELENTKEZÉS

Várunk szeretettel egy nem mindennapos eseményre!

Helyszín: 2700, Cegléd Páva u. 3. Jazz Cafe
Időpont: 2016.02.03. (szerda), 18.00 – 20.00
Belépő: 500 Ft

Meghívott vendégelőadók:

  • Lőrincz János, a Biocom Gyémánt fokozatú Hálózatigazgatója: Miért a Reg-Enor és a Biocom?
  • Csőkör Csaba, nemzetközileg elismert természetgyógyász, reflexológus, csontkovács: Egészségünk és táplálkozásunk összefüggései.
  • Zsidek Balázs. a Friss Food társtulajdonosa, a Reg-Enor menü országos szintű programjának kivitelezője: Mire számíthatunk?
  • Andriska István, a La Toscana Bisztró tulajdonosa, séfje,
    a Friss Food – Reg-Enor menü franchise partnere: Miért van Cegléd az első franchise partnerek között

Témák:

  • Miért szeretnénk országos szintűre fejleszteni a Reg-Enor menü házhozszállítást?
  • Hogyan tudunk javítani egészségünkön a táplálkozással, és a Reg-Enor terápia miért ilyen eredményes?
  • Miért tudunk könnyedén lefogyni, akár 20-30 kilót is egy-egy Reg-Enor terápia alkalmával?
  • Hogyan segíti mindez még az egészségünk helyreállítását?

A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOT KÉRJÜK, JELEZD ELŐRE LEGKÉSŐBB FEBRUÁR ELSEJÉIG! (Juhai Tündi, Biocom termékek tanácsadója, 20-620-43-35. Ha nem vennénk fel a telefont, minden esetben visszahívunk! Avagy írj e-mailt: regenormenu.cegled@gmail.com. Személyesen: Tündi Ékszerdoboza, Thomas Jeans, https://www.facebook.com/thomasjeansjuhaitundi/, 2700, Cegléd, Rákóczi u. 18 -20., Szent György tér. Nyitva: H-P: 9-18-ig. Sz: 9-12-ig.

A menüről érdeklődni lehet az étteremben is: La Toscana Bisztró, 2700 Cegléd, Kossuth tér 8. Az étterem  honlapja: http://www.latoscanabisztro.hu/. Telefon : +36/53-310-083 . Mobil : +36/20-455-85-31. Kizárólag délután 15 órától !

kep4

Ezeket olvastad már?