Kezdőoldal Ágak Bőség a Kónya-ágon: a júliusi Startképzésen összesen húsz (!) vezetői minősülésnek tapsolhattak.

Bőség a Kónya-ágon: a júliusi Startképzésen összesen húsz (!) vezetői minősülésnek tapsolhattak.

A sikeres, formabontó, júniusi nagyrendezvényt követően ismét rengeteg életépítő gyűlt össze a Kónya-ág Startrendezvényére július 7-én, a Gólyavárban. Ezúttal a Tóth-Wolford-ág egyik meghatározó része, az erősödő szerbiai vezetők – Törköly József és Törköly-Ferenci Zita – által menedzselt csapat vezette le a budapesti startképzést. Köszönet Ujvári Zsuzsi Arany HV-nak a képes beszámolóért, melyben rengeteg elismerés pillanatfelvétele is helyet kapott!

A házigazdák a délvidéki házaspár tagjai voltak.

 

Törköly Ferenci Zita mikrofonnal

Törköly József az egész ág házigazdája volt egy

A táplálkozásról, főorvosi szemmel

Az életmódprogram bemutatása után dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos előadását hallhattuk. A táplálkozás ismét a központban volt. A doktor úr kiemelte, hogy a cukor és a glutén rengeteg problémát okoz a szervezetben. Elmondta, hogy nagyon sok a beteg, a környeztünk hihetetlen módon megváltozott az utóbbi 100 évben. Túlélni az tud, aki tud alkalmazkodni. Rengeteg a műanyag szemcse a vizünkben, ezért a legfontosabb minden családban egy víztisztító beszerzése. A gyomirtó szerek 1971 óta belekerülnek az élelmiszerbe, melyek megtámadják a központi idegrendszert és születési rendellenességeket okoznak. 50 éve az autoimmunitás fogalma még nem volt ismert, ma pedig Magyarországon több, mint 100.000 autista gyermek él. Az ételintolerancia az orvos megfogalmazása szerint egy „láthatatlan gyilkos”.

Dr. Deák Sándor mindig egyszerre informatív és szellemes


Segítség a jódhiányosoknak
Nagy hangsúlyt kapott az új készítményünk a Szelíd kék jód. Ma a magyar lakosság 90%-ka jódhiányos, és a legtöbb jódra a pajzsmirigyünknek van szükséges. Rengeteg probléma megelőzésében nagyon fontos szerepe lehet. Előadása a végén egy csodás ajándékcsomaggal kedveskedett a csapat neki a sok-sok önzetlen segítségért.

4. Köszönet a főorvosnak a csapattól

Már a tanuláskor is jön a jövedelem…
A szünet után Laura Ezveđ mutatta meg nekünk, hogy mennyire egyszerűen lehet elérni a kedvezményeket, és hogy melyik kedvezményszinten mennyi jövedelemre tehetünk szert. Elmondta, hogy HV szintig már a tanulási időszakban kaphatunk fizetést, és a hálózatvezetői szint felett már a tanításért kapjuk a passzív jövedelmet.

Laura Ezveđ a kedvezményszinteket elemezte

Elképesztően jó tapasztalatok
Az újaknak talán a legizgalmasabb rész az egyéni terméktapasztalatok című blokk, ahol eszméletlen tapasztalatokat hallhattunk és láthattunk, főként a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra hatására.

 • Tóth Mónika – 6 hónap alatt -30 kg-ot fogyott! Majd a család is belevágott, így összesen 75 kg-ot fogytak…
 • Szél Gabriella – 1 év alatt -25 kg fogyás.
 • Karolina Talpai Kalapati tapasztalata – 33 kg fogyás.
 • Vadász Bernadett – szülés után 4 hónappal vágott bele a kúrába, melynek -20 kg lett az eredménye.
 • Hallhattunk tapasztalatot elmúló ekcémára…
 • és számomra a legmegdöbbentőbb tapasztalat Szirmai Alexandráé volt, aki 2016 óta 61 kg-ot fogyott!

Fantasztikus visszajelzések a termékekről, kúrákról

Törkölyék: az első képzést követte a többi…
Hogyan is van ez? Termék aztán üzlet? Törköly-Ferenczi Zita és Józsi történetén szerintem mindenki meghatódott. Zita mindössze gyomorproblémájára keresett megoldást. Törköly Józsi és Tóth Lali egy munkahelyen dolgoztak. Józsi több MLM rendszerben is megfordult már, ezért Zita nem nagyon akart hinni benne. Csak egy képzésre jöjjünk el, hallgassuk meg! Rendben – zajlott közöttük az akkori párbeszéd. Azóta egyetlen rendezvényt sem hagytak ki, pedig Szerbiából az út nem fél óra Budapestig, sőt, az üzletüket elképesztő módon úgy építették eddig, hogy Szerbia még csak egy „előregisztrációs” ország. De tudták, érezték, hogy ők sokkal többre hivatottak, és itt megtalálták azt, amit kerestek.

Az élet-formálók

Ezt a nevet kapta az a blokk, amit Törköly József moderált, vgy inkább ajánlott a hallgatóság figyelmébe. Volt mit, kit!

 • Ezveđ Tibor beszédét egész nap el tudnám hallgatni. Tibor elmondta, hogy meghozták a döntést, és 8 hónapja mind a ketten főállásban Biocomosok.
 • Ezveđ Laura: egy szóval – boldogság. Neki pontosan ez, amit a Biocomtól kapott – pénz, család, szabadidő. Nagyon kevés fizetésből éltek azelőtt, és most ketten dupla annyit keresnek, mint a mókuskerékben.
 • Tóth Mónika: ha így folytatod, ezzel még pénzt is tudsz keresni… mondta neki szponzora. A férje tiltakozott, de ők a fiával elmentek Zitáékhoz, de először nem hitték el… majd aztán mégis, mert 4 hónap alatt HV lett.
 • Oláh Melinda: nem érdekelte az üzlet, hiába mondogatta neki Zita 9 hónapon át… Egyszer csak meglátta a struktúrát, és akkor megváltozott az élete.
 • Szakmány Szanella: Lefogyott, sőt sokat lefogyott, és félt attól, hogy bölcsibe kell adja a kisfiát, hogy vissza tudjon menni a mezőgazdaságba dolgozni. Annyira nem akarta ezt, hogy hipp-hopp HV lett és most a jövedelme a kinti átlagjövedelem többszöröse!

Az élet-formálók

Új társult hálózatvezetők a színpadon
Ezveđ Tibor a színpadon maradt, és csodás, ízes beszédével vezényelte le a következő elismeréseket. Ezúton is szívből gratulálunk nektek!

Molnár Kriszta – hálózatvezetője: Kovács Szilvia

Wanda Erdelji – hálózatvezetője Ezveđ Laura és Tibor. Már az első hónapot 3200 ponttal zárta a csatlakozást követően!

Molnár Ilike – hálózatvezetője Tóth-Wolford Erika és Lali. Ilike egyszercsak úgy hívta fel Erikát, hogy őt bizony érdekli az üzlet… Be is bizonyította – gratulálunk!

Jónás Eszter – hálózatvezetője Katona Tímea. 2 hét leforgása alatt rengeteg munkatársat hozott.

Új hálózatvezetők a csapatban – gratulálunk nekik!

Kovács Gábor Andor – hálózatvezetője Tóth Magdolna

Dőring Tímea – hálózatvezetője Radányi Marcsi

Bánki Mihály – hálózatvezetője Nemcsényi András

Horváth Mariann – hálózatvezetője Baranyi Virág

Botosné Melinda – hálózatvezetője Katonáné Tímea

Szakmány Szanella – hálózatvezetője Oláh Melinda

Biocom kitűzőt kaptak a többször minősült HV-k

Pataki-Szarvadi Beatrix – hálózatvezetője Nagy Zsuzsanna

Erdős Zsuzsanna – hálózatvezetője Ronta Hajnalka

Tóth Mónika – hálózatvezetője Törköly József és Zita

Ezved Tibor – hálózatvezetője Ezved Laura

Kovács Szilvia – hálózatvezetője Tóth Gabriella

A legjobb lett júniusban
„Minél többet adsz, te annál gazdagabb maradsz.” Ezt követően Hliva Ildikó és Kerekes Balázs jutalmazta meg a csapatukban a hónap legeredményesebb hálózatvezetőjét, Dőring Tímea 23. kép

A Hónap HV-ja Dőring Tímea lett

Új Ezüst Hálózatvezetők
Elismerésekből még bővelkedhettünk – annyira szuper a csapat! Ezután következtek az Ezüst és az Arany elismerések!

Baranyi Virág – hálózatvezetője a Tóth-Wolford házaspár

Nagy Zsuzsanna – hálózatvezetője – Csordás Anikó

Katonáné Tóth Tímea – hálózatvezetője Béres István

Új Arany Hálózatvezetők

Törköly József és Zita – hálózatvezetőik a Tóth-Wolford házaspár

Tóthné Ibolya és Tóth István – hálózatvezetőjük Csordás Anikó

 

Fogyiverseny az életmódváltásos Reg-Enor kúrával
A Tóth-Wolford csapat egy ösztönző fogyiversenyt hírdetett, melynek győztesei most állhattak színpadra. Eszméletlen, mekkora kitartással és akaraterővel vitték végig a kúrát a céljuk eléréséhez! A „mellékhatása” pedig mindnyájuknál az lett, hogy belevágtak az üzletbe, hogy másoknak is tudjanak segíteni. A feliratokban olvasható számok magukért beszélnek. Szívből gratulálunk nekik!

A 3. helyezett

A 2. helyezett

A győztes!

Elismert igazgatók
A nap végén a Tóth-Wolford házaspárt, Erikát és Lalit ismerték el szponzoraik Ezüst Hálózatigazgatóként. Csodás eredményeikért újabb két kupával és egy közös utazással ajándékozták meg őket Zsuzsi és Norbi. A szponzorok nagyon büszkék rájuk, és alig várják, hogy újabb elismerést adhassanak át nekik. A kapuban az arany igazgatói szint, amely az idén – őket ismerve – meg is lesz!

Ezeket olvastad már?