Kezdőoldal Ágak Blogolva regenorozott Danyiné Rostás Margit – Mintha a Czentlaki-ág vezetőjének találták volna ki a kúrát

Blogolva regenorozott Danyiné Rostás Margit – Mintha a Czentlaki-ág vezetőjének találták volna ki a kúrát

Egy poszt a sok száz (ezer…?) közül, komoly mondanivalóval…

A siker motiválta Danyiné Rostás Margitot. Persze csak azután, miután lefogyott, pontosabban túljutott egy sikeres Reg-Enor kúrán. Neki az életmódváltás is könnyen ment hentes férjjel és a zsíros, magyaros ételek szeretetével… A Czentlaki-ág (azon belül: a Surányi-csapat) már nem is annyira új HV-jának példája azért is különleges, mert ő aztán semmit nem titkolt el a Biocomos pályafutásából. És nem egyszerűen elmondta itt-ott a tapasztalatait, hanem folyamatosan „közvetítette” országnak-világnak. Számos másolható elem és jó ötlet következik tőle, az őszinte vallomásából. Egyszerre segíthet a kétkedőknek és azoknak, akik félnek a „munkától”. Pedig, mint látjuk majd Margitnál, egyszerűen csak tovább kell adni, ami jó…

Egy nagy család, a Czentlaki-ág részeként éri el sikereit

Nagyon sajnáltam magam akkoriban
2016 októberében csatlakoztam a Biocom hálózatába. Nagyon tudtam magam sajnálni a túlsúlyom és magas vérnyomásom miatt. Rengeteget panaszkodtam, anyósom mutatott be valakinek, akiről annyit tudtam, hogy Lászki Krisztinának hívják és nagyon lefogyott viszonylag hamar. Ő lett a szponzorom, és akinek köszönhetem a változást az életemben…

Ha ő nincs, nincs Reg-Enor, és akkor Margit sem HV. De van és az lett!

Szelfi az Arany HV felső vezetővel, Surányi Ágival

Egy motiváló írás

Hogyhogy nem ismertem eddig?
Maga a bemutatkozás először messengeren, majd telefonon zajlott. Teljes döbbenet volt számomra Krisztina változása, ahogy megmutatta a fotóját… De, ami még ennél is nagyobb döbbenet volt számomra az az volt, hogy: Miért nem ismertem én a Reg-Enort?? Soha nem hallottam róla… Se egy reklám, se egy felbukkanó netes hirdetés? Ez egy meghatározó momentum volt a későbbiekre nézve.

A kedvenc ételeimmel fogyhatok?
Szándékom elsősorban a fogyás és a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek elhagyása volt. Szívdobogás érzésem pánikot keltett bennem és borzasztó volt minden ok nélkül erre ébredni… Szó szerint féltem, hogy mi lesz velem. Amikor Krisztina közölte a „tiltólistát”, legyintettem… Oké, nem gond… De mit eszel? Konkrétan felsorolta kedvenc ételeimet… Hozzáteszem, a férjem hentes! Nálunk ezek a zsírbeviteles dolgok nem voltak újdonságok. Nagyon sokat nevettem… Azt mondtam, ilyen nincs – ezt nekem találták ki!

Szelfi a felső vonallal, segítőkkel


Működött a „lötyi”
Azonnal akartam. Megtudtam, regisztrálni kell, rendelni lehet, és hogy kiegészítések is lehetnek hozzá. Oké, de először lássuk, mit tud a „lötyi”. Hát, tudott… Két hét múlva elgurultak a gyógyszereim, másfél hónapnál 8 kilót fogytam. (Ezt közel -30 kilóig fokoztam!)

Nyomtatásban is megjelent Danyiné Rostás Margit regenoros története

rendezvényes pillanat, ahol éppen Surányi ági segít


Mindent imádtam!
Majd sorban jöttek a termékek az életembe: vitaminok, hajápolás, háztartás. Mindent imádtam és minden jó hatással volt rám. Éreztem, csodával van dolgom.

Országnak-világnak…
Örömömet nem tartottam titokban! Két szomszédasszonyomnak meséltem róla először, majd privát facebookomon megosztottam egy kis szöveget azzal a kezdetleges, 8 kilós fogyással. Hozzáteszem, 111 kiló voltam, szóval nem volt még ez olyan nagyon észrevehető… Viszont a kis szövegemre sok ismerősöm felfigyelt. Volt, aki személyesen jött elmondani, hogy a szöveg fogta meg. Mutassam, meg, hogyan kell élni! Mi van a hűtőmben, mit eszek, mit nem? Természetesen ő is akarta azonnal és valahogy a labdát is sikeresen feldobta… „Margit! Neked blogolnod kellene!”

A Biocom mindenhol téma…

 

Szinte “kibérelte” a serleget, ami a Surányi-csapat havi legjobbjának jár

Ez a munka…?
Neten, messengeren ugyanez folyt – gyakorlatilag „dolgoztam”, tájékoztattam anélkül, hogy tudtam volna, mit is jelent a hálózatépítés. Ez aztán Krisztinának is feltűnt, hogy ennyire nem ismerik Jászárokszálláson a Reg-Enort? Ilyen hatással tudok lenni egy szűk ismerősi körre? Mi lehet ebből? Mi lesz ebből, hogy szinteket lépek? Mi lesz az emberekkel, ha én csak termékhasználó maradok, de bombáznak kérdésekkel?

A kedves olvasó is a tetszikre nyomna?


Saját csoport a világhálón
Nekik, ennek az ismerősi körnek indítottam facebook csoportomat, ami saját kis életmódváltó csoporttá nőtte ki magát. Gyakorlatilag élő egyenesben leközvetítettem a regenoros/Biocomos életem… Teszem ezt mai napig! Érzéseimmel-gondolataimmal társítva.

A HV szint bizonyítéka, mely a további sikerek alapja

Galambos Lajcsi, Lőrincz János és a Sigfrid-házaspár társaságában – ők is meghatározó emberek az életében


Jöttek az emberek
Ezekből az emberekből egy sikeres fogyi-csapat lett. Kaptam fotókat, mindenki motiváló hatással volt a másikra, viszonylag gyorsan magát a csoportot is bővítettük, drukkolóink, érdeklődőink, majd folyamatos csatlakozóim lettek.

Ahol ő van, ott mosoly is van


Vállalkozó lettem
Az 5. szinten járva örültem a kedvezménynek, s annak, hogy tudtam segíteni másokon. De vezetőim, első körben Surányi Ági közölte, hogy ez egy szakma és meg lehet tanulni, illetve mivel lényegében dolgozok, hiába is tekintem hobbinak, ezért bizony fizetség is járhatna. No neeee… Én vállalkozó? Ez egy vállalkozás, hogy az életemről mesélek embereknek? Ági közölte, hogy amit csinálok az egyedi és képzeljem el, hogy ezért mások sokat fizetnek tanfolyamokon, hogy megtanulják, de nekem ösztönből megy.

Az ágvezetőjétől, Czentlaki Zoltántól is fontos üzenetet kapott…

Tényleg a Reg-Enor az élete…


A siker motivált
Nem akartam elhinni, hogy ez így működik, de akkor vállalkozó lettem 5. szinten, csatlakozásom után pár hónappal. Elutaztam képzésre, egyből hónap munkatársa serleggel és gratulációkkal gazdagodva tértem haza. Tudtam, hogy valami hiányzik az életemből mindig is éreztem… de akkor jöttem rá, hogy ez a valami a SIKER! Egy végtelenül egyszerű háziasszonyra rászakadt a siker… és be kell valljam, nagyon élveztem.

Önmagam reklámja vagyok
Az első képzésből két dolog maradt meg. A siker élménye és a másik egy mondat Czentlaki Zoltántól: „Önmagad reklámja vagy”. A legmeghatározóbb mondat az üzletben ez volt számomra! Ezt olyannyira komolyan vettem, hogy amikor jött a lehetőség a Kiskegyedben szerepelni, azonnal éltem vele… Bizalomépítő hatással volt az emberekre és ezt is sikerként könyveltem el.

Az i-re a pont
Rájöttem, nekem ez a siker szó az ösztönző igazán. Eddig háromszor voltam legeredményesebb munkatárs Surányi Ági csapatában. És persze a hálózatvezetői cím elérése is egyedire sikerült…. De már ezen meg sem lepődtek vezetőim. 3999,9 pontnál egy telefonhívás tette fel az i-re a pontot, ahol meg sem kellett szólalnom, csak hallgattam… –Margitka, akkor felteszem az i-re a pontot neked! – hangzott az első regenorozóm mondata – merthogy én ezt is leközvetítettem, hogy állunk és mi a célom.

Támogató közeg
Abszolút támogató volt a közösség és mai napig az, a vásárlói közösségem, a csapatom. Hihetetlen az a szeretet, ami működni tud köztünk még online is. Klasszikus értelemben nem építettem hálózatot, míg nem egy napon úgy gondoltam, jó lenne egy munkatárs.

Két kézzel jelentkezett
A kérdés így hangzott: „Halihó, ki szeretne velem dolgozni?” Ennyi volt… egy lakásban két kéz felemelkedett: mindkettő Cseh Ildikóé volt. Imádja, éli a Biocomot és velem ellentétben neki volt MLM ismerete. Gyakorlatilag az igazi Biocomos munka innen indult klubokkal, Sigfrid Esttel, pár képzésre emberek meghívásával, háziinfóval, állapotfelmérésekkel. Azt gondolom, igazi csapatmunka, amit mi együtt csinálunk. Folyamatosan önképzéssel: ugyanazt olvassuk, ugyanazt valljuk, ugyanazt érezzük… Ez az élet új számunkra, de fényévekkel jobb, mint amit régen éltünk!

Köszönet a vezetőknek
Nagyon nagy segítségünk közvetlen vezetőm, Batai Szilvia, aki a hagyományos munkamódszerekben nagyon aktívan támogatását adja. De ugyanezt elmondhatom Arany Hálózatvezetőmről is. Surányi Ági is imád hozzánk jönni és a jászárokszállási klubozók is imádják őt. Ezek a klubok nálunk havi események, az állapotfelmérések is – a többit online vagy személyesen végezzük.

A családom is megértette
Családom egy rövid szakaszban nehezen tolerálta, hogy hivatásom lett. Sokat küzdöttünk azért, hogy közös nevezőre jussunk. De mára már ez a természetes. Ezekben a dolgokban Zsizsike volt segítségemre… Fantasztikus, ahogy pontosan tudta az érzésem és pontosan tudta a megoldásokat is! Nehéz életszakaszokban mutatkozott meg leginkább a támogató közeg.

A szőkeség előnyei…
Azt szoktam mondani, hogy isteni szerencse hogy három szőke nő a vezetői csapat fölöttem.. Szőke hajban kevésbé látszik, ha megőszülnek miattam… Mi sem példázza ezt jobban, mint az hogy egy éve HV vagyok, de csak most írok magamról. Hihetetlen türelemmel vannak felém és én ezért nagyon hálás vagyok nekik!

Működik a szeretetmarketing
A „szeretetmarketing”, ahogy Zsizsike szokta mondani, nagyon tud működni és mivel online dolgozok legtöbbet, ehhez kellenek olyan eszközök, amivel át tudom ezt adni. Magát a hovatartozást is akár. Vezetőim, kollégáim abszolút partnerek ebben! Ezeket csak úgy hívom, a „Love-fotók”. Az emberek imádják, hogy betekinthetnek a világ másik feléről is akár abba, hogy kikhez tartozunk…

Tóth Zsizsitől is kapott útravalót


Csodás élmények
Csodálatos élmény számomra hogy kanadai regenorozóm meglátogatott! Csodás, hogy németországi regenorozóm új tagot invitált és lefordítja az ajánlásaim! Milyen érdekes, hogy mindezt a nappalimból egy telefonnal is elérhetem… imádom ezt a hivatást és magát a munkamódszeremet is!

2019-es célok
A jövőre nézve mindenképp szeretnék fejlődni tovább. Szeretném, hogy Ildikóm HV legyen. Nyitott szemmel járok, és folyamatos tájékoztatásban vagyunk vezetőim segítségével üzletileg. „Ahol a figyelem, ott az energia” – visszhangzik a fejemben, úgyhogy feltett szándékom pár kitűzőt meg oklevelet szerezni, de érzem, hogy még ezt meg kell fejlődnöm. Ezen fogok jövőre, 2019-ben dolgozni. Tudjak olyan segítsége lenni a saját csapatomnak, mint amilyen nekem ez a három csodálatos szőke nő.

Ilyen csapattal könnyű…


Hálás vagyok!
Hálás vagyok a lehetőségért és számomra maga a Biocom szó egyenlő a lehetőséggel, amivel nagyon jó, hogy éltem. A legjobb önismereti tréning a szintek „megfejlődése”. Tanulsz… éled… továbbadod… fejlődsz… és nagyon tudunk ennek örülni. Igénylik az emberek a változást, ha még nem tudtak róla, akkor tőlem biztos, hogy megtudják!

A felső vezető, Surányi Ági köszöntő szavai: Hiteles példakép!
„Nagyon örömteli érzést olvasni Danyiné Rostás Margit sorait, vallomását, mert egy olyan munkatárs szánta rá magát a megírására, aki egy hétköznapi háziasszonyként indult el a Biocom üzletben, s egy fantasztikusan hiteles példaképpé vált az online térben… Igazi őstehetség abban, ahogy fogalmaz, hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy ne legyen se túl sok, se kevés. Munkája egyedi, talán nem is másolható, de talán ez is elfér a Biocom színes családjában…”

Sokakra van hatással

Ő is a kör része már!

Ezeket olvastad már?