Kezdőoldal Ágak Az IGEN napja – Kulcsember-képző volt a Molnár-ágon júniusban

Az IGEN napja – Kulcsember-képző volt a Molnár-ágon júniusban

received_1645011045509064

Molnárné Andrea ágvezető lendületesen, energikusan adta át a hasznos tanácsokat.


Új energiákkal és még nagyobb lendülettel érkeztünk a Délvidék minden részéről a Molnár-ág Kulcsember-képzőjére – kezdi beszámolóját Sajbenné Ildikó. Június 25-e vasárnapra esett, mégis tele volt a terem, hiszen, mint Ildikó kiemelte, a Startképzésen kihirdetett nyári verseny lázba hozta a csapat tagjait. A Molnár-ág hálózatvezetője szerint mindenki fejlődni akart! S mint a visszatekintőjéből kiderült, meg is kapott ehhez minden lehetőséget, tanítást…

Rólam és Rólunk
Ha egy szóval kellene meghatározni a képzés célját, akkor az az IGEN lenne. Kiről és miről szól az igen? Rólam és Rólunk. A nap három előadója fantasztikus lendülettel és nagy szeretettel beszélt mindarról, amit a hétköznapokban tesznek saját maguk és üzletük fejlődéséért.

Harmat Csaba a zárás fontosságát is hangsúlyozta

Harmat Csaba a zárás fontosságát is hangsúlyozta


Harmat Csaba: Fontos a hatékony zárás

A napot Harmat Csaba Ezüst Hálózatvezető indította, aki Szerbiában építi a hálózatát. Az ő témája a felkészülés, infózás, zárás volt. Néhány mondat tőle:

 • Hogyan indítsd elsősorban saját magad?
 • Az elején döntsd el, kire hallgatsz, kivel beszéled meg a céljaidat, és ki az, aki segít megvalósítani ezeket. Ha ezek a lépések rendben vannak, kezdődhet a munka!
 • Mindent a saját példádon keresztül mutass és taníts a környezetednek!
 • Érd el az embereknél, hogy döntsenek!
 • Kérdezd meg: jól látom, hogy megszületett Benned a döntés?

Köszönöm Csaba, hogy értékes gondolataidat, tapasztalataidat megosztottad velünk, ismét rengeteget tanultunk tőled!

Molnárné Andrea: Te követnéd saját magad?
A következő témánk a kulcsember tulajdonságai és az új ember indítása volt. Ezekről az ágvezetőnk, Molnárné Andi beszélt, aki, mint mindig, bomba energiájával és lendületével adta át tudását és tapasztalását. Rávilágított arra, hogy először nekünk kell kulcsemberré válni ahhoz, hogy ilyen munkatársakat találjunk. Ez az üzlet a példamutatásról, vagyis elsősorban rólunk szól. Mint mondta: „Válj olyan emberré, akit Te magad is követnél!”

Terelgetős kérdések termékfogyasztóknak
Arról is beszélt, mit mondjunk azoknak az embereknek, akik „csak” a termékek miatt váltottak tagságot. Hogyan keltsd fel az érdeklődését az üzlet iránt is? Néhány értékes kérdés ehhez Anditól:

 • Változna az életed, ha a jövedelmed több lenne?
 • Ha igen, hogyan változna?
 • Hová utaznál, mit csinálnál, ha ez valóság lenne?
 • Akarod ezt a változást?
 • Mikor akarod, hogy ez megtörténjen veled?
 • Hajlandó vagy tenni érte?

Hálás vagyok Andi, hogy ismerhetlek, és a csapatodba tartozhatok, és köszönöm az önzetlen segítséged és a tanításod!

Elfogultsággal…
A nap folytatásaként Dankó János következett. Róla nem tudok elfogulatlanul írni, hiszen ő az én szponzorom. Neki köszönhetem, hogy jobb emberré váltam. Mindig hitt bennem, és mindig szeretettel fordult felém! Előadásának témája: sikered 8 pontja.

Dankó János a siker 8 pontjával mutatott utat a fejlődni vágyóknak

Dankó János a siker 8 pontjával mutatott utat a fejlődni vágyóknak

Dankó János, és a siker 8 pontja
Ez a 8 pont a Molnár-ág 150%-os fejlődését hozta néhány évvel ezelőtt, tehát nem volt kérdés, hogy felelevenítsük. János a maga érzelmi világával együtt rádöbbentett mindenkit arra, hogy ebben a rendszerben bármi valóra válhat, ha Te magad elhiszed, hogy képes vagy rá!

 1. Komoly célok (min. 250-300 saját PÉ)
 2. Víztisztító – és a hitelesség
 3. Önképzés (min. 3 cd, a „45 másodperces kiskönyv”, mint MLM-alapmű)
 4. Munkaeszközök (min. 5 db, hogy oda lehessen adni a tájékoztató anyagot az embereknek)
 5. Havi képzéseken való részvétel
 6. Heti min. 2 családi infó megtartása
 7. Önálló munka
 8. Heti kapcsolattartás szponzorral, munkatárssal

Mindezek betartásával és rendszeres ismétlésével bárki könnyedén vezetővé válhat, illetve haladhat tovább magasabb szintekre.

János, hálás vagyok, hogy itt vagy, hogy tanítasz és mutatod az utat. Köszönöm!

Sorsfordító nap?
A nap zárásaként megmutatták magukat azok az emberek, akik elindultak a versenyben és elmondták, ki hol tart. Összességében fergeteges, lendületes tanítást és útmutatást kaptunk. Olyan nap volt, ami bárki életében sorsfordító lehet, hiszen ahogy János mondta: „Ezer meg egy indokod lehet, hogy miért nem vagy a képzésen, de elég egy cél, hogy itt legyél.”

received_1645010618842440 received_1645010645509104 received_1645010725509096 received_1645010735509095 received_1645010772175758 received_1645011202175715 received_1645011438842358 received_1645011688842333

 

Ezeket olvastad már?