Kezdőoldal Ágak Az egészség mindenekelőtt! – Csabdiban is vonzó a Biocom üzenete

Az egészség mindenekelőtt! – Csabdiban is vonzó a Biocom üzenete


A Csordás-ágon sincs megállás, rengeteg a szervezői munka. Hitük (és a tapasztalatok) szerint a folyamatos rendezvények meghozzák a fejlődést. Ezúttal Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István munkatársánál volt egy fantasztikus Életmód Est július 10-én, úgy, hogy csupán egy héttel előtte lett megszervezve. Ennek ellenére fantasztikus teltházat rakott össze a tágabb értelemben a Sinka-ágon, Csordás Anikó Arany HV csapatában dinamikusan fejlődő Hubai Magdolna. Az előadók a szervezésből szintén jeleskedő szponzor házaspár tagjai voltak. A részleteket a Fejér megyei Csabdiban tartott estről a főszervező osztja meg velünk.

Teltház, teljes körű tájékoztatás
18 órára hirdettük meg a rendezvényt, de pár perccel kezdés előtt már telt ház volt a kultúrházban. Tóthné Molnár Ibolya és férje, Tóth István hálózatvezetők jóval kezdés előtt megérkeztek, megtették az előkészületeket a sikeres előadáshoz. Először István beszélt a szemlélet- és életmód-programról, majd Ibolya vezetésével a termékekről kaptunk tájékoztatást.

A saját élmények megerősítőek
A vendégek végig fegyelmezetten, érdeklődéssel hallgatták az előadást. Többen felszólaltak és nyomatékkal igazolták az elhangzottakat, a már saját pozitív tapasztalatukról is beszámolva.

A tiszta víz ereje
Ezután a hozott és a csapból kiengedett vizek látványos bemutatása következett. A vendégek örömmel kóstolgatták a tisztított vizet.

Már érezhető az eredménye
A képek önmagukért beszélnek. Úgy érzem, hogy tudtunk segíteni a jelenlévő érdeklődőknek életmódjuk változtatásában, egészségük visszaszerzésében. A visszajelzések alapján nagyon megérte végighallgatni az előadókat, akik felkészülten, lényegre törően adtak nekünk útbaigazítást a Biocom által felajánlott szebb, nyugodtabb, boldogabb jövő eléréséhez. Pár nappal a sikeres est után örömmel számolhatok be az innen származó rendelésekről és regisztrációkról. Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István hálózatvezetők, köszönjük szépen!

Az előrehaladás kulcsa a szervezés!


 

Ezeket olvastad már?