Kezdőoldal Ágak Az alapozás éve volt – Lőrincz Ág évértékelő

Az alapozás éve volt – Lőrincz Ág évértékelő

Lőrincz János szerint 2011 az alapozás éve volt. Sőt, a 200 ponté is! Ezt csak azért nem emeltük ki a címben, mert a jövő egyik fókuszpontja is ezen lesz. Az Ökonet legnagyobb ágának névadója szerint túl vagyunk az apátiás időszakon, jövőre nagyon komoly fejlődés várható.

– Ezek szerint 2011-ben lezárult egy nehezebb időszak?
– A jelek azt mutatják, hogy igen. Nagyjából három éve zajlik egy nagy rostálódás az MLM piacon is. Nézd csak meg, hány cég tűnt el, vagy gyengült meg komolyan ezen időszak alatt. Mi nemcsak “megtapadtunk”, hanem
az utolsó időszakban folyamatosan komolyan fejlődtünk. Érdekes, hogy ez a tendencia augusztustól figyelhető meg, noha korábban a nyári hónapok nem ezt a trendet mutatták. Ágszinten már volt havi 20%-os növekedésünk is! Ezek nagyon komoly jelek.
– Mit kellett másként csinálni?
– Sokkal tervezettebb és tudatosabb munkavégzést kértem, javasoltam és tisztultunk gondolkodásban is. Mi nem álltunk be azok sorába, akik munka nélkül ígérnek pénzt, azt hirdetjük, amit másfél évtizede: munka nélkül nincs tartós eredmény! Fontos volt, hogy az al-ágak vezetői felvállalták, hogy díjazzák a kisebb vagy nagyobb létszám- és pontfejlődést felmutató  munkatársakat. Ezekből indultak ki a versenyek, kihívások, alulról jövő kezdeményezésként. Továbbra is fontos, hogy az új indulókat segítsük, felkaroljuk, hogy részesei legyenek egy intenzív, fejlesztő munkának és nyíljon meg előttük is minden lehetőség.
– Például a Lőrincz-féle háromszög modellel.
– Pontosan! Persze ez a cég “ajándéka” a jól startolóknak, én csak rendszerbe foglaltam, mert a legjobb eredményeket ez hozta.
l. Aki új regisztrált tag és hoz kétszáz pontot, két barátjával maga mellett ezt megismétli az harmadik szintre lép fel a marketing rendszerünkben és ajándék  kezdőcsomaggal gazdagodik. Ez már egy mini csoport. Sok ilyen kis sejt hoz tartós nagy eredményt. Ez nem más, mint a 200 pontosok tisztelete, és az odafigyelés rájuk, persze a régiekre is. Az utóbbi időben több példa van rá ,hogy egy új vonalon 10 belépőből 6-8 fő egy hónapon belül megvette a minimum 200 pontot és  4.-ik, sőt 5.-ik szintet elérte az új  hálózatépítő. A 200 pontot mint alapteljesítményt kell fókuszba állítani továbbra is , mert biztos és hosszú távú forgalmat generál. Az alapja adott: segítsük a családokat egyedülálló termékkörünkkel, tanítsuk meg őket ezek használatára, hogy érezzék: érdemes folyamatosan benne lenni az Ökonet vérkeringésében, mert ez egy életforma. A marketing terv korszerűsítésével, Kovács Zoltán cégvezető kiváló elgondolásával kivettük a fékeket, egyértelművé tettük: aki lépni akar, most léphet, az Ökonet segítségével “egyszerűbb” a dolga, nagyobb a haladási sebesség.
– Mi lesz még a fő szempont?
– Az új belépők számának növelése! Ez a kulcs a fejlődéshez, s lényeges az is, mi történik velük utána. Gondozni kell a vevőket, foglalkozni kell a fogyasztókkal, erről is szólnak majd a januári képzéseink. Vezetői szinten pedig mindent meg kell tenni a még jobb kommunikációért. Rugalmassággal, odafigyeléssel, megbecsüléssel csodákat lehet tenni, akár stagnáló ágakat is fel lehet pörgetni. Nem vehetünk semmit és senkit félvállról.
– Híres vagy arról, hogy ez nálad a termékekre is igaz. Szinte az SCD “nagykövete” vagy.
– Most is állítom: az SCD Probiotikumokra épülő termékkör hozza majd a legnagyobb forgalmat az Ökonetben a következő évtizedben! Már most is benne van a  TOP 10-ben. Rajtunk múlik, hogy az emberek megértsék,
micsoda kincs, erő van a kezükben. Ez gazdasági erő: a biotechnológia milliárdos üzlet. A következő évektől százezrek fogják használni, műveletlennek fog számítani, aki nem lesz tisztában vele. Emellett számos
kiváló termékkel gazdagodtak a hazai lerakatok.
– Mit emelnél még ki eredményként?
– Az ágak kezdtek önállósodni. Mi, a Lőrincz-ág tagjai Sümegen tartottunk családi napot. A képek bizonyítják: remek hangulatban, óriási sikerrel. Külön köszönet illeti feleségemet, Marikát, aki a kiváló képzési programunk koordinátora és tanítója is.  Köszönet a cégvezetésnek, tulajdonostársaimnak, Kovács Zoltánnak és Kónya Györgynek a pozitív, fejlesztő szemléletért is. Külön pedig legnagyobb águnk vezetőjének, Ferenczy Lászlónak, aki menedzseli az erdélyi hálózatot is és feldebrői szakmai-életvezetési tréningjeivel is példát mutat – az egész Ökonet társadalomnak. És szóljon a köszönet, valamint a biztatás minden hálózatvezetőnek és munkatársnak. Köszönet a sok ezer belépőnek, aki bizalmával megtisztelt minket és életformája részeként az Ökonetet választotta. Minden, ami a fejlődéshez kell, a rendelkezésünkre áll. Hiszem, hogy 2012-ben a legkiválóbb eredményeket fogjuk elérni.

Baráti  üdvözlettel
Lőrincz János

Ezeket olvastad már?