Kezdőoldal Ágak Átváltoztató program: HV lett Beczné Nagy Lídiából a Czentlaki-ágon

Átváltoztató program: HV lett Beczné Nagy Lídiából a Czentlaki-ágon

A szeptemberi Nemzetközi Találkozó színpadán, Budapesten

Egy alakformáló stúdió vezetőjeként dolgozik Beczné Nagy Lídia. Ez a hivatalos mondat, de azért hozzátehető már az: és a Biocom hálózatvezetőjeként. Surányi Ágnes új HV-jának nem volt a Biocom előtt MLM-es tapasztalata, most viszont azt tapasztalja az üzletépítés során, hogy megtalált valamit, amit keresett. Nem is keveset: barátokat, munkatársakat, fejlődési- és pénzkereseti lehetőséget, sikereket – miközben ő segíthet másokon. E rövid összefoglalást ő sokkal színesebben bontja ki, miközben kibontakozik előttünk egy szép példa a Czentlaki-ágról!

Beczné Nagy Lídia, a Czentlaki-ág HV-ja

Ők már eleve jó nők…

Jó nők lesznek

2016-ban indítottunk el egy átváltoztató programot Surányi Ágival – akivel 30 éves barátság köt össze –, melyet azóta minden évben megrendezünk. Majd ugyanennek az év májusában csatlakoztam a Biocom csapatához. A „Jó nő leszek” program során a szalonom alakformáló gépeivel és a Reg-Enorral három bátor hölgy átalakulását kísérjük figyelemmel, dokumentáljuk és a végén egy színvonalas gálaműsorral bemutatjuk!

A szponzorával, Surányi Ágival, és a korábban elnyert csapatkupával


Karácsonyi parti: Zoltántól jött a szóbeli ajándék…

A verseny ideje alatt egyre több termékkel ismerkedtem meg, de igazi áttörést a 2017-es karácsonyi rendezvény jelentett. A Czentlaki Zoli ágvezetővel, hálózatigazgatóval történt beszélgetésem után már én kerestem Surányi Ági Arany HV-t, hogy meséljen ennek az üzletnek a rejtelmeiről.

Erős évindítás, elköteleződés

A januári nyitáskor már egy Biocomos termékekkel feltöltött üvegvitrint helyeztem el a szalonom recepciójánál, és innen már nem volt megállás! Vendégeim nagy érdeklődéssel fogadták a termékeket. Ágival pedig egyre több háziinfót tartottunk.

Sikeres verseny és HV szint

A barátnőm személyében egy nagyszerű szponzort kaptam, aki mindig mellettem áll, segít, tanít. Biztatására beneveztem a „Győztesek hajója” nyári versenyre, melyet sikeresen teljesítettem. A verseny kapcsán májusban lettem hálózatvezető. Rendszeresen eljárok a Czentlaki-ág rendezvényeire, képzéseire, ahol nemcsak tanulok, fejlődök, hanem nagyszerű emberek társaságát is élvezhetem!

A Győztesek Hajóján csapattagokkal és az ágvezetővel, Czentlaki Zoltánnal, aki egy karácsonyi rendezvényen mondott neki fontos, aktivitásra serkentő üzeneteket a Biocom kapcsán

Beczné Nagy Lídia folyamatosan álmodja és csinálja…


Lányom a kulcsemberem

Nagyon büszke vagyok a családomra, akik maximálisan mellém álltak, támogatnak. Lányom, Becz Lilla az egyik legerősebb partnerem, kulcsemberem, aki ma már 5-ös szintű munkatárs. Lilla remekül építi a saját csapatát, ezzel egy kis fiatalos lendületet hozva a Surányi-csapat életébe.

Egyszerre a kettőt

Jelenleg még vezetem a szalonomat, így a kelleténél kevesebb időt tudok fordítani a hálózatépítésre, de már szervezem a szalon átalakítását. Célom, hogy minél hamarabb Ezüst HV legyek!

Fejlesztő, barátokat adó tréningek

A képzések, tréningek nagyon fontosak számomra, hiszen megfelelő ismeretanyag nélkül lehetetlen lenne a szakmai fejlődés. Ráadásul a Czentlaki-ágon belül olyan fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akik egymást elismerik, szeretik, biztatják. Egyszerűen jó velük lenni!

Megtaláltam!

Boldoggá tesz, hogy ennek a nagyszerű csapatnak a tagja lehetek! Itt megtaláltam azt a pénzkereseti lehetőséget, amellyel elegendő szabadidőt, és anyagi biztonságot kapok, miközben javítom a környezetemet és jótékonyan befolyásolhatom a körülöttem levő emberek életét!

 

Ezeket olvastad már?