Kezdőoldal Ágak Arany kitűzők és mondatok, „vízül” tanulás és üzleti útmutatás szerepelt a Molnár-ág októberi Startjának menüjében

Arany kitűzők és mondatok, „vízül” tanulás és üzleti útmutatás szerepelt a Molnár-ág októberi Startjának menüjében

A két elismert új HV házaspár, két szélen az felső vezetéssel (Molnárné Andrea ágvezetővel és Dankó János Arany HV-vel)

Október 7-re esett a Molnár-ág következő Startképzése. A szegedi központú csapatban rendre végigmentek azokon a pontokon, amik ahhoz kellenek, hogy a rendezvényen elsőként részt vevők teljes képet kaphassanak a döntésükhöz. És pluszt is, hiszen két hálózatvezető házaspárt is elismertek, két generáció képviselőit. Így a szemük előtt vált képszerűvé az üzenet: kor nem számít, soha nem késő elkezdeni! Köszönet Ocskó Erzsébet (Böbe) beszámolójáért.

Most is érkeztek újak a Startnapra

Zsóriné Deák Erzsébet a felvezető szerepében

Zsóriné Deák Erzsébet hálózatvezető, a mi Bözsénk volt ennek a jeles napnak a háziasszonya. A tőle megszokott higgadtsággal és nemes egyszerűséggel vezette föl a képzés szereplőit a pódiumra.

Gulyás Anitáék példája

Az első előadó(k) a „Jövőd és lehetőséged a Biocomnál” témakörével foglalkoztak. Kik is ők? Gulyás Anita és párja, Nagy-Berta János, akik 5 hónap alatt lettek 6-os szintű munkatársak, majd hálózatvezetők. Anita első előadása volt ez – ebben a témában –, amely rendkívül képszerűre és érzelemgazdagra sikerült. Minden új munkatársnak egyértelművé vált, hogy miért is érdemes komolyan venni ezt a lehetőséget. Láthattuk, hogy milyen célokat sikerült már eddig is elérnie ennek a csodálatos házaspárnak.

Nagy-Berta János is hozzátette a magáét

Az előadás második etapját a férj, János folytatta, aki rendkívüli precizitással építette föl mondanivalóját. Egy remekbeszabott, színes előadás részesei lehettünk mindannyian.

Simon László ezúttal is a (tiszta) víz fontosságát hangsúlyozta

„Vízügyi” kérdések Simon Lászlóval

A Startnap meghívott szakelőadója Simon László vízkutató mérnök volt, akinek témája: „Nincs élet víz nélkül, minden életnek az alapja a víz!”. Ez a fantasztikus téma lehetőséget adott minden jelenlévő számára, hogy saját életvitelére is rátekintve megláthassa, hogy milyen változtatásokat kell megtennie ahhoz, hogy a minőségi élet alapjait lerakja „vízügyileg”. Ehhez az egyik legjobb, legkiválóbb szakértőtől hallottunk egy fergeteges, mindenre kiterjedő előadást, s a végére megtanultunk mindannyian „vízül”.

A vándorserleg birtoklása nagy büszkeség…

Karrierszintet lépni öröm!

Vituska Albin gyakorlatias termékbemutatója

A képzés soron következő pontja a TOP 10 termék bemutatása volt. Kiváló hálózatvezetőnk, Vituska Albin pozitív terméktapasztalatok tömkelegének megmutatásával teljesítette a feladatot. Új és már korábban csatlakozott hálózati tagok számára is egyértelművé tette, hogy miért is fontos ezeknek a termékeknek a használata.

Vituska Albin és a TOP 10

Harmat Csaba: A saját 200 PÉ a kiindulópont

Rövidke szünet után Harmat Csaba Ezüst Hálózatvezető folytatta a nap kitűzött pontjainak megfelelő előadássorozatot. A 200 pontérték fontosságáról és annak „megszerzéséről” beszélt remekbe szabottan. Gyakorlati példákkal megvilágítva és alátámasztva teljesen világossá vált mindenki számára, hogy „innen indul minden” az egyén számára ebben a rendszerben.

Sikeres szokások Dankó János (jobbra) felvezetésével

Dankó János moderálta a sikeres szokások-blokkot

Az Ezüst után egy Arany Hálózatvezető következett. Dankó János olyan sikeres embereket mutatott be, akik sikeres szokásokat működtetnek a mindennapokban. Forgószínpadszerűen váltották egymást a pódiumon a csodásabbnál-csodásabb emberek. Élmény volt ezt látni! Mindenkit a pozitív lendület ragadott el, s a változatás, változtatás szele csapott meg.

Molnárné Szélpál Andrea az üzleti lehetőségről

Majd mindannyiunk üzleti nagyasszonya, Molnárné Szélpál Andrea ágvezető lépett az előadótérbe. Óriási vitalitással és elkötelezettséggel beszélt a rendszer üzleti lehetőségeiről és arról, hogy milyen változások szükségesek az egyén gondolkodásában ahhoz, hogy pozitív hozadékkal járjanak az egyén életében.

Bözséé a vándorkupa

Majd az ágvezető mellé a minősültek és az elismerésben részesülők csatlakoztak. A szeptemberi hónap legnagyobb pontértékbeli fejlődését a háziasszony szerepben lévő Zsóriné Deák Erzsébet (Bözse) kapta. Nagy taps keretében vitte kezében ülőhelyére a csodás vándortrófeát.

Két új HV (pár)

Majd két fantasztikus házaspár elismerése zárta a napot:

  • Mészáros Istvánné Marika és Mészáros István,
  • valamint Gulyás Anita és Nagy-Berta János személyében.

Mindkét pár a hálózatvezető díszoklevelet és az arany kitűzőt vehette át szponzorától. Majd felcsendült Zorán felejthetetlen „Gyémánt és Arany” száma. A terem összes megjelentje felállással tisztelgett a minősültek előtt!

Nagy-Berta János és Gulyás Anita

A jogosan büszke és derűs Mészárosék

Dankó János felső vezető avatja a Mészáros házaspárt

Molnárné Andrea ágvezető gratulál a Nagy-Berta Jánoséknak

Egy kis jókedvű felfrissülés tanulás közben

Nincs is jobb, mint a saját tapasztalat, példa

Dankó János értelmező megjegyzései is emelték a hallottakat

Harmat Csaba igazi üzleti előadást tartott

Ezeket olvastad már?