Kezdőoldal Ágak Április végén „Jó nő leszek” gálaműsor Szigetszentmiklóson, mely bebizonyítja, bárkiből lehet jó nő…

Április végén „Jó nő leszek” gálaműsor Szigetszentmiklóson, mely bebizonyítja, bárkiből lehet jó nő…

2018 főszereplői

2015 őszén, amikor már beindult a „Reg-Enor cunami”, Surányi Ági azt találta ki a barátnőjével, Beczné Nagy Lidiával (aki tavaly nyár óta a hálózatvezetője, sőt, akinek a lánya is a munkatársuk már…), hogy nézzük meg: mit tud a Reg-Enor, és a célzott gépi kezelés, ha összetesszük a módszereket. Pályázatot írtak ki, kiválasztottak 3 főt, aztán fodrászt, kozmetikust, butikost kerestek, akik „kikupálták” még pluszban őket. Valahogy így indult a „Jó nő leszek” program a Czentlaki-ágban Arany Hálózatvezető Surányi Ágnes generálásával. Létjogosultságát mutatja, hogy április 28-án már a negyedik „díjkiosztó” gálaműsort rendezik, melyre mindenkit szeretettel várnak!

De vissza a kezdetekhez! A szervezők úgy gondolták, hogy a programhoz hozzáadnak egy színvonalas gálaműsort, és megmutatják a Reg-Enor kúra szempontjából bevállalós pályázókat ország-világ előtt… Így jött össze annak idején az első gála, melyre meghívták a Biocomos csapatot is. Mi tagadás, a Czentlaki-ág felső szponzorai, Lőrincz János és Marika is el voltak ragadtatva, hogy milyen minőségi műsort raktak össze! De mielőtt az ideit ajánlanánk, nézzük a kihagyhatatlan előzményeket. Azaz: miről is szól ez a verseny?

A 2016-os versenyzők

Végigcsinálták, bemutatják

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét olyan hölgyek jelentkezését várták a szervezők, akik vállalják, hogy végigcsinálják az általuk összeállított, több hónapos életmódváltó programot, és a verseny keretein belül bemutatják átalakulásukat. 3 versenyző, 3 teljesen hétköznapi hölgy, dolgozó nő, édesanya, akik bebizonyították – nem csak a közvetlen környezetüknek, hanem az internet segítségével sok más, hasonló gondokkal küzdő hölgytársuknak – hogy sosincs késő a változásra, változtatásra! Nem tizenéves, modell alkatú hölgyeket választottak ki a verseny szervezői, hanem olyan hétköznapi asszonyokat, akikben sokan magukra ismerhetnek, és talán az Ő példájuk minta lehet mindannyiunk számára!

Ők alakultak át 2017-ben

Látványos bizonyítékok

Ennek a programnak az utolsó állomása az április 28-i gálaműsor, melynek egyik fontos üzenete (és látványos „bizonyítékokkal”), hogy bárkiből lehet „JÓ NŐ”! 3 évvel ezelőtt debütált először ez a fantasztikus program, s ennek sikerén felbuzdulva a szervezők úgy döntöttek, hogy ez az estét egyfajta hagyományteremtő szándékkal minden évben megrendezik majd.

Jótékonysági célja is volt

Mindennek lökést adott, hogy már az első nagyon jól sikerült! – A Friss-Food adta a harapnivalót, a feltaláló Szabó Sigfrid a kúra alapját képező italt, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója, Lőrincz János is adott támogatást, és úgymond „összekoldultuk” az ajándékokat – emlékszik a kezdetekre Surányi Ági főszervező. – Így ez már a negyedik ilyen programunk, melynek gálaműsorát én rakom össze szövegestől, fellépőstől, Lídia pedig a stúdiójában foglalkozik a versenyzőkkel 3-4 hónapon át heti 3-4 alkalommal… – avat be a háttérbe. Tavaly egy jótékonyságot is bevállaltak, egy lélegeztető gépen élő fiúnak 200 e Ft-ot gyűjtöttek a gálán, amiért máig hálásak vagyunk az adakozó lelkűeknek.

Jótékonysági cél is volt tavaly

Gálaprogram

S hogy mire számíthatnak a nézők? – Kisfilmeken mutatkoznak be a gálán hölgyek, amit előre leforgatunk velük. Helyi fellépő művészek biztosítják a szórakozást, és a nézők szavazatán is múlik a végeredmény. Sőt, a közösségi oldalon szavaztatunk a gála előtti napokban, szóval izgi az egész… – ajánlja a produkciót Ági, aki a mikrofont is a kezébe veszi eredeti szakmájának megfelelően az esten.

Galambos Lajcsi is fellépett korábban

A főszereplők

A mostani gálán 3 hölgy versenyez:

  • Bea (egy 3 éves kislány anyukája),
  • Anna (üzletasszony),
  • és Melinda (sales manager).

20 kiló mínusz fölött járnak mindhárman, és persze már Biocom tagok…

2018 főszereplői

 

Surányi Ági főszervező és Galambos Lajcsi

Légy ott április 28-án!

Aki szeretné látni őket új mivoltukban és egy szórakoztató, látványos este keretében, és többet is megtudni az átalakulás mikéntjéről, ne habozzon! A rendezvény – melynek fővédnöke Szabó József polgármester – időpontja és helyszíne: 2019. április 28. (vasárnap), 17.00., ÁJTI Hangversenyterem, Szigetszentmiklós, Szebeni út 83. A jelképes, 1500 forintos belépőért az élmény mellett pezsgő, pogácsa és regenoros süti is jár a szünetben.

Anna régebben és most

 

Beáta metamorfózisa

Melinda is ringbe száll a győzelemért

A Lőrincz házaspár egy korábbi versenyző, Varga Lívia, valamint a feltaláló között a nézőtéren

Lajcsi Bordás Barbival, egy korábbi háziasszonnyal

Beczné Nagy Lídia, a másik főszervező

Most is teltházat várnak Szigetszentmiklósón

Ezeket olvastad már?