Kezdőoldal Ágak Ami Magyarorzágon Visegrád, az Erdélyben Szováta – A Péter-ágon, Romániában is beindultak az újfajta vezetőképzők

Ami Magyarorzágon Visegrád, az Erdélyben Szováta – A Péter-ágon, Romániában is beindultak az újfajta vezetőképzők

A csapat másik fele a szovátai vezetőképzőn - a Péter-ág tagjai hasznosnak tartották az újfajta tréningeket

A csapat másik fele a szovátai vezetőképzőn – a Péter-ág tagjai hasznosnak tartották az újfajta tréningeket

DSC_1702

A Péter-ág vezetői csapatának egyik fele Szovátán


Mint ismert: céges háttérrel útjára indult idén tavasszal egy hálózatvezetőknek szánt tréningsorozat, melyen minden HV évente kétszer részt vehet. Sőt, ajánlott is ott lenni… De ki is akarná kihagyni? Csodás körülmények, ragyogó előadások, feltöltődés lelkileg és szellemileg egyaránt. Az ágak saját maguk szervezik a kétnapos rendezvényeket, s az eddigiek alapján Magyarországon a visegrádi helyszín a nyerő. Erdélyben pedig Szováta, amellyel tulajdonképpen folytatják a korábbi hagyományokat, ezúttal azonban céges keretek között. A Péter-ágon áprilisban és májusban tartották az első, ilyen jellegű vezetőképzőket.
A két alkalom tulajdonképpen egy volt: a csapat két részre osztva vett részt a nagy létszám miatt, és mindkét csoportnak nagyszerű élmény volt együtt gondolkodni, szórakozni, tervezni és pezsgővel koccintani a vezetői sikerekre. Ez a megállapítás már Péter Ágnestől és Csabától, a Vass-ágon belül működő, nagyjából 300 ezer pontos, óriási erdélyi csapat vezetőitől származik. A továbbiakban is őket olvashatjuk néhány sor erejéig, majd néhány résztvevő rövid véleményét az első alkalmakról. A kulcsszó továbbra is a hála arrafelé, s mint majd látjuk, volt miért…

PÉTER ÁGNES ÉS CSABA: ÉRTÉKET TEREMTÜNK
Hálás szívvel köszönjük a Biocom cégnek, hogy elindította a vezetőképzéseket.

Lendületet adott
Minden hálózatvezetőnek, újnak és réginek lendületet adott az újabb vezetők kineveléséhez. Vezetőink számára egy iránytű volt ez a képzés, amely mutatja, hogy a passzív jövedelem igazán a vezetők kinevelésével érhető el.

Újratervezett célok
Tiszta gondolatokkal, újratervezett célokkal és megújult erővel indulunk a nyárnak és tudjuk, hogy az őszi 2 napos vezetőképzésekre már az új hálózatvezetőket is elhozzuk. Büszkék vagyunk a vezetőinkre! A csapatunk ereje a szeretet ereje, és csapatunkat most is a lelkesedés, a jó hangulat és a versenyszellem jellemzi. Ezzel az erővel nőnek ki a most indulókból az új vezetők.

Pozitív változások
A vezető jövedelmét az határozza meg, hogy hány ember életében hozott pozitív változást – ez a munka erről szól. Büszkék vagyunk, hogy olyan munkát végezhetünk, amely az egész emberiség javát szolgálja. Munkánkkal értéket teremtünk!

Sok sikert és lendületet minden Biocomos munkatársnak!

VISSZAJELZÉSEK HÁLÓZATVEZETŐKTŐL:
Madaras Gyöngyike: Élni és tanítani egyaránt élvezetes

Nagyon hálás vagyok és köszönöm a cégvezetésnek, hogy ilyen profi képzésnek lehettünk részesei. Nagyon büszke vagyok a vezető munkatársaimra, akikkel ott lehettünk, nagyon sok ötletet, sok használható, gyakorlatias tanítást kaptunk, ami nagy segítséget nyújt a további munkánkhoz. Köszönjük Péter Áginak és Csabának az üzleties, de mégis családias, szeretetteljes légkört. Szándékom, hogy nagyon sok embernek átadjam, hogy miért érdemes a vezetők körébe tartozni. Imádom és élvezem a Biocom Életmódprogramot élni és tanítani egyaránt.

Szász Emese: Többre vagyok képes!
Először is nagyon hálás vagyok, hogy ilyen nagyszerű embereket ismerhettem meg, mint ti. J Számomra az eddigi képzések közül ez az utóbbi felülmúlta az összes többit, és hogyha arra gondolok, hogy a jót még lehet fokozni, akkor ez valami csodálatos. Megértettem, hogy ennél többre vagyok képes, nemcsak egy átlagos HV vagyok 5000 ponttal. Személyiségemben tudtam fejlődni és azonosulni olyan emberekkel, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint én, de ugyanakkor azt is megértettem, hogy mindenre van megoldás, csak akarni kell.

Rengeteget tanultam, most éreztem először azt, hogy megértem arra a feladatra, amit a Biocom képvisel. Hálás vagyok mindannyiótoknak, hogy olyannak fogadtok el, amilyen vagyok, és tulajdonkeppen én érzem azt, hogy változni akarok. Remélem, még nagyon sok ugyanilyen közös élményben lesz részünk. Hála és köszönet mindenért!

Lázár Emőke: Hiterősítő tükör, fénylő jövőkép
Mivel én vagyok a csapatom energiaforrása, ezért folyamatosan tanulnom kell, ösztönöznöm magamat, hogy munkatársaimat bátorítani, inspirálni, vezetni tudjam. Mindezt azért, hogy minél hamarabb és tartósan sikerélményhez (pénzhez) tudjam őket juttatni. A szovátai kétnapos képzés nagyszerű tükör volt számomra: felismertem erősségeimet és gyengeségeimet, ugyanakkor megerősítette a hitet bennem, hogy jó időben és jó helyen vagyok, valamint azt, hogy aranyosan fénylő jövőm van, látva a szponzor(vonalam) csillogását. A folytatást várva, hálásan köszönöm mindenkinek, aki ott volt, hogy együtt gondolkozhattunk, beszélgettünk, játszottunk, szórakoztunk.

Horháth Ildikó: Mindig ezt a munkát kerestem!
Hálás szívvel gondolok a Szovátán eltöltött két napra, köszönöm a színvonalas előadás-, tanítássorozatot. Energiával és hittel feltöltődve nyitom az előttem álló hónapot, felhasználva a sok ötletet, útmutatás. A képzés minden perce megerősített abban, hogy jókor vagyok jó helyen, csodálatos emberek társaságában és irányítása alatt. Ez volt az a munka, amit talán mindig is szerettem volna végezni, csak nem találtam a kellő keretet. Tökéletesen kiegészíti eddigi tevékenységemet! Önbizalmat, lelkesedést, elfogadást, szeretetet, megelégedést hoz a mindennapjaimban azáltal, hogy nem csak én fejlődök, hanem nagyon sok emberen segíthetek megőrizni egészségét és megvalósítani álmait. Szerintem a képzés mottója talán a következő idézet is lehetne: „Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük” (Zig Ziglar). Köszönöm a minden szinten átadott energiát és azt, hogy egyértelművé vált számomra, hogy minden vagyonnak az ötlet a kezdőpontja.

PCS_2860
Hadnagy Mak
ó Krisztina: Megerősítést és hitet kaptam
Nagyon jól éreztem magam a vezetőképzésen, sok megerősítést, hitet kaptam. Mindenkinek azt kívánom, tapasztalja meg, milyen egy ilyen jellegű képzés. Hálás vagyok a Biocomnak, hogy ilyen élményekben lehet részem. Köszönöm!

Illyés Erika: A következőre 2 HV-t viszek!
Új HV-ként először vettem reszt vezetőképzőn. Remekül éreztem magam, jó volt együtt lenni és együtt gondolkodni ezekkel a csodálatos emberekkel, vezetőkkel. A bemutatkozás ideje alatt azon gondolkodtam, hogy kik azok a személyek, akik a legszimpatikusabbak, de arra jöttem rá, hogy minden ember szimpatikus, aranyos. Azt hiszem, életemben először voltam ennyi kedves és aranyos ember között. Rengeteget tanultam itt, amit a jövőben gyakorlatba fogok ültetni, sőt, már használom is. Én nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem egy ilyen rendezvényen. A célom az, hogy a következő vezetőképzőre 2 hálózatvezetőmmel és a férjemmel megyek. J Élménnyel és pozitív energiával feltöltődve jöttem haza. Köszönöm!

Részegh Magdolna: Útmutató a fejlődéshez
Örömteli, felemelő érzés volt ott lenni Szovátán a kétnapos vezetőképzésen,

csodálatos helyen, példaértékű ágvezetőink tanításával, Péter Ágnes és Csaba Ezüst Hálózatigazgatók körében. A csapatépítő  programok, az elismerés, a szeretet, az odafigyelés minden vezetőre, a személyiségek feltérképezése, a bennünk lévő értékekre való rávilágítás nagyon nagy erőt adott nekünk. Az a jövőkép, a gondolatmenet, amit ők képviselnek és élnek meg minden nap, útmutató nekünk is a fejlődésre, a jobb életminőségre, biztonságra. Hitet és lelkesedést kaptunk arra, hogy mi is képesek vagyunk az Arany-, Gyémánt Hálózatigazgató szintre és munkatársainkat is vezetni és tanítani erre. A csapatjátékok összekovácsolást, jókedvet varázsoltak a csapatokban és jó élményeket hagytak bennünk. Lelkesedést, jövőképet, inspirációt kaptunk. Hálás vagyok a cégnek és a vezetőknek, hogy ezt a kétnapos képzést létrehozták nekünk.

Kelemen Emma: Csodálatos, nagyszerű, értékes
Ez a szovátai képzés három jelzővel foglalható össze. Csodálatos környezetben, nagyszerű emberekkel, értékes képzés. Számomra nagyon sokat adott ez a két nap, nagyon jó dolog volt együtt gondolkodni más vezetőkkel, hallgatni olyan értékes előadásokat, amelyeket hasznosíthatunk munkánk és a magunk személyes fejlesztésében.

Kerekes Éva: Energia és lelkesedés
Nagyon jól éreztem magam a kétnapos képzésen, Szovátán. Péter Ágnes és Csaba előadása, kedvessége és felénk áradó szeretete megfogott. Úgy érzem, hogy van hová fejlődnöm nekem is. Rengeteg energiát kaptam, és visszatért a kezdeti lelkesedésem. Csodás emberek vesznek körül és méltó vagyok rá, hogy a vezetőjük legyek. Hálás vagyok a cégnek, a cégvezetésnek hogy ezt a képzést létrehozták. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Fancsali Julia és Emil: Hála a sok tapasztalatért
Hálásan köszönjük a szovátai vezetőképzőt! Köszönjük a cégnek és nektek, Csaba és Ági, hogy részese lehettünk tréningnek.

Nagyon sok tapasztalatot szereztünk:

  • Jó volt megtapasztalni, hogy milyen és mitől működik Turoczi Melinda csapata (jó hangulat).
  • Jó ötlet a „figyelj rám” jelképes tábla az emberek nyakában, amit alkalmazok azóta a mindennapi munkában.
  • A teszt sokat elárult rólam, hogy miért is nem működik lendületesen az üzletem.
  • Ráébresztett arra, hogy legyek következetesebb és legyek bá
  • A passzív jövedelem újbóli letisztázása, hogy csak akkor van igazi jó jövedelmem, ha az jó nagy (feladatom a vezetők kinevelése).
  • És egy lényeges dolog, hogy mire figyeljek a csapatokban: „mindig térképezem a csapatom” és „figyel rám”.

Pálfy Rózália: Köszönet a tanításért
Mit kaptam a szovátai képzéstől? Megerősítést, önbizalmat és hitet. Köszönöm és hálás vagyok nektek és a cégvezetőknek, hogy részese lehettem ennek a feledhetetlen élménynek, amit itt kaptam. Hálás vagyok a tanításért, amit olyan lelkesen, szeretettel adtatok át. Sok-sok szép élményben részesültem és hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos csapathoz tartozhatok. Megerősített abban, hogy rendszeres tanulással, cselekvéssel és tervezéssel el tudom érni a célomat. Köszönöm!

Ezeket olvastad már?