Kezdőoldal Ágak A vecsési képzés októberben is maradandó élmény okozott a vezetői úton járóknak a Vass-Beta-ágon

A vecsési képzés októberben is maradandó élmény okozott a vezetői úton járóknak a Vass-Beta-ágon


Vecsés a Biocom hálózatán belül nem egyszerűen egy településnév, hanem a fejlődés szinonimája. A Ferenczy-, azon belül a Vass-Beta-ágon mindenképp, hiszen ők hosszú évek óta visszajárnak a Stáció Hotelbe, hogy feltöltődve, új ismeretekkel gazdagodva távozzanak. Ugyan már tavaly óta működik a cégvezetés által finanszírozott vezetőképző program, de az már a kvalifikáló HV-kra vonatkozik, Vecsés pedig mindenki előtt nyitott, s főként azt a célt szolgálja, hogy új vezetők nőjenek ki a csapatból. A visszajelzésekből felsejlő tematika ehhez adott hátteret. A barátsághoz, a csapatépítéshez pedig a jó szellemű társaság és az extra kényelem. Akár kezdők, akár haladók sorait olvassuk, érezhetjük, hogy a „Vecsés brand” októberben is erősödött…


Buzás Bálint: Már a januárit várom…
Éppen hogy beköszöntött október – a maga borongós mivoltával – nekem már csak egy dolgon járt az eszem: Vecsésen… Valahogy azt érzem, hogy nekem minden héten szükségem volna egy ilyenre. Kérdezitek miért? Mert csodásan ellazít és feltölt. Köszönöm Ferenczy Lacinak, Vass Zsuzsinak és Oszinak, valamint Tündének ezt a két napot. Hajni mellett ti vagytok a példaképeim. Nincs arra szó, milyen remekül éreztem magam. Szuper intelligens és jó fej csapat. Sokat tanultam…  Egy szó: Hála. Várom már a januárit…


Pusztai Zsuzsanna: Lendületet kaptam
Köszönjük azt az időt, amit ránk szántatok. Sok hasznos infót kaptunk, nagyon kitartó és erős személyiségű emberektől. Pontosan felépített tréning volt ez, semmi nem volt a véletlenre bízva. Volt számomra hasznos, de volt, amihez kell még idő. Néha elbizonytalanodtam, mit is keresek én itt ennyi céltudatos ember között. Aztán meg lendületet kaptam, hogy menni kell másoknak is megy. A tervezés fontos, az idő is, eddig is tudtam, de kimondva, leírva más. Kell idő az át gondolásra értelmezésre jegyzetek átnézésére. Ülepednie kell a tudásnak.

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt és előadott. Külön kiemelném Ferenczy Laci tudását és Vass Oszi laza, de érdekfelkeltő előadását. Csak is gratulálni lehet nekik és megköszönni! Összességében azt kaptuk, amire számítottunk.

Még egyszer köszönet mindenkinek, aki ott volt. És a szponzoraimnak, akik által ott lehettünk, Hári Mariannának és Eberhardt Hajnalnak.

Ecsedi Béláné: Sokat kaptam
Két nagyszerű nap, csodálatos, nagy tudású emberekkel, akiktől nagyon sokat tanultam úgy szakmailag, mint emberi példamutatásból. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm a lehetőséget Ferenczy Lacinak és Laurának, és szponzoromnak, Kunné Mazsikának.

Tóth Piroska: Lórúgás, jó irányba…
Óriási lendületet adott nekem ez a két nap, lórúgást jó irányba. Szuper csapattal, akik segítőkészek, fejlődési lehetőséggel, hogy tovább léphessek. A következőn is ott leszek, hogy minél inkább beépülhessen az a sok jó ötlet, amit ott hallunk! Köszönöm!

Bereczki Margit: Méltó volt a Biocomhoz
Fantasztikus két napom volt. A szervezés, az előadások, mind méltó a Biocom nevéhez. A csapat? Az, ahol jó  lenni, csupa pozitív személyiség, mély emberi érzésekkel! Jövőre Veletek ugyanitt!

Dr. Máthé Izabell: Önismeret, önfejlesztés
Nagyon jól éreztem magam, két remek nap volt. Az önismereti/önfejlesztési részeket különösen hasznosnak tartom, mind az üzlet, mind a magánélet terén.


Kormosné Bóta Zsuzsanna: Megerősítés és segítség
Sok pozitív megerősítést kaptam arról, hogy működő üzletről van szó. A negatív dolgok kezeléséhez, illetve a NEM-ek könnyebb feldolgozásához is erőt adott.

Bencsik Éva: Csapatként létezünk
Vecsés számomra a hely, ahol mindannyian feltöltődünk, erőt kapunk, ahol csapatként létezünk, ahol elfogadás van és bátorítás. Hála vezetőinknek és magunknak. Köszönjük.

Pálfi József: Feltöltődés és kikapcsolódás
Számomra igazi feltöltődést és egyben kikapcsolódást adott ez a két nap! Tanultam minden egyes előadótól! Hálás vagyok, hogy ott lehettem!

Lőrincz Orsolya: Elszánt lettem
Először voltam anyukámmal Vecsésen. Az ő sikere ösztönzött, hogy elmenjek, és nagyon jól éreztem magam! Rengeteget tanultam, elszánt lettem és izgatott… Megkezdődött a Biocomos életem! Köszönök mindent!

Simonics Éva, Ezüst HV: Ezt nem tanították az iskolában…
A vecsési két nap rávilágított arra, hogyan tudom jobbá tenni az életem úgy, hogy közben másoknak is tudok segíteni ugyanebben. Ezt az iskolában nem tanították! Kaptam megerősítést, lendületet, jó példákat… Ha fejlesztem az önismeretemet, ezáltal javíthatom a kapcsolataim minőségét, a mindennapjaimat. Hálás vagyok vezetőimnek!


Vangel Mónika HV: Megállíthatatlan vagyok!
Számomra mindig hatalmas feltöltődést ad ez a két nap, úgy érzem utána, hogy megállíthatatlan vagyok! Csapatomnak is rengeteg energia, amit kiváló előadóktól kapunk. Várom a következőt nyitott szívvel.

Csicsó Mónika: Rengeteget tanultam
Életem első vecsési képzésén vettem részt. Örömmel töltött el, hogy ott lehettem! Megtanultam sok új és érdekes dolgot, legfőképpen önmagamhoz és az emberekhez viszonyuló kapcsolataimat. Megtanultam, hogy kell kihoznom magamból a legjobbat és a legtöbbet. Csakis erős munkával és hittel, akarattal tudom megvalósítani a céljaimat. Elsősorban el kell fogadnom magamat és másokat. Megbocsájtani es elengedni a múltam, és nem visszanézni, hanem a jelenre és a jövőre összpontosítani. Céljaimat megerősíteni és véghez vinni. Mindig van segítség, de a munkát magamnak kell elvégeznem. Sok azon múlik, hogyan állsz ezekhez hozzá. Mindig pozitívan reagálni, kedvesnek, egyenesnek es őszintének lenni. Odafigyelni az érdeklődők igényeire és segíteni, felfigyelni rájuk. Erősíteni a csapatot es minden rendezvényen részt venni, hisz itt tanulunk a legtöbbet. Ez a két nap ráébresztett sok újra, de elsősorban arra, hogy a siker és az eredmény nem marad el. Ezentúl még többet teszek azért, hogy céljaim elérjem, és a munkámmal foglalkozzam.

Mészáros Zsuzsa: Egy ilyen hetet szeretnék!
Nem akartam hazajönni…! Nagyon jól éreztem magam, és hálás vagyok magamnak, hogy igent mondtam rá. Nagyon tömény, de igazán hatásos két nap volt. Különösen tetszett Ferenczy László előadása, napja. Rengeteg dolgot említett, amikről még szívesen hallgatnék órákat. Hálás vagyok, hogy ismerhetem, és a barátja lehetek, bármikor fordulhatok hozzá. Az esti tréning is jó volt. A második nap is igen tartalmas volt, rengeteget jegyzeteltem. Először hallhattam Vass-Szombatfalvi Zsuzsannát és szuper volt! Boldog és életvidám nő! Sokat tanultam azonban mindenki mástól is. A szállás kitűnő volt, az étel tökéletes, sose ettem még egyfolytában ennyit… Tényleg nagyon szívesen maradtam volna még. Plusz löketet adott, hogy a Biocom családommal (Veletek) akarjak nyaralni menni, mert ott egy hétig lehet ilyen a hangulat! Köszönöm!

Bogyó Mátyás: Boldog szülinapot!
Jól éreztem magam, ha tehetem, a későbbiekben még biztosan el fogok menni, mert kulcsemberré szeretnék válni, hogy támogathassam Zsuzsit (Mészáros Zsuzsa). Legjobban Vass Oszkár előadása tetszett nekem, mert szimpatikus és sok hasznos dolgot mondott. Örülök, hogy elmehettünk, szerintem jó szülinapi ajándék volt ez Zsuzsinak.

  

Ezeket olvastad már?