Kezdőoldal Ágak A tanultak alkalmazásának éve 2019 a Czentlaki-ágban, melynek lendületes januári Startképzéssel adtak alapot

A tanultak alkalmazásának éve 2019 a Czentlaki-ágban, melynek lendületes januári Startképzéssel adtak alapot

HV oklevél és versenygyőzelem: Witzingék megérdemlik az elismerést

Mindenekelőtt egy kicsit vissza a jövőbe! A Czentlaki-ág vezetői, Zoltán és Beatrix 2006. október 19-én csatlakoztak a hálózathoz. Az első rendezvényen, Budapesten, a Hotel Aquincumban vettek részt, ahol eldöntötték/eldőlt, hogy karrierépítésbe kezdenek. Ezzel eldőlt a „sorsuk” is (sikerre vannak ítélve!), ahogy sok-sok embernek is, akik azóta csatlakoztak hozzájuk. 2019. januárjában visszatértek, hisz ők is az Aquincum Hotel konferenciatermeit választották képzéseik helyszínéül. Havonta két alkalommal tanítják, fejlesztik tudásban, személyiségben, valamint motiválják az új érdeklődőket és a kulcsembereket egyaránt. Az idei első Startképzés január 13-án volt a régi/új helyszínen, amelyről ezúttal (először, de nem utoljára…) Forgács Józsefné Anett Ezüst HV beszámolóját olvashatjuk. Az alaptétel: 2018 a tanulás éve volt, 2019 pedig a tanultak teljes alkalmazása, ezt szem előtt tartva lendületes évindító rendezvény volt az év második vasárnapján!

Witzingék (középen) azokkal, akik amellett, hogy örülnek a sikereiknek, tettek is érte…

Igazi csapat!
Hatalmas energia, összefogás, szeretet jellemzi ezt a csapatot, aki újként eljön ide, szerintem nem is hiszi el az elején, hogy ez a mai világban igaz, hogy az üzleti életben van olyan, ami a szereteten és egymás tiszteletén alapszik! De a sistergést, az energiákat nem lehet nem megérezni, mert rezegtet, és egy idő után ezt mindenki átveszi!

Fontos az újak véleménye
A nap háziasszonya Czentlaki Beatrix volt, aki csodálatos kisugárzásával, mosolygósan indította el a napot, bemutatva a szintjének megfelelően a vezetőket, köszöntve az újakat! Hallgassuk meg – mondta Beatrix – mit várnak a mai naptól. Én kimondottam szeretem ezt a részt, mert elég sok termékfelhasználó pont azért jön el a startra, mert maga a termék már bizonyított és a bizalmi híd így meg van a cég felé.

A termék az alap
Imádom a sikertörténeteket hallgatni, ami hála Istennek most sem maradt el, talán az újak közül csak egy-két ember nem ismerte még a terméket, látszott az arcokon, mennyire meg vannak elégedve az emberek! Az üzlet alapja a termék, a tapasztalatok pedig csak tanítanak bennünket, és ne felejtsük el, hogy hitelesek!

Czentlaki Betarix és az empatikus moderálás
Beatrix a legjobb vezető számomra, minden előadót egy, szerinte hozzá közelálló idézettel vezetett fel, ami persze teljesen oda illő volt. Mindig rejtély számomra, hogy csinálja, egyszerűen fantasztikus! Mivel ebben az évben változott a nap felépítése, és én imádom, ha valami új, valami más, így kifejezetten örültem, hogy ennek a napnak én is részese lehettem, mint előadó – én kezdtem! Imádom, ahogy Beatrix felépít, érzed benne a tiszteletet a munkád elismerését, és azt hogy jó helyen vagy!

Nekem azért a Biocom, mert…
Fontosnak tartottam elmondani, nekem miért Biocom!

  • Azért mert magyar alapítású cég, magyar tulajdonosokkal,
  • kiváló a termékpaletta,
  • s az ár-érték arány,
  • fontos az, hogy akik szakmailag benne dolgoznak, ismerik a magyar emberek egészségügyi helyzetét,
  • hogy a termékek jelentős részét MAGYAR készítmények adják,
  • hogy komplett életmódprogramunk van,
  • hogy arra ösztönözzük az embereket, hogy vállaljanak felelősséget az saját és a családjuk egészségéért,
  • s hogy terapeutaként nem nyolc helyről kell összeszedni a terápiához való termékeket, hanem itt minden megvan ami kell!

Na és a tiszta víz!
Aki ismer, tudja, a tiszta víz nálam a favorit, így most is fontos adatokkal „sokkoltam” a hallgatóságot. Szerintem a tiszta víz ma már intelligencia kérdése is! Végül bemutattam a cég Top 10 termékeket, ami között nekem is van jó pár kedvencem!

Surányi Ági interjúvolja a Reg-Enor feltalálóját

Szabó Sigfrid nyilatkozott Surányi Áginak
A következő részben Surányi Ági Arany Hálózatvezető beszélgetett a cég húzó termékének atyjával, magával a feltalálóval, Szabó Sigfriddel! Imádom Ági profizmusát, a kérdések teljesen úgy lettek összeállítva, hogy mindenre megkapjuk a választ! Sigfridet nem tudom mással jellemezni, mint alázat és elhivatottság. Mindig meg tud lepni, mennyire érzékeny és milyen mélyen elkötelezett a segítségnyújtás terén! Persze mielőtt elkezdődött a blokk, Ági képeken mutatta be a fogyási sikereket, köszöntve a jelenlevők között a képen megjelenő személyeket, ha összeadtuk volna az elvesztett kilókat, magas szám lett volna!

Czentlaki Zoltán profin elemezte az üzletet a munkamódszerekről sem feledkezve

Czentlaki Zoltán az üzletről
A következő előadó Czentlaki Zoltán hálózatigazgató volt. Ágvezetőnk a Biocomról, mint üzleti lehetőségről szólt, a marketing tervet és a munkamódszerek bemutatva. Annyira jó nézni, amikor Beatrix büszkén vezeti fel párját és persze az idézet itt is teljesen rá, odaillő volt! Zoli mindig a példamutatásra ösztönöz minket, így ki lenne a leghitelesebb, hogy az üzletről beszéljen, mint az az ember, aki már a hálózatigazgatói szintnél jár és egy hatalmas csapat ágvezetője! Ha valaki, akkor ő az üzletet profin csinálja és a blokk végére megtapasztalhatta mindenki, hogy érthetően át is adja!

Czentlaki Beatrix ragyogó háziasszony volt, csodálatos felépítésekkel

Czentlaki Zoltán és Beatrix: egymást és a csapatot is folyamatosan építik

Krizsán László értékalapú motivációja
A következő blokkban Krizsán László Arany Hálózatvezető gondolatait hallhattunk, az értékek fókuszba helyezése alapján. Lacit hallgatni – egyszerűen fogalmazva – a legnagyobb élvezet, maga az ember, ahogy a saját élete bemutatásával rávilágít a terveire, a vágyaira, a céljaira, éreztetve, hogy senki nem akadályoztathatja meg benne, egyszerűen akkora motivációt ad, amiből lehet rendesen táplálkozni! Ahogy átadja a „higgy magadban, hidd el, képes vagy bármire, tanulj, figyelj, érezz és tapasztalj érzést”, az önbizalomemelés felsőfokon, és nem vaktában beszél, hanem saját életét bemutatva. Imádom, hála, hogy ismerhetem!

Krizsán László elképesztő lendülettel tud motiválni

Witzingék újabb sikerei: verseny és HV szint
Aztán elérkezett az utolsó blokk (információk, kérdések, elismerések), amelyet szintén Czentlaki Zoltán ágvezető-hálózatigazgató vezetett le. Az első elismerést, ami kettő helyezést is magában foglalt, egy törökországi verseny megnyerése, plusz egy hálózatvezetői oklevél átadása jelentette. Witzing Zoltán és kedves párja, Witzing Tímea vehetett át! Szponzoruk, Sarkadi Évi felsorolta, az utóbbi hónapban, ami díjat lehetett, mindent vittek, példamutató a munkájuk! (Saját megjegyzés: már ahogy megölelik az embert, abból is érezhető, hogy szeretettel is tele vannak…)

Krokker Sándor a múlt hónap legjobbjának járó serleggel

Krokker Sándor dupla dicsősége
A következő elismerést az én csapatomat gyarapító Krokker Sándor hálózatvezető vehette át, aki úgyszintén megnyerte a törökországi versenyt és mellette még ő lett a decemberi hónap hálózatvezetője! Minden tanácsot megfogad legfelsőbb vezetőitől és szponzorától, Farkasné Andi hálózatvezetőtől. A legnagyobb erénye, hogy tanítható, alázatos és csapatban gondolkodó vezető!

Krokker Sándor is utazhat Törökországba, amihez szívből gratulált az ágvezető házaspár

Megérte!
Mi van? Már 15 óra? Mindenki meglepődött, hogy így elment a nap! Ezt az újak is elmondták, amikor a legvégén Czentlaki Zoltán kihívta őket, a „hogy érezték magukat?” kérdést feltéve. Annyira jó hallgatni, mit adott nekik a nap, mert így olyan jó érzés, hogy megérte rákészülni az előadásra, mert szinte mindenki pozitív töltéssel, élményekkel gazdagodva, tudással felvértezve távozik a rendezvényről.

A HV oklevél mellé még a törökországi verseny feltételeinek teljesítését is ünnepelhette Witzing Zoltán és Witzing Tímea. A képen Sarkadi Évi méltatja őket.

A Szabó Sigfriddel készült beszélgetésből minden fontos dolog kiderült Reg-Enor kúráról

Krokker Sándornak HV-ja, Farkas Andi is gratulált a sikerekhez

A beszámoló készítője, Forgácsné Anett Ezüst HV éppen hitet tesz a Biocom és a tiszta víz mellett

Ezeket olvastad már?