Kezdőoldal Ágak A Reg-Enorban fürdőztek Hajdúszoboszlón

A Reg-Enorban fürdőztek Hajdúszoboszlón

szob szob1 szob2 szob3

A népszerű fürdővárosban ezúttal nem a strandolás kedvéért gyűltek össze sokan április 7-én, hanem Ferenczy László vonzására. Pontosabban: az egészségükért! A Biocom Arany Hálózatigazgatója ugyanis olyan tanácsokkal látta el a Gazdag-ág aktív vezetőinek meghívására érkezetteket, amik nagyban segíthetik tudatos életvezetésüket, s egészségben megélt mindennapjaikat. A Gazdag Kati szoboszlói vonala, és főként Vállné Incike szervezésében lezajlott, ismétlésért kiáltó estről Kunné Mazsi, a Szigeti Gábor személyében nemrégiben új HV-t felhozó vezető rövid élménybeszámolója következik.

Nem csak szoboszlóiaknak
Az Egészségkönyv szerzője, Ferenczy László nagy sikerű előadást tartott április első péntekén Hajdúszoboszlón, ahová a városon kívülről is, mindenfelől jöttek a vendégek, sőt, még a megyehatáron túlról is: Püspökladány, Berettyóújfalu, Debrecen, Vámospércs, Szendehely.

És csak jöttek, jöttek…
A Reg-Enor és Ferenczy László neve sokakat vonzott, így legalább ötvenen várták a kezdést a Hotel Rudolfban. Kezdetben. Aztán az előadás megkezdése után is még csak jöttek és jöttek – úgy kellett folyamatosan a székeket behozni. J A közönség soraiban régi és új érdeklődők egyaránt voltak, köztük legalább húszan olyanok, akik még nem ismerték személyesen az előadót, a mi ágvezetőnket, életmód-trénerünket.

Hasznos tanácsok
Laci energiával (és persze tudással…) töltötte meg a szálloda különtermét, ahol nem csak a Reg-Enor volt a téma, hanem az egészségről általában is szó esett: mit tehetünk, hogy vigyázzunk rá, milyen jelzéseket ad a testünk, mire figyeljünk? Rengeteg tanács hangzott el az előadótól és az ott jelenlévők is beszámoltak a regenoros jó tapasztalatokról.

Aktivitás, doktorokkal
Körünkben üdvözölhettünk két doktornőt is (dr. Patkó Katalin neve egy ideje már márkanévnek számít a hálózatban), ami nagy öröm volt számunkra. Jó hangulatú rendezvény volt, melynek a végén kérdésekkel bombázták Lacit, akit alig akartak hazaengedni (…), és mindenki feltöltődve, sok hasznos tudással utazott haza.

 

Ezeket olvastad már?