Kezdőoldal Ágak A Reg-Enor (sikeres) éve volt! – Lőrincz-ág évzáró, ünnepléssel

A Reg-Enor (sikeres) éve volt! – Lőrincz-ág évzáró, ünnepléssel

Elismerők és elismertek. Az ágvezető házaspár: Lőrincz Marika és János.

Elismerők és elismertek. Az ágvezető házaspár: Lőrincz Marika és János.

Kiemelkedően sikeres év volt a 2015-ös – ez volt az egyik legfontosabb megállapítása a Lőrincz-ág évzárójának Budapesten, az Aquincum Hoteleb, december közepén. Az ünnepi rendezvényen az ágvezető-arany hálózatigazgató Lőrincz János emlékeztetett rá: most valóban a Reg-Enor volt a húzótermék, de a sikerkészítményre való fókuszálás mellett a tudatos mélységépítés is nagy szerepet játszott a látványos eredményekben.

A pont mellett a belépők és vezetők száma is emelkedik
Lőrincz János mindezt számokkal is alátámasztotta, melyek szinten magukért beszélnek. Örömteli, hogy a jelentős pontbeli fejlődés mellett (a tavaly november végi 525-ről 821 ezer PÉ fölé nőtt a Biocom legnagyobb ága, ami 64%-os emelkedés!) a belépők és a vezetők száma is erőteljesen gyarapodott. 22-ről 32 ezerre nőtt a teljes csapat létszáma, az aktív vezetőké pedig 64%-al (!), 161-re!

Lőrincz János: a fejlődés nagy léptékben folytatódhat
Mindezt persze a jól szervezett, részben újszerű rendezvények (például a budapesti és regionális Reg-Enor estek) is segítettek, de érdemes folyamatként szemlélni az elmúlt éveket, a hálózatot vezetők döntésein keresztül. Mint emlékezhetünk: kivették folyamatosan a gyors fejlődés fékeit a rendszerből, aztán megszületett a Bővítési Alap, és állandósult a magas belépőszám. Így Lőrincz János víziójára (mely évről-évre pontos „jóslásnak” bizonyul) érdemes odafigyelni: szerinte akár újabb 50%-os fejlődés jöhet 2016-ban!

Zsidek Balázs: indul a Reg-Enor menü-franchise!
A Friss Food, a Reg-Enor menü egyetlen hazai hivatalos ételszállítója csapatával nemrégiben megalkotta a kúrát életmódszerű fogyasztásra váltók desszertjét is. Mint Zsidek Balázs, a cég társtulajdonosa bejelentette: a menükhöz (melynek egyes elemeit folyamatosan finomítják) a közeljövőben étrend-kiegészítőket is ajánlanak majd Czikora Erzsike segítségével, és elindul a budapesti agglomeráció kiszolgálásán túl az országos szolgáltatás is: várhatóan még télen bekapcsolódik a napi házhozszállításba Cegléd, Békéscsaba, Nyíregyháza és Szigetszentmiklós. (A termék népszerűsítésére egy kisfilm is készült, mely már elérhető.)

Mindenki megtette a magáét
A Lőrincz-ág minden egyes ága megtette a magáét idén, a saját maguk által kitűzött célok mentén. Érdemes a csapatokat fémjelző vezetők nevét rögzíteni, hiszen így látszik teljességében a Biocom legnagyobb ága (nem a pontérték sorrendjében az egészet nézve): Lőrincz Marika, Ferenczy László, Kosiba József, Janák Péter, Varga István, Valu Sándor, Hengerné Márta (s általa: a Czentlaki Zoltán-féle ág), Francsics Ottó, Bress Bea, Komáromi István, Tatos György, Galambos Lajos, Györe Marika, Bencsik Ágnes, Maxiné Sallai Anikó.

Az idei, kiemelkedő teljesítményük alapján (azért mert egy vagy több új vezetők hoztak fel a hálózatnak) céges serleget, elismerést kaptak:
– Veres István (Aki úgy duplázta meg a teljesítményét a Janák-ágon, megközelítve a 30 ezer pontot, hogy egy vonalán 3 új HV is született, s Imre Réka Ezüst HV-vá vált. Jövőre újra kétszereződni szeretne, így a 60 ezer pont a célja…)
– Imre Réka
(Aki már Ezüst Hálózatvezető, elfogadva a tanításokat, kisgyermeke mellől építve sikeresen a bővülő hálózatát Nógrád megye aprófalvas részein is. A Janák-ág serlegét is elnyerő Réka tele van tervekkel és motivációval, s az elismerések kapcsán azt mondta: „ezért érdemes csinálni…”)
– Bress Bea (Aki 69%-os forgalomnövekedést ért el, s akinek a hálózatában Paár Ottília Ezüst HV lett, s egyre erősebb a szerbiai vonal is, a „vajdasági tornádó”, Laluja Elisabeth vezetésével. Az újra egyre aktívabb Orosz Józseffel, „Öcsi Bácsival” is erősödve ambiciózusan a 100.000 pontot jelölte meg 2016-os célként!)
– Surányi Ági (Aki most már Ezüst Hálózatvezető, s a tavalyi döntés meghozatala óta a 4006 pontról 21.716-ra ugrott, Sarkadi Évi látványos fejlődésével is. Az ággá válást, tehát a 70 ezer pontot jövőre célként kitűző Áginak a férje, József is HV lett, s a színpadon is elismert két új 4000 pontosának, Zohár Arankának és Venczel Évának saját kezűleg készítette el az álomfala alapjait…)
– Hencz Istvánné (Aki – az Egyed-házaspár szponzoraként – az évzárón azt mondta: az üzletépítés sikere mellett annak is nagyon örül, vezetőivel és hálózatával közösen, amit emberileg megéltek az elmúlt időszakban. A termékszeretetből most már eljutva a profi építkezésig, célja jövőre a függetlenedés „főállásban”.)
– Demeter Attila (És tegyük hozzá rögtön: Katalin, hiszen ők ketten együtt alkotnak csapatot a Czentlaki-ágon belül, nem mellesleg közeli rokonok is… Katalin már a munkahelyét is „lecserélte” a Biocomra, s a nagy fejlődésükben oroszlánrészt vállalt a megtalált és sikeres zalaegerszegi csapat, Forgácsné Anett vezetésével.)
– Tóth Zsizsi (És itt is érdemes hozzátenni a párja, Jámbor Gábor nevét, aki a háttérből, mérésekkel, szakmai tanácsadással segíti a valóban szárnyaló üzletet. A Czentlaki-team látványosan erősödő, békési központú ága óriási fejlődésben van: 13.333-ról 43.333-ra növekedett egy év alatt, s csakúgy, mint az egész Czentlaki-csapat, megállíthatatlan…)
– Lőrincz Marika (Aki a méltán kapott elismerést férjétől, Lőrincz Jánostól vette át. Az egyik ága „pótanyaként” is tekint rá szponzorsága mellett, a másik „tündérkirálynőnek” nevezi szeretettel. Ő azt mondja: csak teszi háttérben a dolgát. Egyáltalán nem mellesleg ő a másik János mellett, akinek a neve mellett most félmillió feletti pontérték van…)
– Kosiba József (Aki szokott szerénységével azt mondta: valami megmozdult idén, „valami történt”. S hogy mi? 83%-al nőtt a pontértékük, újra 100.000 pont környékére fejlődve, s dupla annyi lett a vezetőik száma! VezetőIK, mert feleségével, Hajnival alkotnak egy párt az üzletben is. Nem véletlenül utazhattak Lőrincz Jánosék ajándékaként nemrégiben Mexikóba…)

Mellettük elismerésben részesült a Györe-ágról Czikora Erzsike és Losonczi Kati, akik nagyon sokat tesznek tanácsadással is a termékek népszerűsítéséért és sokaknak segítenek a hálózaton belül is útmutatásaikkal, valamint a kommunikáció terén végzett munkájáért Tarczy Gyula. (Megjegyzendő, hogy a Ferenczy-ág, s annak jelentős alágai: a Vass-ág és a Péter-ág külön tartották az évzáró rendezvényeket, a jelentős létszám miatt.)

Kiemelkedő teljesítmények
Az elismerések és értékelések mellett a nap egyik kiemelkedő pontja volt a hálózatalapító, Kovács Zoltán előadása. Érthetően méltatta Lőrincz-ág, mint a Biocom legnagyobb hálózati részének fejlődését, a bevezetőben már említett statisztikák alapján. Külön is kiemelte a Kosiba-ág teljesítményét (lásd feljebb), az év során ággá vált Czentlaki-team fejlődését (lásd lejjebb), és Lőrincz Marika eredményeit (akiről szintén feljebb írtunk). Külön elismerést kapott Lőrincz János ágvezető-arany fokozatú hálózatigazgató, és Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója, aki előadásaival is nagyban hozzájárult a sikerhez.

Kovács Zoltán: az egész Biocom fejlődésben van!
Kovács Zoltán szerint az egész hálózatban az történik, ami a vezetők fejében van, ezért is fontos az elismerés. S ezért volt lehetséges, hogy a teljes egészet nézve a Biocom is jelentőset fejlődött! Ha a pontok számát nézzük, 43%al (november végén 1.143.000-nél tartva), ha a vezetőkét, ami külön örvendetes, akkor 65%-ot (így már 233 aktív HV van a rendszerben). S arról se feledkezzünk meg, hogy több, mint 22 ezer belépővel bővült a hálózat, s mindig ez az alapja a fejlődésnek, hiszen ők vásárolnak és belőlük lesznek az új vezetők…

TOP Marketing Terv
A TOP 10 termék elemzése mellett a Kovács Zoltán utalt arra, hogy a siker hátterét a készítmények mellett a piacon egyedülálló, igazságos és gyors fejlődést biztosító marketing terv is adja. Ez pedig azt jelenti, hogy a különleges Bővítési Alap mellett már a kezdetektől díjazza a fejlesztést, egy új belépő is kereshet már a hónap végén, s a havi forgalom jelentős részét osztják ki minden hónapban az aktív emberek között. Ez 2015-ben bőven meghaladta a milliárdos tételt…

Az Év Hálózatépítői: a Czentlaki-házaspár
Nem lehetett kétséges azok számára, akiknek a Biocom egészére rálátásuk van, hogy 2015-ben a legkiemelkedőbb teljesítményt a Czentlaki-ág nyújtotta. Most már így kell fogalmazni, bár tavaly év végén, mikor még 30 ezer pont alatt jártak (mellesleg akkor is hatalmasat fejlődve korábbi önmagukhoz képest), nem gondolták volna, hogy ággá válhatnak (aminek a feltétele 70 ezer pont). De az evés közben megjött az étvágy (persze, a Reg-Enor országos sikerének, s a rengeteg munkának köszönhetően is), így újabb célként, a 80 ezret elérve már az első sorban ülhetnek a rendezvényeken… (Egyébként 93 ezernél járnak, nem véletlenül kapták ők sem a mexikói utat ajándékba Lőrincz Jánoséktól, s tervezik a bált tiszteletükre.)

Team, ami család, ragyogó vezetőkkel, célokkal
A színpadon elmondták: mindez a csapat sikere, hiszen most már 20 aktív (minimum…) 4000 pontos számlál a team, pontosabban a család, ahogy ők nevezik magukat újabban. S a cél: 240 ezer pont, 2016-ban. Márpedig, ha ők megmondnak valamit…

Dalban a hálózat
A jó hangulatú, falatozással-koccintással záruló évzárón bemutatkozott két Biocom ihletésű dal is, két művésztől, egyben két elkötelezett hálózati tagtól. Az egyiket Szócska Júlia alkotta meg párjával, s énekelte a Reg-Enor nagyobb dicsőségére az „Okosabban kéne élni…” eredeti parafrázisaként, a másikat maga Komáromi István szerzette, s dalolta, egyfajta indulóként. Biztosan hallunk még róluk, a sikeresnek ígérkező 2016-ban is!

Zsidek Balázs: a Friss Food a Biocommal együtt fejlődik

Zsidek Balázs: a Friss Food a Biocommal együtt fejlődik

Lőrincz János ágvezető külön is leismerte Czikora Erzsike és Losonczi Kati teljesítményét

Lőrincz János ágvezető külön is leismerte Czikora Erzsike és Losonczi Kati teljesítményét

Veres István a céges serleggel a kezében, komoly tervekkel a fejében

Veres István a céges serleggel a kezében, komoly tervekkel a fejében

Imre Réka szponzorai, felső vezetői körében (Veres István, Janák Péter, Lőrincz János)

Imre Réka szponzorai, felső vezetői körében (Veres István, Janák Péter, Lőrincz János)

Bress Bea is fejlődésben, jelentős tervekkel

Bress Bea is fejlődésben, jelentős tervekkel

Surányi Ági és az álomfalas új négyezresei

Surányi Ági és az álomfalas új négyezresei

Henczné Gyöngyinek és az Egyed-házaspárnak Czentlaki Zoltán ágvezetőjük is gratulált Lőrincz János mellett

Henczné Gyöngyinek és az Egyed-házaspárnak Czentlaki Zoltán ágvezetőjük is gratulált Lőrincz János mellett

Demeterék (Attila és Katalin) szívesen nyilatkoztak sikereikről

Demeterék (Attila és Katalin) szívesen nyilatkoztak sikereikről

A Demeter-házaspár sikereinek meghatározója a zalaegerszegi ág

A Demeter-házaspár sikereinek meghatározója a zalaegerszegi ág

Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor valósággal szárnyal a Czentlaki-ágon!

Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor valósággal szárnyal a Czentlaki-ágon!

Annak idején Gaál Ildikó volt a most már Czentlaki-ÁG elindítója... (Képünkön Lőrincz Marika és János ölelésében.)

Annak idején Gaál Ildikó volt a most már Czentlaki-ÁG elindítója… (Képünkön Lőrincz Marika és János ölelésében.)

Méltán Kapott elismerést Lőrincz Marika is!

Méltán Kapott elismerést Lőrincz Marika is!

Kosibáéknál "valami történt"...

Kosibáéknál “valami történt”…

Czentlakiék, Surányiék, Tóth Zsizsiék egy ünnepi pillanatban az évzárón

Czentlakiék, Surányiék, Tóth Zsizsiék egy ünnepi pillanatban az évzárón

Akik kiemelkedő teljesítményükért céges serleget kaptak

Akik kiemelkedő teljesítményükért céges serleget kaptak

Kovács Zoltán hálózatalapító, aki megköszönte mindenki munkáját, amivel hozzátett a közös sikerhez

Kovács Zoltán hálózatalapító, aki megköszönte mindenki munkáját, amivel hozzátett a közös sikerhez

Lőrincz János ágvezető-arany hálózatigazgatót a hálózatalapító, Kovács Zoltán ismerte el

Lőrincz János ágvezető-arany hálózatigazgatót a hálózatalapító, Kovács Zoltán ismerte el

Külön megköszönték a Reg-Enor feltalálója, Szabó Sigfrid és felesége, Erzsike munkáját

Külön megköszönték a Reg-Enor feltalálója, Szabó Sigfrid és felesége, Erzsike munkáját

Az Év Hálózatépítői: Czentlaki Beatrix és Zoltán

Az Év Hálózatépítői: Czentlaki Beatrix és Zoltán

A Lőrincz házaspár ismeri el az Év Hálózatépítőit

A Lőrincz házaspár ismeri el az Év Hálózatépítőit

A Czentlaki-család jelenlegi vezetői. (A számuk egyre bővül...)

A Czentlaki-család jelenlegi vezetői. (A számuk egyre bővül…)

Egy különleges pillanat: amikor a hálózat gratulál az alapítónak, Lőrincz János által

Egy különleges pillanat: amikor a hálózat gratulál az alapítónak, Lőrincz János által

Telt ház és jó hangulat az Aquincumban

Telt ház és jó hangulat az Aquincumban

"Okosabban kéne ENNI, annyit mondhatok..." (Reg-Enor dal Szócska Júliától)

“Okosabban kéne ENNI, annyit mondhatok…” (Reg-Enor dal Szócska Júliától)

Francsics Ottó

Francsics Ottó

Komáromi István

Komáromi István

Tatos György

Tatos György

Komlós Enikő, aki tavasszal még nem is tudta, mi a Biocom, ma pedig már meghatározó vezető Egerben

Komlós Enikő, aki tavasszal még nem is tudta, mi a Biocom, ma pedig már meghatározó vezető Egerben

Bencsik Ágnes

Bencsik Ágnes

 Janák Péter

Janák Péter

Maxiné Sallai Anikó, Szegedről

Maxiné Sallai Anikó, Szegedről

A Bress- Bea-féle csapat a az aquincumi évzárón, mely szintén fejlődésben van, csakúgy, mint az egész Biocom

A Bress- Bea-féle csapat a az aquincumi évzárón, mely szintén fejlődésben van, csakúgy, mint az egész Biocom

Ezeket olvastad már?