Kezdőoldal Ágak A prémiumcsomagot kínálták a Molnár-ág évindító Startképzésén

A prémiumcsomagot kínálták a Molnár-ág évindító Startképzésén

Jókedv, vidámság, érdeklődő tekintetek - hangulatosan indult 2018 a Molnár-ágon

Jókedv, vidámság, érdeklődő tekintetek – hangulatosan indult 2018 a Molnár-ágon

A Molnár-ág 2018. január 13-án tartotta évindító Startképzését Szegeden, a Novotel Hotel nagytermében. Amennyiben ott volt a kedves olvasó, akkor a nap energiái újból felerősödhetnek benne, ha valami oknál fogva kihagyta, akkor ezúton kaphat belőle ízelítőt. S a következőt már ne hagyd ki! – ez utóbbi már a szerzőnek, a beszámolót készítő vajdasági Ezüst Hálózatvezetőnek, Harmat Csabának a javaslata. De lássuk (olvassuk) mi minden történt az év második szombatján Dél-Magyarországon!

Vituska Albin volt a nap koordinátora

Vituska Albin volt a nap koordinátora

Vituska Albin: Az alap- vagy a prémium-csomagot választod?
A nap koordinátora, indítója Vituska Albin vajdasági (szerbiai) HV volt, aki rögtön egy érdekes gondolattal indította a napot. Mi is volt ez a gondolat? Az élettől mindenkinek jár egy alapcsomag, de van prémium csomag is. Meg vagy elégedve az alapcsomaggal vagy nyitott vagy egy magasabb minőségű életre? Ajánlata az volt, hogy az előadókat nyitott füllel hallgassuk, és a nap végére meglesz a hitünk, hogy mindenkinek jár a PRÉMIUM csomag.

Olasz Ildikó a jövőről és a lehetőségekről szólt

Olasz Ildikó a jövőről és a lehetőségekről szólt

Olasz Ildikó: Jó falhoz van támasztva a létrád?
Az első előadó Olasz Ildikó a jövődről és lehetőségeidről beszélt (igen, kedves olvasó, akár a tiédről…) nagyon gyakorlatiasan. A Molnár-ág HV-ja az életén keresztül mutatott rá mit jelent alkalmazottként, vállalkozóként megélni az életet és összehasonlította a jelent Biocomos vezetői életével. Itt arról beszélt, hogy ő az Egészség – Pénz – Szabadidő hármas egységét kapta. Ezért ajánlata az volt, nézzük meg az életünk létrája jó fához van-e támasztva? Gondolkodjunk el a saját helyzetünkről és ne csak próbálkozzunk, hanem döntsünk és nekünk is jár a Prémium csomag!

Dankó János TOP-előadása a TOP 10 termékről

Dankó János TOP-előadása a TOP 10 termékről

Dankó János: Ha nincs tünet, az még nem az egészséget jelenti…
Második előadónk Dankó János volt, aki a méregtelenítésről és a 10 legkeresettebb termékről tartott egy nagyon összefogó előadást. Leegyszerűsítve: Nincs tünet ≠ Egészség, Nincs tünet = Tünetmentesség. Ebből indult el az előadása, és rámutatott a stressz hatásira, hogy milyen folyamatokat indíthat el a testünkben, valamint, hogy az emberek táplálkozási és vízfogyasztási szokásai milyen következményekkel járhatnak. Elmondta, hogy ma már nem kell elvándorolni a csodaforrásokhoz, hisz a csodát hazavihetjük. (Lourdes gép formájában…) Testünk méregtelenítését pedig pluszban tudjuk támogatni különböző táplálék-kiegészítőkkel. Végül a legkeresettebb termékeket mutatta be, felkeltve a vágyat irántuk! Igen, ezeknek a használata a Prémium csomag felé visz mindenkit!

Tóth Gábor arról beszélt, hogyan legyen több száz saját pontunk és anyagi biztonságunk

Tóth Gábor arról beszélt, hogyan legyen több száz saját pontunk és anyagi biztonságunk

Tóth Gábor: Te már tölgyfa vagy, vagy még makk?
Harmadik előadónk Tóth Gábor volt, aki a több mint 20 éves gyakorlati tapasztalatával mutatott rá, hogyan lehet elérni az anyagi függetlenséget a BIOCOM rendszer használatával. „Makkból lehet tölgyfa” története rámutatott nagyon sok élethelyzetre és sokunkat elgondolkodtatott: tölgyfa vagyok-e már…? Az első, hogy hallgatok a szponzoromra és csinálom, amit ajánl, aztán a nevem mellett minden hónapban több száz pont van, van új beiratkozóm, és ezt rendszeresen csinálom? Végül kivetítette ennek a három éves munkának az eredményét és megkérdezte, hogy ezért érdemes-e változtatni pár vásárlási szokásunkon? Igazából akarjuk-e a Prémium csomagot? Akkor szabad változtatni!

Molnárné Andrea: Cél kell a komfortzónából való kilépéshez
Negyedik előadónk ágvezetőnk, Molnárné Szélpál Andrea volt, aki embereket bevonva előadásába megmutatta, mit is kell csinálni, hogy mindaz, amiről az előtte szólók beszéltek, valóság legyen. Pár személyes gondolata mindannyiunk számára hasznos lehet:

  • Csak olyan emberekkel töltsd az idődet, akiket kedvelsz, tisztelsz és csodálsz!
  • Sasokkal repülj, ha magad is sassá akarsz válni!
  • Kell egy CÉL, hogy a komfortzónádból kilépj!
  • Ne térj le a kitaposott útról, itt már vannak jelzőtáblák és jól lehet haladni! (Lásd: MLM áramlási ábra).
A Vajdaságból érkezett Meziou Király Klára (mikrofonnal) rendszeresen szervez családi tájékoztatókat

A Vajdaságból érkezett Meziou Király Klára (mikrofonnal) rendszeresen szervez családi tájékoztatókat

Munkamódszerek és beszámolók aktív hálózatépítőktől

  • Meziou Király Klára (Vajdaságból) elmondta az egyszerű meghívás fontosságát, valamint a rendszeres háziinfók tartásának lényegét.
  • Gulyás Anita január 9-én regisztrált több száz ponttal, és már itt van a szakmai napon a tiszteletjeggyel! Itt ki lett hangsúlyozva, mi is a tiszteletjegy, és hogyan kell felépíteni az új emberek számára (a képzés fontosságát…).
  • Horvát Marianna szintű munkatárs az eszközök beszerzéséről (miből mennyit), használatáról beszélt, valamint elmondta: a táskájában mindig van belőle, és a kapcsolattartás fontosságát is kiemelte.
  • Bárány Zsuzsanna december elején regisztrált, a decemberi évzárón már ott volt, valamint a mostani képzésen is nagyon nagy nyitottsággal gyűjtötte az információkat. Ennek hatására eljutott odáig, ahogy fogalmazott: „ezt akarom csinálni”!
  • Csóka Zora, aki november végén regisztrált, elmondta, hogy azóta minden képzésen jelen volt, és ezután sem fog egyet sem kihagyni, mert már látja, képzés és tanulás nélkül senki nem lehet sikeres.

Versenyzel?
Végül ágvezetőnk, Andi a nap végét egy fantasztikus verseny kihirdetésével zárta. Amennyiben nem voltál jelen, ne maradj ki belőle, érdeklődj szponzorodnál, hálózatvezetődnél a részletekről!

Gulyás Anita (mikrofonnal) kedden regisztrált, szombaton pedig már ott volt a képzésen. Ahogy fogalmazott: hozott egy döntést!

Gulyás Anita (mikrofonnal) kedden regisztrált, szombaton pedig már ott volt a képzésen. Ahogy fogalmazott: hozott egy döntést!

Horvát Marianna a munkaeszközökről adott tájékoztatást

Horvát Marianna a munkaeszközökről adott tájékoztatást

A szakmai napok fontosságáról beszélt Csóka Zora és Bárány Zsuzsa az ágvezető, Molnárné Andrea mikrofonja előtt

A szakmai napok fontosságáról beszélt Csóka Zora és Bárány Zsuzsa az ágvezető, Molnárné Andrea mikrofonja előtt

 

Ezeket olvastad már?