Kezdőoldal Ágak A kifogásokról leszokott, a Biocomra rászokott Ludvigné Rajna Gabriella – A Sinka-ág új HV-ja Angliából építkezik és teremt értéket!

A kifogásokról leszokott, a Biocomra rászokott Ludvigné Rajna Gabriella – A Sinka-ág új HV-ja Angliából építkezik és teremt értéket!

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető, Szakállné Annamari, Szakáll István Gabika 5. szintű munkatársai és a szponzorok, Hajnáczki Edina és Csordás István

Hajnáczki Edina 2017 tavaszán kereste fel a Reg-Enorral Ludvigné Rajna Gabriellát. Ám ő akkor saját bevallása szerint még tele volt kifogásokkal és nem hitt benne, így kinevette… A sztori folytatása ugyan sejthető, de már csak azért is érdemes tovább olvasni, mert az is kiderül belőle, hogy a határok nem számítanak! A Sinka-ágon, azon belül a Csordás Anikó-féle Arany HV csapatban, Hajnáczki Edina és Csordás István szponzorálásával dolgozó Gabika ugyanis a távolból lett HV a példamutatásával…

Online HV-avatás, kivetítéssel

Közös fotó már Magyarországon, a HV oklevéllel, a szponzorokkal közös vacsorán

Szerencsére nem adta fel a szponzorom
Mindenekelőtt azzal kezdem, hogy hálát adok az én fantasztikus mestereimnek és tanítóimnak: Hajnáczki Edinának (szponzoromnak), Csordás Istvánnak és Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőmnek. Mert Edina nem adta fel: mikor a tavaszi elutasításomat követően októberben újra megkeresett, akkor panaszkodtam neki a túlsúly és a fáradság okozta problémáimról. (Azóta leszoktam a panaszkodásról, elhagytam ezt a rossz szokást!)

Az Immun Supreme volt az indítás
Ezek után már sejthető: 2017. októberében regisztráltam az Immun Supreme kapszulával, ami (az életmódváltásommal egyetemben) 2-3 hét alatt olyan eredményt produkált a szervezetemben, amit a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna! Megindult a fogyás, helyreállt a pajzsmirigyműködésem és tele lettem energiával!

Gabika 25 kg-os fogyása, két képpel illusztrálva


A Reg-Enor kúra segített
És persze Edina vezetésével elkezdtem a Reg-Enor kúrát! A családom először csak legyintett, hogy „megint egy fogyis cucc, amit majd feladok”.  A férjem ma már fanatikusnak nevez, ha Reg-Enorról van szó. 8 hónap alatt a teljes életmódváltással 25 kg-ot adtam le a kúra segítségével!

Életem lehetősége
Ezzel arányosan „hízni” kezdett az üzletem. Az első hónap után tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok életem legcsodálatosabb vezetőivel és lehetőségével. 2018 szilveszter napján elértem a 7-es szintet, harmadszor is összegyűltek a pontjaim.

A Reg-Enor kúra által megfrissült és vezető vált Ludvigné Rajna Gabriella, az elért végleges súlyával

Csodás követőim vannak
A másfél év során követőim lettek, akik elkezdték építeni az üzletüket. Szakállné Leitold Annamária és férje, István. Minden rendezvényen ott vannak, már 5-ös szinten dolgoznak. Ahogy a Biocomban lenni szokott, másolódunk, Annamária is az Immun Supreme kapszulával kezdte,  ma már 100 %-os termékfelhasználó és kiváló tanítvány, hálózatépítő.

A „drága” Arany HV-ja társaságában, a vezetőképzés szünetében

A távolság nem számít
Én Angliában élek és innen irányítgatom a csapatomat. Itt jártam rendezvényre, mert az nagyon fontos számomra, hogy részt vegyünk ezeken a képzéseken,  ahol tudásunk nagy részét megtanulhatjuk egymástól és kiváló Biocomos orvosainktól. Fantasztikus vezetőim nagyon sokat segítenek a munkámban! Hála és köszönet nekik érte!

A vecsési online „kapta meg” a Csordás kupát 33,5%-os fejlődéséért

Hármasban a szponzoraival, Hajnáczki Edinával és Csordás Istvánnal Mátraházán, a vezetőképzésen

Megvalósuló célok
Májustól főállású Biocomos leszek – ez volt a következő célom. És már meg is valósult! A következő, hogy augusztusban Ezüst Hálózatvezető legyek. Távlati célom pedig, hogy a Bicomos életmóddal megteremtem a saját és családom anyagi biztonságát! Elhoztam májusban a Csordás-kupát, amire nagyon büszke vagyok!

Vágj bele!
Aki még nem döntött és hezitál az üzlettel kapcsolatban,  azoknak azt üzenem, hogy vágjanak bele! Ez életünk nagy lehetősége, hogy a Biocomos torta minden szeletét felhasználva egy olyan életet éljünk, amiről eddig csak álmodtunk!

Út is van…
Végezetül egy kulcsmondat az én drága Arany Hálózatvezetőmtől, Csordás Anikótól, ami naponta motivál és erőt ad a szárnyaláshoz: „Ahol akarat van, ott út is van!”

 

 

 

Ezeket olvastad már?