Kezdőoldal Ágak A húslevest is töpörtyűvel eszi a Reg-Enorral szárnyaló új vezető

A húslevest is töpörtyűvel eszi a Reg-Enorral szárnyaló új vezető

01

Az Egyed-család, itt még a Reg-Enor kúra előtt. Marika azóta már társult hálózatvezető és még derűsebb…

Mitől fogyott Egyedné Marika? Ez a kérdés hangzott el talán a legtöbbször az utóbbi hónapokban a Veszprém megyei Ősi településen és környékén. A megoldás a Biocom szempontjából „ősi”, természetesen a Reg-Enor! A Czentlaki-ágon most már társult hálózatvezetőként dolgozó Marika azt mondja: ez egy sokoldalú készítmény, mely nem csak a kilói problémáját oldotta meg, hanem egyéb, régóta húzódó egészségügyi gondokat is. Egyedül a pénztárcája hízik neki és a környezetének azáltal, hogy jót tesz(nek) az emberekkel…

Karláncért Reg-Enor: minőségi csere
Pedig ő csak „véletlenül” került kapcsolatba Henczné Gyöngyivel, a csapat nemrégiben minősült új vezetőjével. Ékszer-értékesítőként ment el egy menyasszonyi ruhákat bemutató rendezvényre tavaly november közepén, ahol a szintén a csapat megbecsült tagjának számító Dubicsné Zita volt előtte a hús-vér példa, hogy a Reg-Enor működik, s lehet tőle fogyni. Nem teketóriázott: egy karláncot azonnal elcserélt egy üveg Reg-Enorra, s ezzel egy sikertörténet vette kezdetét.

Problémamegoldás több szinten: ízület, alvás, kilók
Először természetesen nála bizonyított a készítmény, mégpedig látványosan. Hétről-hétre fogyott, három hónap elteltével már 14 kilónyi mínusznál jár, minden szempontból pedig pluszban. A kúra – tehát a termék és a hozzá kapcsolódó étrend – ugyanis messze nem csak a karcsúsodás terén okozott kellemes meglepetést. Megszűntek a hormonális problémái, az alvászavara, s az ízületei is jóval olajozottabban működnek. Marika azt mondja: ha egy dekát sem fogyott volna, már ez utóbbiakért megérte volna az a bizonyos minőségi csere…

Ezt egyed, Egyedné!
Még a folyamatnál maradva: neki egyáltalán nem okozott problémát a szabályok betartása, mivel nem éhezett. A zsír-alapú főzést és étkezést olyannyira komolyan vette, hogy még a húsleves mellé is tepertőt rágcsált… Valóban komolyan vette az előírásokat (ezáltal saját magát), így még az egyik unokája születésnapján feltálalt habos sütiket is eltolta megától, csakúgy, mint a „nasikat”. Mint mondja: mindez sokkal kellemesebb élmény, mint az összes korábbi próbálkozása, mindenféle éheztetős diétákkal, csodabogyókkal, melyek szedése során „ki volt teljesen idegileg”, s csak „esett-kelt” az éhségtől, fáradtságtól – igazi eredmény nélkül. Egyedné Marika tehát betartotta a „parancsot”: azt egyed, amit lehet – de azt akár bőségesen.

02

A képen balról Hencz Istvánné, még a január “kupagyőztese”, a közvetlen szponzor, mellette pedig Egyed Györgyné, az új társult hálózatvezető. Marika méltán fogja a serleget, a fejlődésben neki is nagy szerepe van.

Az okos, sokoldalú termék
Kedves férjeura, György is kedvet kapott a sikerek láttán a „fogyizásra”, amire december közepétől édesszájúsága ellenére ünnepi süti-böjttel hangolt. Január elsején itta meg az első korty terméket, s az első kétségbeesés néhány hét múltán lett úrrá Marikán: nem akartak olvadni a kilók párjáról, akivel három fiuk által hat unoka büszke nagyszülei. Eláruljuk: a termék ekkor is működött, csak másképp. Neki a sajgó ízületeire jelentett gyógyírt elsőként a Szabó Szigfrid-féle készítmény, majd csak aztán kezdtek apadni a kilók, s a hasán a fölösleges centik (mínusz tíz…). Mint megállapították: lám, intelligens, okos, sokoldalú termék ez, amely azon a területen segít elsősorban, ahol a legnagyobb a szükség…

Csak egyet aludt a döntésre
S ahogy az sokaknál lenni szokott: a jó hír nem maradt meg családi körben, hanem utat tört magának a faluban, s a háló segítségével a világban is. (Azért még rögzítsük: egyik kedves menyénél a kúra mellékhatásaként eltünedeznek a fránya visszerek. Ez sem rossz!) Az egyre lelkesebb Marikával még tavaly ült le a Czentlaki-házaspár, akikről a ma már társult hálózatvezető a legnagyobb szeretettel beszél. Beatrix és Zoltán „válaszút” elé állították, összehasonlítva eddig tevékenységeit (és eredményeit) a Biocom által kínált lehetőséggel. Reggelre úgy kelt fel: jöjjön a Biocom! Belül azt érezte az elejétől, hogy ez számára a „tuti”.

Kérdezik, mondja
S azóta sokaknak, szerte a környéken. Hol az egyik közösségi oldalon találják meg a kíváncsiak, hol a faluban szólítják meg. Ő pedig, mint az élő reklám, mondja, írja a magáét, így nem csoda, hogy az „információ úgy terjed, mint a tűz”! Volt, akivel a buszon ismerkedett meg, s lett a rokonságában több felhasználó, megint más ezt a kérdést szegezte neki: „Te, Marika, tudsz olyan szert, amit a Lajcsi iszik?” Még szilveszter éjjelén, a himnusz előtt tíz perccel is regisztrált, nem gátolva le a zajló folyamatokat. Azóta már az óévi utolsó beiratkozónál is kialakulóban van egy kisebb csoport. csakúgy, mint a Pétfürdőn lakó keresztlányánál, Nagy Andrásnénál, aki az egyik legaktívabb munkatársa lett a jó hír terjesztésben.

Jókor, jó helyen
Marika persze a többi terméket sem „titkolja el”, mindenki úgy távozik tőle, hogy legalább egy pohár MSM C-vitaminos vizet megkóstolt. S ha már megízlelte, meg is rendelte… Marika azt állítja: az általános vélekedés az, hogy a Biocomnál jókor van jó helyen az ember. Bár azt is elismeri, a sikerekhez nem árt hitelesnek lenni. Nem egyszer kapta már meg ezt: „Marcsi, ha nem látnám rajtad mennyit fogytál, ez az egész nem is érdekelne.” De látszik rajta, csakúgy, mint az arcán a ragyogás. És majd az udvarukon is a térkő, a házukon a bepucolás és megannyi minden, ami célként lebeg a szemük előtt, amikre a Biocom nyitja meg az utat, a jókedvű unokázások mellett. Idézzük végül a január végével hatos szintre lépett vezető kedvenc mondását: „Csapjunk a lovak közé!”. Mit lehet ehhez még hozzátenni…?

Ezeket olvastad már?