Kezdőoldal Ágak A Biocomban utat talált a másokon segíteni vágyó Kiss Zsanett, aki HV lett a Czentlaki-ágon

A Biocomban utat talált a másokon segíteni vágyó Kiss Zsanett, aki HV lett a Czentlaki-ágon

A munkatársaival, a csapattal - Kiss Zsnett HV középen.

A munkatársaival, a csapattal – Kiss Zsnett HV középen.

„Kiss Zsanett vagyok, két gyönyörű gyermek édesanyja, egy olyan ember, aki megtalálta a hivatását az életben! Hát kell ennél csodálatosabb?” Ettől hitelesebb és szebb felütés talán nem is lehet, ha valaki tisztában van az értékeivel, a cselekedetei súlyával – és ezt szívesen meg is osztja az emberekkel. A Czentlaki-ágon dolgozó Kiss Zsanett ma már tudja: nagyon sokat köszönhet a Biocomnak és ágvezetőjének, Tóth Zsizsinek. És a Grapefruitmag-kivonatnak… Egy tökéletesen másolható példa következik az ő tollából, azoknak, akik kételkednek magukban és éppen kifogásokat keresnek. Zsanett családanyaként, az ország egyik szegletében lett hálózatvezető jó terméktapasztalatokkal és egy képzés hatására. További sok sikert neki is!

Egy cseppnyi Biocom, plusz Zsizsi
2016 tavaszán ráakadtam egy olyan dologra, amire az volt írva, hogy Biocom Grapefruitmag-kivonat, kipróbáltam. Nem hittem a szememnek… Olyan dolgot tett helyre 2 nap alatt, ami előtte 2 hétig tartott! Akkor még azt sem tudtam, hogy mi az a Biocom – eszik-e vagy isszák? (A grépfrútcseppet isszák…) Egy közösségi portálon elkezdtem kutakodni, hogy Biocom, Békés megye… és rátaláltam egy hölgyre, a neve: Tóth Zsizsi.  Azonnal írtam neki, hogy bocsánat, hogy ismeretlenül megszólítom, de engem érdekelne a Biocom! Itt kezdődött MINDEN.

Krónikus alaphelyzet
Az első lépés az volt, hogy elmentem állapotfelmérésre, a mi szuper természetgyógyászunkhoz, Jámbor Gáborhoz, akinek magával ragadott a hatalmas szaktudása és csak ámultam, hogy olyan dolgokat mondott nekem, amiből láttam, hogy ez valami CSODA. Akkoriban 5 éve életem része volt sajnos az arc- és homloküreg-gyulladás. Rendszeresen fül-orr-gégészetre jártam, antibiotikummal nyomtak mindig tele, de nem segített, sőt, rosszabb lett. Ekkor kaptam választ, hogy egy baktériumtörzs van elszaporodva az arcüregemben… És felnyitotta a szemem, hogy ennek lelki oldala is van!

Többszintű kezelés
Mert mit sem ér a diagnózis, ha azt nem a hármasság jegyében kezeljük, mint Test, Lélek, Szellem. Meglett a lelki oka is, és elkezdtük ezt kezelni. Indult a terápia is, aminek része volt a Grapefruit csepp, belsőleg is és „orrcseppként” is, valamint candida-kúrát alkalmaztam. És láss csodát, azóta sosem volt arcüreggyulladásom! A gyermekeim nem nagyon találkoznak orvossal, mióta használjuk a Biocom termékeit megelőzésként. Kell ennél több egy anyának?

A rendszeresen rendezett Reg-Enor Est egyikén a battonyai könyvtárban. A vendégelőadó ekkor Jámbor Gábor volt, akit Zsanett vezetett fel.

A rendszeresen rendezett Reg-Enor Est egyikén a battonyai könyvtárban. A vendégelőadó ekkor Jámbor Gábor volt, akit Zsanett vezetett fel.

Szabó Sigfrid feltalálóval 2016 szeptemberében. A Reg-Enor neki is nagy lökést adott.

Szabó Sigfrid feltalálóval 2016 szeptemberében. A Reg-Enor neki is nagy lökést adott.

2017 tavaszán, már Szabó Adrival Kongresszusi Központban, a Nemzetközi Nagyrendezvényen

2017 tavaszán, már Szabó Adrival Kongresszusi Központban, a Nemzetközi Nagyrendezvényen

Pozitív energia
Ahogy erről megbizonyosodtam, hogy ez ilyen szuper életmódprogram, ahol megtarthatjuk az egészségünk, védhetjük a környezetünk és vegyszermentesen élhetünk, tudtam, hogy ezt nem tarthatom magamban. 2016. május 31-én regisztráltam és már a következő képzésen ott ültem… Azt sem tudtam, hogy hova kerültem, csak azt, hogy valami itt olyan szuper, hogy ide jövök legközelebb is. Mára már tudom, hogy azt a hatalmas pozitív energiát éreztem…

„Biocomszerelem”, hála Zsizsinek
Hálás vagyok a szponzoromnak, Zsizsinek, hogy kitartott mellettem, és látta bennem azt már akkor, amit én magamról sem tudtam elképzelni… Na, ilyen a jó vezető! És mára már én is tudom azt, amit akkor ő látott bennem. Ez valami felemelő érzés, valami CSODA. Borzasztó hálás vagyok a sorsnak, hogy az utamba görgette ezt a lehetőséget, és tudom, hogy mennyire jó helyen vagyok. Mára ez már „Biocomszerelem”.

Reg-Enor klub ajándékötletekkel, 2016 decemberében

Reg-Enor klub ajándékötletekkel, 2016 decemberében

A hálózatvezetőknek járó aranyjelvénye, amire nagyon büszke

A hálózatvezetőknek járó aranyjelvénye, amire nagyon büszke

Segíteni másoknak
28 évesen elmondhatom magamról, hogy megtaláltam az utam: segíteni másoknak! Itt önmagam vagyok, fejlődök személyiségben, jobb emberré válok, és ezt át is adhatom másoknak, akik velem tartanak ezen az úton. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert ezzel a munkával hatalmas értéket képviselünk.

Kell egy csapat, Battonyán is
Drága szponzoromat, ágvezetőmet, Zsizsit idézve: „Kell egy csapat”! Egyre jobban érzem azt, hogy van egy csapat. Egymást lelkesítjük, egymást segítjük! Együtt dolgozunk Battonyán, Reg-Enor klubokat tartunk havi egyszer, háziinfót heti kétszer, személyes beszélgetéseket naponta.

Lelkesedést és tudást adó képzések
Nagyon fontosnak tartom a képzéseket, mind az önképzést, mind a Start- és a Jövőképzőt a Czentlaki-ágon, itt kapjuk meg azt a lelkesedést és tudást, ami szükséges a munkánkhoz. Itt találkozhatunk olyan emberekkel, akiknek az élete hasonlít a miénkhez, és rájövünk, hogy ha ez másnak is sikerült, akkor nekünk is fog.

Budapesten döntöttem, aztán megtettem
Személy szerint a 2016 szeptemberi, budapesti nemzetközi nagyrendezvényen kaptam meg azt a löketet, hogy ez nekem is sikerülhet! Eldöntöttem, hogy a következő alkalommal én is kinn fogok állni a színpadon – és így is történt. A Biocomban elért eredményem végett megkaptam az oklevelem és az arany kitűzőm, mert itt igenis elismerik a munkánkat, mert ez egy hatalmas érték a világnak!

Felelősségvállalás
Miért is Biocom? Ferenczy László volt az, akit legelőször hallgattam, nagyon szeretem, ahogyan ő tanít, és az ő szavait idézem: „a Biocommal felelősséget vállalsz az életedért!” Felelősséget egy méltó, boldog emberi életre, mert a Biocom egészséget ad, pénzt és időt! És itt a munkád értéke abban rejlik, hogy hány ember életére vagy pozitív hatással.

Kilépve a komfortzónából
Azért jó még, mert ha te már úton vagy és segítesz, fejlődsz, akkor megmutathatod ezt másoknak: van ilyen oldala is az életnek, hogy lehet másképp is, hogy igenis lépj ki a komfortzónádból, mert csak azon kívül van változás, a fejlődés. Nem élheted úgy le az életed, hogy mi lett volna ha…, úgy, hogy nincsenek céljaid és úgy, hogy ezeket nem tudod megvalósítani.

Mindent megad a Biocom
Merj élni! „A langyos víz nem elég hideg ahhoz, hogy az ember ki akarjon szállni belőle, ezért a legtöbben abban élik le az egész életüket…” (Szabó Péter). Ezt nekünk mind adja a Biocom, csak rajtunk áll, hogy mekkora szeletet veszünk el belőle, hogy mit merünk elhinni.

Köszönöm ezt az értékes munkát Zsizsinek és Gábornak, a Czentlaki házaspárnak, amit képviselnek, és hogy ezt úgy adják át nekünk, hogy abszolút tanulható legyen, és mi is értékes emberekké váljunk. Szavakba önteni nem lehet azt – bár megpróbáltam – amit nekem ad ez a szeretetmarketing. HÁLÁS vagyok.

Tracy-tanácsok
2 idézettel zárnám a gondolataim, attól az embertől, aki nekem példaértékű (Brian Tracy):

  •  A vezetők és a legkiválóbb emberek legfontosabb tulajdonsága az élet összes területén, hogy tudják, kik ők, miben hisznek, és hogy mit képviselnek.
  • Csak akkor teljesedünk ki és élünk igazán, ha valami olyasmit csinálunk, amelyről tudjuk, hogy jobbá fogja tenni mások életét.
2016-ban, azon a bizonyos döntést hozó Nemzetközi Nagyrendezvényen, a Kongresszusi Központban

2016-ban, azon a bizonyos döntést hozó Nemzetközi Nagyrendezvényen, a Kongresszusi Központban

Szabó Adrival, a legelső munkatársával. A mai napig tanulnak egymástól és nagyon őrzik a barátságot… Itt éppen egy székesfehérvári képzésen mosolyognak együtt, mikor Zsanett (jobbról) megkapta az arany kitűzőt.

Szabó Adrival, a legelső munkatársával. A mai napig tanulnak egymástól és nagyon őrzik a barátságot… Itt éppen egy székesfehérvári képzésen mosolyognak együtt, mikor Zsanett (jobbról) megkapta az arany kitűzőt.

A büszkeségei, akik a legnagyobb motivációt adják...

A büszkeségei, akik a legnagyobb motivációt adják…

Ezeket olvastad már?