Kezdőoldal Ágak A Biocom az, ahol Te is lehetsz valaki – ez is lehet a summázata a Kónya-ág évindító vecsési kétnapos tréningjének

A Biocom az, ahol Te is lehetsz valaki – ez is lehet a summázata a Kónya-ág évindító vecsési kétnapos tréningjének

A tanulni vágyó csapat

A Bőke csapat vezetői a tréningen

Nagy várakozással indult a 2020-as év a Kónya-ágban. Bőke Zsuzsi csoportja átlépte az 50 ezer pontot, Kovi csoportja 2 új HV-val kezdte az újévet, Krsnyak Sanyi csoportjában egyre inkább önállóvá válnak a HV-k – és ez csupán egy szubjektív utalás volt a beszámoló érintett készítőjétől, hiszen a januári Startképzésükről szóló cikkből egyértelműen kiderül: az egész ág lendületben van, alig fértek el az új hálózatvezetők a Gólyavár színpadán… Ennek ellenére úgy érezték, a felgyorsult világ új kihívások elé állítja őket. Meg kell barátkozniuk az új generációk munkamódszerével, mert egyedül ez hozza a még nagyobb sikereket. Ebben is segített az a január 5-én és 6-án tartott Vecsési Vezetőképzés, melyről alább nem egy hagyományos beszámoló következik. A rengeteg visszajelzésből ugyanis egyértelműen kirajzolódik a program, a mondanivaló és az is, milyen élményekkel távoztak a tréninget követően. Bár, ez utóbbit előre is le lehetne fogadni…

Bőke Zsuzsi aktív volt: a szervezésben, a szereplésben, a beszámoló elkészítésében egyaránt

Bőke Zsuzsi: Új lendület és új módszerek
Mindenekelőtt még néhány gondolat Bőke Zsuzsitól, az ág Arany Hálózatvezetőjétől, ha úgy tetszik, ez az első visszacsatolás. „Új lendület, új módszerek – a mélyebb megértés mindig újabb eredményeket hoz. Nagyon nagy szerencsénk van, hogy a legdinamikusabb ág tagjai lehetünk, így Kónya György vezette le nekünk a 2 napot. Kónya György, aki évek óta azon fáradozik, hogy hogyan lehet a legegyszerűbb formába önteni azt, hogy az MLM üzlet az egyszerű, hétköznapi emberek üzleti iskolája. Nem számít végzettség, életkor, csak az, kinek milyen erős célja van, és ezért mennyit hajlandó változni és tenni. Megértettük, a Biocom a legnagyszerűbb út ahhoz, hogy életünket rendbe tegyük, és azt is, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy eltanuljuk a legsikeresebb módszereket. Hálásan megköszönjük Kónya Gyuri ágvezetőnk egyszerűségét, a felkészültségét, önzetlenségét, odaadását, Krigel Zsuzsi szervezését, lelkiismeretes, segítőkész, precíz munkáját. Hálásak vagyunk. Ígérjük, munkájuknak lesz gyümölcse!”

A Bőke csoport Vecsésen jelenlévő tagjai

Bőke Zsuzsika is kapott mikrofont – a kicsinyítőképző a neve végén mindössze a megkülönböztetést szolgálja édesanyjától…


És hogy mit is adott a 2 nap? Arról inkább számoljanak be azok, akik a rendezvényen részt vettek.

Budai Róbert: Le kellett a feleségemnek „szedálnia” a képzés utáni napon, akkora lökést kaptam a 2 nap alatt!

Molnár Anett HV: Felejthetetlen 2 nap volt! Bármikor, bárhonnan, bárhová lehet fejlődni! Az egyetlen korlát Te magad vagy a saját életedben!

Molnár Józsefné: Csodálatos érzés ilyen jó közösséghez tartozni! Nyugdíjasként is lehet egy új életet kezdeni.

Kovács János: Valójában hálózat az egész élet, kapcsolódunk egymáshoz valakik által. Milliónyi lehetőséget rejt magában a Biocom!

Budainé Kovács Tímea: Szuper volt! Motiváció megvolt, de olyan löketet kaptam, hogy beindul a gépezet!

Tóth Magdolna Ezüst HV: Tedd meg azt, amit nem akarsz! Ez juttat ki a komfortzónádból.

Pradlik Anita: Szárnyalni szárnyak nélkül az életben minden lehetséges.

Varga Zoltán: Tanultam, tapasztalatot gyűjtöttem és motivál a sok tapasztalat, amit hallhattam.

Megyeri Zoltán: Hinni önmagamban, merjek nagyot álmodni és egy lehetőséget, hogy mindezt megtudjam valósítani! Röviden a jövőm jövőm kulcsának a kulcstartóját kaptam meg, ami 1.000.000 Ft-os. Egy életérzést!

Az ágvezető, Kónya Gyuri is lépést tart a változó világgal, s a megújuló módszereket a több évtizedes tapasztalatába ágyazva tanítja

Krigel Zsuzsi sokat tett a tréning sikeréért a csapat előtt és szervezőként, a háttérben is

Kovi, aki már nem csupán az óriási fogyásával, hanem hálózati eredményeivel is felhívta magára a figyelmet


Lovas Mária Magdolna:
Nagyon sokat tanultam, sok mindenre ráébredtem, többek között, mit kell másképp tennem.

Bede Brigitta: Személyes fejlődés a legfontosabb. Önmagad felébresztésén keresztül vagy képes felébreszteni a világot! Bőség forrása bennünk van a gondolataink erejében.

Pék József: Magabiztosságot, erőt, lendületet, jövőképet, utat mutatott nekem a vezetőképzés!

Doszpod Lászlóné Társult HV: E két nap után most már tényleg elhiszem, hogy meg tudom csinálni, nem csak mondom, hanem belülről érzem. Jó helyen vagyok!

Szűcs Tímea: Sok év tagsággal a hátam mögött után is sokat adott ez a két nap! Vezetőink új távlatokat nyitottak előttünk, új célokat tűztünk ki az új évre… Több dologra rámutattak, ami ott van valahol bennünk, csak hagyni kell, hogy előjöjjön és vezessen minket, hogy megtaláljuk a saját utunkat! Köszönöm, hogy ott lehettem!

Csákvári Éva: Először voltam Vecsésen, mint ahogy először tudatosult bennem ennyire világosan és megnyugtatóan, hogy mit akarok. Nem egy rendszer kiszolgálója akarok lenni, hanem egy saját rendszer élvezője, amelyhez a Biocom mindent megad. Csak magamat kell mellé tennem. Ehhez nagy segítséget kaptam Kónya Gyuritól és Bőke Zsuzsitól. Óriási lendületet adtak ők nekem, amiért örökre hálás leszek. Köszönöm a hálózatvezetőknek és minden felszólalónak az őszinte életút bemutatást, amiből mi, kezdők nagyon sokat tanulhattunk. Mindenkitől „bekattant” nekem egy-egy mondat, ami lendületet ad. Hálás vagyok!

Esti lazulás – de a tervezés és a Biocom szellemében


Bőke Zsuzsanna
: kihagyhatatlan, pótolhatatlan 2 nap a vezetővé váláshoz és tovább fejlődéshez. Megérthettük, milyen fontos az új regisztrálók gyors sikerre juttatása

Mátyusné Rádi Anita: Január 5-6-án Vecsésen voltunk vezetőképzésen! Köszönjük Kónya György igazgatónak ezt a tartalmas, tanulságos, beindító és barátságos 2 napot! Rengeteget tanultunk, aminek biztos nagy hasznát vesszük! Örömmel közlöm, hogy hálózatvezető lettem és büszke vagyok, hogy betölthetek egy ilyen felelősségteljes feladatot!

Kovács Gábor: Az én tanom: tudni kell változni, felismerni, ha nem a helyes irányba haladunk, elfogadni a tanítást, mert a javamat szolgálja.

Nyilasné Simon Katalin: A vecsési képzés tükröt állít, hogy észrevegyem, mit kell másképp csinálnom, ugyanakkor az utat is megmutatja, csak menni kell rajta. Mindig tanulok újat és megerősít abban, hogy a legjobb helyen vagyok.

Markotics Marika: Örülök, hogy ott lehettem veletek azon a képzésen. Amit hallottam Gyuritól és Zsuzsitól, meggyőzött arról, hogy ez a sikeres út, amit ti mutattok, javasoltok. Meggyőztetek arról, hogy nem feladni, hanem változtatni kell. Az általatok javasolt úton haladva, bízom benne, hogy 2020 végére sikerekről számolhatok be. Köszönök mindent!

Dózsa Dóra: Nagyszerű volt megújulni köztetek, megérteni a változást, a fordulatváltás lényegét s bármennyire is sikeres, működő volt egy régi módszer, a világ változott, a fordulatait át kell programozni, magamra szabni s nem a régit sajnálni. Boldogság és biztonság látni az ebben sikeresen működőket.

Csóti Anikó: A vecsési vezetőképző 2 tartalmasan felépített nap volt, amely számomra megadta azt a fajta „kattanást”, amely előre visz a céljaim megvalósításában. Megerősített abban, hogy minden rajtam múlik! A „másképp” élethez vezető utamon az ÖKONET-BIOCOM cég minden lehetőséget felkínál, csak tudnom kell élni vele. A felsővezető munkatársak őszinte, karrier-életút beszámolói mély nyomot hagytak bennem. Fantasztikusan jó volt őket hallgatni, tanulságos példaként állnak előttem, bebizonyítva, hogy meg lehet „csinálni”! Köszönöm az élményt!

Vajas Ilona: Nyugdíjas vagyok, nemrég léptem be a Biocomosok táborába. Először voltam Vecsésen, de nem utoljára. Mit adott nekem? Egy életérzést, szélesebb látókört, a gondolkodásomban nagy változást! Adta azt a felismerést is, hogy az első lépés rajtam múlik. Én megtettem! Ha én nem lépek, kitől várhatnék bármit is?  Itt anyagilag, egészségileg és barátságok terén is megadatik (…és megkapok hozzá minden támogatást). Kell ennél több?  Egyet sajnálok… mégpedig, hogy nem 10-20 éve találkoztunk. De nem a múlttal foglalkozom. Lényeg az, hogy megadatott! Köszönöm, BIOCOM!

Bosnyák Attiláné Erika: A 2 nap megmutatta, ha kész vagyok tanulni, mások készek tanítani. Csak úgy haladhatok előre, hogy folyamatosan fejlesztem magam, és másokat. Hogy soha nem vagyok egyedül, mindig számíthatunk egymásra. A csapat sikere az én sikerem is. Ha merek álmodni és teszek érte, meg is valósul. Adott egy kis önbizalmat, ami eddig nem volt. Hogy többre is képes vagyok!

Nyári Zoltánné Kata: A vecsési képzésen fantasztikusan éreztem magam. Mit is kaptam? Rengeteg tanítást, okos és hasznos gondolatokat, erőt és barátságokat. Csak köszönni tudom, hogy ott lehettem.

Kecskeméti Enikő: Egy másik élet lehetőségét kaptam a kétnapos vecsési képzésen, egy kicsit több önbizalmat és egy olyan jövőképet, melyet az eddigi életem nem tudott megadni nekem. Teljesen más érzések, gondolatok szabadultak fel bennem, köszönöm mindenkinek, aki adott!  

Kőrösi Gyula: Sokat tanultunk a vezetőinktől és nem csak szakmai dolgokat. Sokkal többet kaptunk a két nap alatt, egy más élet képe rajzolódott ki előttem, átértékelődött bennem sok minden és azt tudom, hogy az életem soha nem lesz már olyan, mint volt. Hanem annál sokkal jobb, egészség, anyagiak és szabadság terén!

Kovács Kovi István Ezüst HV: A vecsési képzés mindig egy csodálatos dolog. Úton hazafelé már azt érzem, hogy az egész világot meg akarom változtatni. Mindenkinek azonnal el akarom mondani, hogy mi is az a Biocom Életmódprogram. Elmondani, hogyan változott meg a saját életem, a családomé, és a környezetemben is sok család élete pozitív irányban. Az a szeretet, ami Vecsésen körbevesz, boldoggá tesz, a tudás, amit ott kapok, felbecsülhetetlen.

Molnár Krisztina: Rengeteget kaptam ettől a 2 naptól, minden téren! A vezetőink nagyszerű, önzetlen emberek! Úgy adták át minden tudásukat, hogy az tele volt szeretettel, figyelemmel és törődéssel! Nagyon jól szórakoztam, sokat nevettünk és elrepült ez a két nap. Köszönök mindent!

Behan Ildikó: A Biocom szarvasi csapatával a rendezvényekre menni, ott tanulni nekem mindig egy élmény. Így volt ez Vecsésen is a két nap alatt. Te, aki most ezt olvasod, gyere el, köztünk a helyed! A vecsési rendezvényen tanultunk, emberek sorsát, betegséget annak javulását hallottuk, hallottam. Neked is, nekem is vannak gondjaim, mint mindenkinek, de tudom, megoldódnak. Van, amire én már megtaláltam! A többi problémámra is most már tudom, hogy itt fogom megtalálni a megoldást! Köszönöm, hogy elolvastad, ma is legyen szép a napod!

Nemcsényi András HV: Mivel én már több Kulcsember-képzőn jártam, kíváncsian vártam, miben lesz ez más, mint az előzőek…? A Biocom fejlődése miatt bizony azt kell mondanom, ez volt az eddigi legjobb tréning! A profin összeállított előadásokból és az előadók felkészültségéből egyértelműen érződött! Ha Te is fejlődni akarsz (nem csak szeretnél, mert az nem ugyanaz), akkor itt a helyed! A világ is változik, ne maradj le! Gyere Velünk, változz Velünk!

Szűcs Zsolt: Nagyon jó helyre mentünk. Rengeteg új infót kaptunk, számtalan jó dolgot hallottuk, amiket máris hasznosítunk! Jó volt a csapat, mindenki közvetlen. A Gyuriék is nagyon barátságosak, nagyon tudják, miről beszélnek. Olyan volt az egész, mint egy nagy család! A szállás, az ellátás, első osztályú, a szaunáról nem is beszélve!

Szedlák Gabriella: Két, élményekkel teli napot töltöttünk Vecsésen, nagyszerű emberekkel, rengeteg tapasztalattal és fergeteges hangulatban. Vezetőink ügyeltek rá, hogy mindenki számára érthetően elmondják miért is vagyunk itt, mit kell tennünk a haladásunk érdekében!

Bánki Mihály HV: Van egy hely a mai elvadult világban, ahol az elsőtől az utolsó percig arra tanítanak, hogy eredményes legyek, ahol bárkire nézek, mosolyt kapok, ahol megláttatják bennem a sikeres embert, mert itt minden a szeretetről szól! És ez csak 2 nap volt a 365-ből! BIOCOM, ahol Te is lehetsz Valaki!

Krsnyak Sándor Ezüst HV: Nagyon örülök, hogy részt vehettem ismét ezen a csodás programon, ahol ismét nagyon sokat tanultunk. Köszönet Gyurinak, Zsuzsinak, minden előadónak és résztvevőnek a sok hasznos gondolatért, tanácsért, hiszen legjobb tudásukat, legsikeresebb módszereiket, gondolataikat adták át nekünk, aminek hatására bennem, és úgy látom, másokban is, egészen új gondolatok, új célok fogalmazódtak meg. Külön öröm számomra, hogy a csapatunkból is ilyen sokan akartak és tudtak is részt venni ezen a rendezvényen, és így sokkal jobban összehangolódva, feltöltődve, tele új ötletekkel és új lendülettel a legsikeresebb működő módszerek ismeretében, azokat alkalmazva haladhatunk tovább együtt, immár a „gyorsító sávon” a céljaink felé. Csak ajánlani tudom mindenkinek: legyél ott TE is ott a következőn!

Krsnyakné Bagi Anikó HV: Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a csodás két napon, ahol óriási erőt és működő módszereket kaptam a továbblépéshez, a sikeres csapatépítéshez, egy másik, még jobb élet lehetőségére. Új ötleteket kaptam arra, ezt hogyan tudom sokkal eredményesebben megmutatni a munkatársaknak és az érdeklődőknek. Ez egy igazi sorsfordító program volt. Ajánlom mindenkinek, ne halogasson, már most érdeklődjön, mikor lesz a következő – megéri!

Tóth Magdi – a rutinos HV sokadvirágzását éli kivirulva a csapatban

A Krisnyak-csapat jelenlévő tagjai

Varga Fecó története is motiváló volt

 

 

Ezeket olvastad már?