Kezdőoldal Ágak A siker útja mindig építés alatt áll! – Czentlaki Beatrix versenygyőzelme

A siker útja mindig építés alatt áll! – Czentlaki Beatrix versenygyőzelme

Az ágvezetővel, Lőrincz Jánossal a tavaszi Siker és Karrier Nap színpadán

Az ágvezetővel, Lőrincz Jánossal a tavaszi Siker és Karrier Nap színpadán

Az írás címe egyben a sikeres hálózatépítő páros májusi szlogenje volt. Abban a hónapban, amikor megnyerték a havi, vezetői hálózatépítő versenyt! Furcsa, hogy Beatrix a győztes és mégis többes számban fogalmazunk? Az lenne furcsa, ha nem így lenne, ismervén a „csapatot”. Zoltán, a férj ugyanis azonnal közli: Bea nyert. Mire Bea meg azt: együtt csináltuk, mint mindig, mindent. S mindkettő igaz… Aki végigolvassa az alábbiakat, nem csupán egy sikeres hónap történetét találja benne, hanem egy eredményes elindítás hátterét és a pontban is nagyarányú fejlődésükhöz vezető munkamódszereket. Lehet tőlük tanulni!

„Mellesleg” nyertek
Pedig nem is koncentráltak a versenyre. Éppen egy vezetői megbeszélésen ültek az ágvezetőnél, Lőrincz János hálózatigazgatónál, mikor megcsörrent Bea telefonja. A központból hívták, hogy kinek a neve kerüljön a serlegre a családból, mert nyertek… Konkrétan: 17 fővel, azaz új regisztrálttal. (Megjegyezzük: azóta még könnyebb a csatlakoztatás, a cégvezetés döntésének hála, mely júniustól még inkább egyszerűsítette a folyamatot. Mint az első adatokból látszik: jó érzékkel…) Szóval „csak úgy” tették a dolgukat. Ám ennek a lefedetlen hálózati részben beiratkozó 17 főnek a java egy balatongyöröki ágon választotta a Biocomot, mely egyébként friss vonal, s már májusban 3700 ponttal zárt. Érdemes velük megismerkednünk, sok a tanulság a történetükben!

458K2892

Az ő sikerembereikkel: Tóth Zsizsivel és párjával, Jámbor Gáborral (jobbról)

Vitamint kért, jövőképet kapott
A sztori február végén indult azzal, hogy Beáék észrevették a struktúrát böngészve, hogy Tóthné Mónika „kiesésre áll”. (A foci VB időszakában talán megengedhető a sportnyelv…) Azonnali érdeklődő telefonjukat pozitív megerősítés követte: Mónika, aki évekkel ezelőtt egy sikeres versenyvonal része volt, örült a hívásnak és kért egy MSM C-vitamint. De mást is kapott… Amikor ugyanis személyesen elvitték neki a terméket, Bea szerint picit fáradtnak tűnt. A szó szót követett, s kiderült: a balatoni idény rövidsége miatt a férjnek külföldön kellett munkát vállalni a szezon kinyújtásáért, míg a feleség három gyermek „logisztikáját” is egyedül oldja meg. Két nap múlva már a marketing tervről beszéltek, lelkesen ecsetelve, hogy az eltelt időben számos kedvező fejlemény történt. Például a bővítési alap létrehozása

Szigorú alapelvek
Itt érdemes felfigyelni egy alapvető Czentlaki-hozzáállásra. Csak azzal kezdenek el dolgozni, aki elfogad néhány alapelvet. A legfontosabb: a boltcsere! Úgy gondolják, hogy ha mi elvárjuk a cégtől, hogy fizessen nekünk, akkor az a minimum, hogy mi pedig lojálisak legyünk a termékvásárlásainkkal. Így nem kellett győzködni Mónikát (sem) arról, hogy a háztartásban lévő termékeket cserélje le Biocomosra, ami még csak plusz kiadást sem jelent. Így került hamar a házba mosószer, ökomag, mirtill, clean és kézápoló is, az étrend-kiegészítők mellett. E téren a szponzor páros mindenütt igyekszik segítséget adni, hiszen rendszeresen szerveznek minden fontosabb csoportrészüknél állapotfelméréseket, minek következtében szakemberek javasolják az érdeklődőknek a célzott termékeket, amik valóban beépülhetnek – ez a tudatos vásárlás. S még valami: nagyon sok háziinfó zajlott a csapatban, ez alapozta meg a növekedést, a már nagyjából ötven fős létszámot. Az elsőn például mind a három jelölt csatlakozott!

Reg-Enor és üzlet
S később olyanok is, mint Balassáné Riba Annamária. Róla is sokat hallunk még… Miért? Mert kapásból bevállalta a tapasztalatok és ajánlás alapján a Reg-Enor kúrát, s nem csalódott: 18 kilót fogyott, valamint a cukorértékei is kedvezőbbek lettek. Így aztán az üzletben sem csalódott, hisz elég volt kielégíteni a kíváncsiságát a környezetének, mely a csodás átalakulásra vonatkozott! S egy újabb példa arra, hogyan működik a vonzás törvénye: Bea régóta vágyott arra, hogy a közeli Marcaliban is induljon vonaluk. Annamari kitette a közösségi oldalra az eredményeit, s aki visszaigazolta, kapcsolatfelvétellel együtt, pont Marcaliban lakik… Így ott is egyre sikeresebbek. (Számtan szerint pedig Annamari is hat számjegy fölött jár jutalékban. Pedig még alig indult el!)

458K2877

A mikrofont is megosztják, Beatrix után most Zoltáné a szó…

Koordinációs hónapok
Azért szóljunk arról is bővebben, hogyan alapozta meg Bea és Zoltán az idei évet, miután a tavalyit a stabilitás esztendejének tekintették. Mindenekelőtt az adat: nagyjából 17-ről bőven 25 ezer pont felé kúszott a havi teljesítményük! Bea ötlete alapján koordinációs hónapok vannak, melynek mindig van kettejük közül egy vezetője. (De nem főnöke!) Ő rakja össze a hónapot, szervezi az infókat és tartja a kapcsolatot a munkatársakkal. Persze a másik sem tétlenkedik: intézi a rendeléseket, stb. (Ahogy arról már a tavaszi Siker és Karrier Napon is beszámoltak.) Amúgy pedig a munka mindig közös, még a tanulás is. Ugyanis a délelőtt szigorúan az önfejlesztésé: könyvolvasás, a tanultak átbeszélése, s aztán jön a jól megtervezett munka. Sikereikben oroszlánrészt vállal a Tóth Zsizsi-féle vonal, akikről nemrégiben írtunk, s akikre természetesen nagyon büszkék. Csakúgy, mint Zoltán veszprémi új vonalára, aki szerintük nemsokára szintén HV lesz. Mert ebben is változtattak gondolati szinten: vezetőket keresnek. Olyat, aki akar és tesz is érte. S persze örülnek minden regisztrálónak, melyből egyre több van. Június felénél már többen voltak, mint egész májusban, az akkori siker ellenére! (Csoportszinten ez nagyjából negyven beiratkozót jelent.) Ám továbbra sem a versenyre, s az „ész nélküli” bővítésre koncentrálnak, hiszen szélesíteni most nincs is idejük, annyi a környezetükben dolgozni akaró munkatárs.

A változás örök
Még valamit a lelkemre kötöttek, hogy leírjak: kiváló a megújult termékpaletta, és köszönik a cégnek a ragyogó változtatásokat! A munkatársaiknak meg a közös sikert. Mert igen, mindez csak velük együtt történhet, s hálásak a sorsnak, hogy megismerhették őket! Talán ezért is hangzik így e havi jelmondatuk: a változás mindig jó, mindig változ(tat)ni kell. Csak egyvalamin nem szeretnének belátható időn belül: ezen a csodálatos munkájukon. Mert ezzel azt is megengedhetik maguknak, hogy a fentebb leírtakat a jól végzett munka örömével, a kellemes délutáni napfényben andalogva, fagyizás közben meséljék el a Balaton partról…

Ezeket olvastad már?