Kezdőoldal Ágak Ezüstérem Békéscsabáról – Pallag Lajos és Pallagné Fekete Mónika a Molnár-ágból

Ezüstérem Békéscsabáról – Pallag Lajos és Pallagné Fekete Mónika a Molnár-ágból

Hét új regisztráció és „csak” belőlük következően 1595 pont. Ez önmagában is dicséretes teljesítmény, hát még, ha hozzátesszük, hogy javarészt önállóan dolgozva érték el Pallagék! A Békéscsaba városában dolgozó házaspár egy régi, kedves ismerős révén kóstolt bele az üzletbe, de mondhatnánk azt is, már elsőre nagyot harapott. S az étvágy még csak most kezd megjönni…

Függetlenné válni
Tavaly november 29-én regisztráltak a Biocom hálózatához, és decemberben azonnal nekifogtak az álmok megvalósításához. Mint Lajos mondja, régóta keresik a lehetőséget a feleségével, hogyan válhatnának függetlenné, álmukból felkeltve is ez a céljuk. Amit csak erősít, hogy két (4 és 5 éves) fiúgyermeket is nevelnek, akiknek mindent meg szeretnének adni, s így maguknak is.

Önállóan dolgozva
Megfogalmazása szerint gőzerővel indultak, s csak a saját „butaságuk” miatt „bukták” el decemberben a komolyabb szintlépést. A pontok számolásának az ára az lett, hogy januárra kellett magasabbra tenni a lécet. Ehhez, és a pontos tervek megfogalmazásához sok segítséget nyújtott az arany hv ágvezető, Dankó János is könyvekkel, cédékkel, módszerekkel. Így már érthető, hogy a szponzoroktól viszonylag távol, mégis sikeresen és lassan teljesen önállóan dolgozva érték el a szép teljesítményt januárban, amely a Molnár-ág versenyében az „ezüstéremhez” volt elég. Messze nem keseredtek el, hiszen a következő cél már a 4000 pont, tehát a vezetővé válás.

Alapok – jó lapokkal
Ehhez lerakták az alapok egy részét, hiszen a saját bevallásuk szerint mind a hét új indulót érdekli az üzleti lehetőség is! Lajos persze óvatos, és tudja, a következő időszakban válik majd el, hogy kinél valós a lelkesedés. Azokba fekteti majd az energiát, akik valóban tenni akarnak a céljaikért, s akikkel igazán érdemes dolgozni. S miközben elindultak a mélységépítkezés, tehát az üzleti stabilitás megteremtésének útján, az új csatlakozókról sem feledkeznek meg, hiszen még nagyon az út elején járnak. Az útnak, amin szintén közösen járnak a feleségével, csakúgy, mint az életben.

Sok örömöt hozzá ezen a téren is!

Ezeket olvastad már?