Kezdőoldal Ágak 30%-os fejlődött a Molnár-ág az év első hónapjában – a Startképzés elismerésekben is bővelkedett

30%-os fejlődött a Molnár-ág az év első hónapjában – a Startképzés elismerésekben is bővelkedett

Zsóryné Deák Erzsébet új HV (akinek a közvetlen szponzora Holman Krisztina) és Molnárné Szélpál Andrea ágvezető

Zsóryné Deák Erzsébet új HV (akinek a közvetlen szponzora Holman Krisztina) és Molnárné Szélpál Andrea ágvezető

dsc_1064

Erősödik a lendület a Molnár-ágon, ami számokban is kifejezhető. A legutóbbi, februári Startképzés szombatja pedig újabb szép nap volt a Molnárné Szélpál Andrea ágvezető által menedzselt csapat életében. S nem csak azért, mert egy képzés, egy közös élmény mindig szép, hanem mert volt ismét HV avatás, aztán a legdinamikusabban haladó HV serlegének kiosztása és a szintlépők sem egyesével ugrálták a lépcsőfokokat… Kuruc Laura, vajdasági HV beszámolója következik a szegedi eseményről.

Nagy ugrások III.

Nagy ugrások III.

Egyharmadával több, mint múlt hónapban
A januárhoz viszonyítva 30%  fejlődést ért el a csapat, amit máshogyan nem is lehetett fogadni, mint bájos ágvezetőnk tett, szinte „visítva”! Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy nagyon jó helyen vagyok, és nagyon jót csinálok!

Olasz Ildikó volt a háziasszony

Olasz Ildikó volt a háziasszony

Olasz Ildikó tanulságos mesével indított
A nap háziasszonya Olasz Ildikó volt, aki egy indiai mesét olvasott fel, aminek a tanulsága döbbenetes azonosságot mutatott a korábban Molnár Antal által kidolgozott 8 ponttal.

Dankó János mint előadó és animátor

Dankó János mint előadó és animátor

Dankó János a lehetőségekről beszélt
Dankó János volt az első előadó. Témája: Lehetőségek a Biocomban. Az alaptétel: mindenki boldog akar lenni, de akkor értsd meg hozzá az életet! Most az embereket használják, a pénzt meg szeretik! A Biocom rendszer segít rendet rakni az életedben, és akkor hiteles leszel!

Simon László a vízről beszélt

Simon László a vízről beszélt

Simon László megdöbbentő tényekkel érkezett
Simon László előadása vízről elemi erejű volt, mint ahogyan a víz is az! Az első mellbevágó mondat az volt, hogy a világon történő halálesetek száma között 0,8 százalékának gyilkosság az oka, 60 százalékának a táplálkozás! Miért nem arról írnak? Azután az idegbaj képlete: ugyanazt tenni, mint eddig, és várni, hogy más lesz az eredmény… Nagyon komoly szakmai magyarázatot kaptunk és nagyon gyakorlatias tanácsot: sok tiszta vizet kell inni!

Molnárné Szélpál Andrea a pénzkereseti rendszerről
Molnárné Szélpál Andrea a Biocom biztos lábakon álló pénzkereseti rendszerét mutatta be, példákkal illusztrálva. Nagy-Berta János és Szeles Zoltán új munkatársak elmesélték, hogyan lett az első hónapban több, mint 300 saját pontjuk, az újakat biztatva ezáltal: „Te is megtudod csinálni!”

Nagy ugrások I.

Nagy ugrások I.


Szinteket ugrással kihagyó üzletépítők

Majd következtek a szintlépők. Mivel nálunk az a „szokás”, hogy nem egyesével lépkedünk a marketinglépcsőn, így most is egyesről hármasra minősült Herczeg Zénó, 1-ről 4-re Szeles Zoltán, Nagy-Berta János és Gulyás Anita, valamint kettesről négyes karrierszintre Matuska József! Ezek a csodás emberek elmondták követendő példaként, hogyan valósították meg, mi mozgatja őket.

Jelentős havi „fizetésemelés”
Természetesen megmutattuk, melyik szinten mennyi a jutalék, illetve, hogy „nálunk” az sem kizárt, hogy egyik hónapról a másikra, akár 60.000 Ft „fizetésemelést” adjunk magunknak! A sok mosolygós lelkes munkatárs örömmel számolt be a jutalék emelkedéséről.

Ők neveztek be teljesítményükkel a három hónapon át tartó versenybe

Ők neveztek be teljesítményükkel a három hónapon át tartó versenybe

„Beneveztek” a versenybe
Az ágvezető büszkén mutatta meg azokat a munkatársakat, akik a 3 hónapos hálózatépítő verseny első hónapját (1000 pontérték, új vonalakon) megcsinálták:

  • Dankó János,
  • Szeles Béla,
  • Matuska József,
  • Darányi Tímea és Tibor,
  • Kuruc Laura,
  • Molnárné Szélpál Andrea.

x
Tóth Gáboré a havi serleg

S még mindig elismerés! Ebben a hónapban a Hónap Hálózatvezetője serleget a Molnár-ágban Tóth Gábor vitte el…. 100 %-os fejlődéssel! Gabi, büszkék vagyunk Rád, szép munka volt!

Harmat Csaba megdolgoztatta a csapatot a munkalépések bemutatása során

Harmat Csaba megdolgoztatta a csapatot a munkalépések bemutatása során


Harmat Csaba a járható útról

Harmat Csaba, vajdasági Ezüst Hálózatvezető a rendszer járható útjáról beszélt, a komoly célokról, a boltcseréről, a hitelességről, az eszközökről, a kapcsolattartásról.

Zsóryné Deák Erzsébet új HV

Zsóryné Deák Erzsébet új HV

Új HV: Zsóryné Deák Erzsébet
A minősültek köszöntése után mindannyian sok szeretettel gratuláltunk Zsóryné Deák Erzsébetnek a HV szint eléréséhez!

Üzenet az olvasónak
A képzés fontosságának megértése döntő, hallgass meg olyan embereket, akik már megcsinálták!

Szeriné Anikó...hogyan adtam magamnak jelentőst fizetésemelést

Ezeket olvastad már?