Kezdőoldal Ágak Nyárindító, nemzetközi Kónya-Ágtalálkozó volt Budapesten – a januári rekord közelében a csapat május végén

Nyárindító, nemzetközi Kónya-Ágtalálkozó volt Budapesten – a januári rekord közelében a csapat május végén

Az ELTE Gólyavárának nagytermét megtöltötték a Kónya-ág határon innen és túlról érkező tagjai

Nyárindító, nemzetközi Kónya-Ágtalálkozó volt Budapesten – a januári rekord közelében a csapat május végén

Juci-féle hangulat jellemezte a június 2-ra, Budapestre szervezett Kónya-Ágtalálkozót, melyre határainkon túlról is szép számmal érkeztek résztvevők. Például a rendezvény háziasszonya, Hermann Judit nagyváradi Arany HV, aki mindig mosolygós, energikus, lelkes személyiségével különleges hangulatot varázsolt az ELTE Gólyavárába. Túl azon, hogy rengeteg tapasztalatban, megerősítésben, hiteles terméktapasztalatban volt gazdag a nap, eredményekről, sikerekről is bőven esett szó. Aki ott volt, a tervezett pihenések mellett minden bizonnyal kettőzött erővel indul neki a nyári munkának – a töltést legalábbis megkapta hozzá… (Futó Dóra beszámolója következik, a képeket Lukács Gusztáv készítette.)

Hermann Judit, a Sinka-Gyuris-ág nagyváradi Arany HV-ja érzékenyen és színesen vezette a napot

Hihetetlen, mégis hiteles sztorik
Rendhagyó módon indult a rendezvény, két fantasztikus hang és a Játékkészítő nyitották. Hermann Judit (nagyváradi Arany Hálózatvezető) a tőle megszokott vidámsággal és szeretettel vezette fel a munkatársak terméktapasztalatait, amelyeket szinte az egész csapat végig könnyezett, hihetetlen sztorik és egészségjavulások szem- és fültanúi lehettünk.

Kónya György és Krigel Zsuzsa átadja Szabó Sigfrid feltalálónak a személyes köszönőlapot. Nem kicsi, mint ahogy az iránta érzett hála sem…

A Reg-Enorról szóval, képpel, trombitával
Dr. Ferenczi Xénia gyógyszerész, természetgyógyász és hálózatvezető a Biocom vezető termékéről, a Reg-Enorról tartott mindenre kitérő fantasztikus előadást. Az információkat aztán Hermann Juciék képekkel alátámasztva erősítettek meg, és egy pár darab előtte-utána fotóból összesen 432 kg fogyást számoltak össze. Galambos Lajcsitól pedig megtudtuk, hogy Dáridózni nem csak kövéren lehet…

Kézzel fogható köszönet a Reg-Enor feltalálójának
Nem tudom ki hatódott meg jobban, amikor Kónya Gyuri és párja, Krigel Zsuzsi a minden résztvevő által aláírt emléklapot átadta Szabó Sigfridnek, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálójának, de az biztos, hogy mindenkin futkosott a hideg, amikor állva tapsolt a közönség. Számomra ez volt az egyik legfelemelőbb pillanata a rendezvénynek, hiszen már több tízezer ember életét mentette meg a találmány. Ezután jöttek a további meglepetések, hiszen nagyon sokan közülünk még nem hallottuk Sigfrid saját történetét, hiszen az egész Reg-Enor sztori az ő saját egészségügyi problémáiból indult.

A Mikrobiomról

Az első szünetet követően a Mikrobiom Pro-val indított Jakab István, részletes, tartalmas és nagyon szakmai előadást hallhattunk.

Melegné Liszkai Katika rájött, hogy csapattal és a rendszer segítségével többeknek tud segítni, mint egyedüli gyógyítóként

Melegné Liszkai Katika, avagy gyógyítóból HV

Ezután Melegné Liszkai Katika sztoriját hallhattuk arról, hogyan lesz valaki természetgyógyászból hálózatvezető. Mesélt a múltjáról, a jelenéről és a jövőjéről. Hogy csapatot szeretett volna, új céljai lettek, mert a sok gyógyulással rájött, hogy ennél sokkal többet is lehetne segíteni, de cél és csapat nélkül nem lehet haladni a Biocomban. Jövőképe a minél magasabb passzív jövedelem elérése. Katika üzenete így hangzott: „Tiszta tudat, bátor szív, egészséges test. Ez a szeretet üzlete, hagyjátok, hogy a szeretet áramoljon.”

Tóth Lali Gyémánt HV szerint az üzlet nem az értékesítésről szól, hanem jövőképet adunk az embereknek


Tóth Lali, a másként gondolkodó (üzletember)

A második szünet után a testvériség jegyében Juci felkonferálta Gyémánt Hálózatvezető párosunk férfi tagját, Tóth Lalit, aki saját bevallása szerint nem üzletember, hanem másként gondolkodó ember. Azt vallja, hogy nem félni született meg, ezért merni kell néha váltani és hinni a lehetőségben. Itt senki nem közvetítő és ügynök, hanem mindenki teremtő, mivel ez az üzlet nem az értékesítésről szól. Jövőképet és új életpályamodellt adunk az embereknek.

Versenyzési „taktika” is elhangzott a rendezvényen, hiteles emberektől

Szabóné Gyarmati Tímea is életpályamodellt kapott

Ahogy tette ezt Szabóné Gyarmati Tímeával is, aki rekordidő alatt lett hálózatvezető, mostanra pedig már Ezüst Hálózatvezetőként férjével, Szabó Mátéval együtt közel 30 fős csapatot vezetnek. Személy szerint engem külön büszkeséggel töltött el ez a blokk, mert úgy érzem, jobb helyre nem is tartozhatnánk, Timi vezetésével már a Futó Lányok (azaz mi) is beezüstöződtünk.

Inspiráló versenygyőzelmek

A csapatban két versenygyőztes is volt, Tóth Szilvia és Kolozsváriné Müller Szilvia megosztották velünk taktikájukat, amellyel nyerni tudtak – igazán jó inspiráció volt a nyári verseny második hónapjában, és talán nem véletlen, hogy ebben a csapatban már szinte mindenki teljesítette az első havi 1000 pontos új vonalat.

A passzív jövedelem a cél

Majd újabb motivációt kaphattunk: hallottunk 6 hónapos, 3 éves, 21 és 24 éves életpályamodelleket is. Sokunk számára bizonyítást nyert, hogy nem a nyugdíjat kell várnunk, hanem a passzív jövedelem alapozza majd meg a nyugodt éveinket.

Kónya Gyuri azt mondta, aki „megszokja” a versenyzős munka tempóját, már mindig így fog dolgozni

Kónya György: Pontrekord-közelben az ág, 32 versenyzővel

A rendezvény végéhez közeledve már nagyon vártuk, hogy ágvezetőnk is szót kapjon és meg is érte a várakozás. Kónya György is kiemelte, hogy 32 munkatárs komolyan vette magát és megcsinálta a nyári verseny első hónapját, ami azért nagyon fontos, mert ha valaki megszokja, hogy így kell dolgozni, ezután már mindig így fog. Fantasztikus eredményeket ért el a Kónya-ág ezáltal, hiszen a januári rekord pontértéktől alig 4000 ponttal maradt el a hónap teljesítménye. Ezáltal az ág 130 hálózatvezetője és munkatársa közt 55,8 Millió Ft jutalékot osztottak ki,

 

Ezeket olvastad már?