Kezdőoldal Ágak 2/3-os többségben az újak a Molnár-ág vezetőképzőjén

2/3-os többségben az újak a Molnár-ág vezetőképzőjén

Molnárné Szélpál Andrea ágvezető két előadás segítségével is vezette az újakat és a régieket a további sikerek felé

Molnárné Szélpál Andrea ágvezető két előadás segítségével is vezette az újakat és a régieket a további sikerek felé

2017. november 12-én, vasárnap indult a kétnapos mórahalmi vezetőképzés a Molnár-ágon. – Már fél 10-kor gyülekeztünk a COLOSSEUM Szálloda előadótermében hatalmas várakozással, izgalommal, hogy milyen előadásokat hallhatunk, mi újat tanulhatunk mi, hálózatvezetők is és a velünk hozott új munkatársak. Természetesen nálunk sem jöhet mindenki erre a képzésre. Feltétele a saját 200 pont és egy új beiratkozó, a „régi” munkatársak pedig csak akkor jöhetnek, ha hoznak magukkal egy vagy több feljövő embert a csoportunkból ­– kezdi beszámolóját a csapat ezen alkalomra kijelölt „krónikása”, Olasz Ildikó. Amint a Molnár-ág hálózatvezetőjének mondataiból azonnal kiderül, sokan teljesítették e feltételt, és nem csak nekik, hanem mindenkinek sokat adott az az újabb vezetőket képző tréning.

Dankó János ezúttal is szenzációs előadást tartott

Dankó János ezúttal is szenzációs előadást tartott

Sok új munkatárs, fejlődő csapat
Ezen a gyönyörű, napsütéses, bár hideg napon 45 fővel érkeztünk, melyből 31 új munkatárs volt. Úgy gondolom, a részvétel aránya a régi és új, leendő vezetők között, nagyon szuper! Azt mutatja mekkora fejlődés van ebben a dél-alföldi csapatban!

Dankó János: Minden VELED kezdődik!
Az első napot Dankó János Arany Hálózatvezető társam kezdte: „Minden VELED kezdődik” címmel. Természetesen nem véletlenül írtam a VELED szót nagybetűvel, mert szó szerint értendő. „Jobb életminőség, lelki fejlődés, magasabb életszínvonal, szabadság, egészség, hosszú élet = passzív jövedelem.” Mit biztosít az MLM? Mi az a Cash Flow négyszög? Mind-mind megtudtuk előadásából, ami remekbeszabott, precíz, néha meghökkentő és egyben humoros volt. Köszönjük Jani, Téged mindig élvezet hallgatni!

Molnárné Andrea – fontos kérdések és hasznos válaszok
A következő előadó Szélpál Andrea ágvezetőnk: „Tervezd meg a HV szinted” címmel kezdődött. Olyan profi előadó mondta el ezt nekünk, aki a gyakorlatban éli meg ezeket a dolgokat, a mindennapjaiba beleépítve. Semmi mellébeszélés, tiszta gondolatok, előrevivő mondatok hangzottak el. Olyan cselekvésre késztető kérdések, amelyekre választ is kaptunk, mint pl: Milyen a jó vezető? Hogyan dolgozik? Hogyan másold? Hogyan hozd ki magadból és munkatársaidból a legjobbat? Hogyan tervezd meg a HV szintedet? Meddig tervezel előre? Hogyan szeretnél élni 10 év múlva? Mi a hálózatépítő munka? Hogyan fizetnek meg? Hogy néz ki egy HV csapat? Miért, mit és hogyan tegyél, hogy elérd a kitűzött célodat? Szuper jó volt, szeretünk! Már emelkedett hangulatban vártuk a következő előadót.

Harmat Csaba: Tudod, mit csinálsz a következő MOST-ban?
Az pedig Harmat Csaba Ezüst Hálózatvezető társam volt. Csaba a maga természetes módján, egyszerűségében, szerénységével és nagyszerű stílusával egyértelműen kivívta a figyelmüket, pedig nem volt egyszerű dolga, mivel ebéd után kellet a csapatot ébren tartania, ami – úgy gondolom – nagyszerűen sikerült… Az Ő témája: időgazdálkodás! Remek téma, ami mindig aktuális, nem csak a hálózatépítésben, hanem mint magánemberként is. Anyagi- és időtervezés! A kérdések, amire választ kaptunk: Mi pazarolja az idődet? Mi segíti az idő okos felhasználását? Mi a fontos és nem sürgős? Mi a fontos és sürgős? Mi a nem fontos nem sürgős? Mi a nem fontos és sürgős? Hogyan kezeld a feladataidat? (Van vele dolgom – nincs vele dolgom.) Mi is az a delegálás? Utolsó mondatnak, de nem utolsósorban egy fontos gondolat is elhangzott, amit szeretnék veletek megosztani Csaba által: Időgazdálkodás= Időterv, hogy a következő „Mostban” mit fogok csinálni! Szívből köszönjük Neked a tanítást, tanulságos mondataid voltak, amit hosszútávon tudunk az életünkben kamatoztatni.

Molnárné Andrea a vezető útjáról
A folytatás újra Andi volt egy újabb szuper témával: A vezető útja. Hogyan gondolkozz és viselkedj a vezetővé válás útján? Azt gondolom, ez olyan téma, amiről nem lehet eleget beszélni és nem lehet eleget hallani. Valahogy mindig új és új aspektusban kerül elém ez a téma és mindig tartogat új hallani- és tanulnivalót. Természetesen az új munkatársaknak minden téma új, és mély csöndben figyeltek Andi szavaira. Miről beszélt? „A vezetők nem születnek, vezetővé válni kell! A vállalkozásod eredményessége a TE kezedben van, a fejedben dől el. Mit jelent vezetőnek lenni? Milyen szabályok vannak? Milyen az eredményt hozó hozzáállás? Mi is az a szociális inteligencia? Hogyan tanítsd a munkatársaidat? Hogyan kell kezelni a problémákat (inkább kihívásokat)? Miért fontosak a képzések? Milyen a jó vezető?” Ezeken a kérdéseken keresztül mutatott egy utat, amit, ha másolunk és megyünk a vezetővé válás útján a sarokpontokat követve, mivé válhatunk, hová juthatunk. Andi mindig konkrét példákkal, saját útjának megmutatásával, példamutató életével, másolható vezetői magatartásával irányít bennünket egy nagyon jó élet felé, amin Ő már jár.

A program része volt a lazítás is
Ezzel zárult az első napunk, ami után egy kis wellnessben töltött beszélgetések, közös vacsora, és az este folyamán még egy kis összehozó csapatépítés történt. Éjszaka 11 órakor fáradtan, de nagy lelkesedéssel mentünk lefeküdni és várakozással, mit kapunk a következő naptól.

A kép azt sugallja, hogy Bár Ferenczy László néha kőkemény volt, nagyon is örültek neki...

A kép azt sugallja, hogy Bár Ferenczy László néha kőkemény volt, nagyon is örültek neki…

Ferenczy László – egyszerre viccesen és keményen, az életével tanított
2017.11.13 hétfő: eljött a második nap, ahol nagyon nagy eladók szerepeltek előttünk. Reggel 1/2 10-kor már mindenki a teremben volt, már nagyon vártuk az első előadót, aki Ferenczy László volt. Ő az az ember, akivel szemben nagyok az elvárásaink, tudjuk, hogy szuper előadó, Ő tud legtöbbet a termékekről és csak a saját életét tanítja. Mi azt vártuk, hogy megossza velünk mindazt a tudást, amit szerzett az élete folyamán. Meg kell mondjam, meg is kaptuk! Feszült figyelem fogadta, miden szavát ittuk. Néha keményen, néha viccesen fogalmazta meg gondolatait. Ezekről beszélt: Mit is akarok valójában? Énkép, önismeret, önbizalom, boldogság. Komoly téma, de ha valaki, akkor Ő példaképként állhat előttünk. S ezekre kaptunk válaszokat: Mit jelent DÖNTENI? Mi is a pénz? Mi is a Biocomos jövedelem? Hogyan kezeld a megszerzett jövedelmedet? Tudod-e hogy mit akarsz? Milyen céljaid vannak, leírod-e őket? Mit jelent az egészség? Hogyan működik az elménk? Ki vagyok én? Hajlandó vagyok-e megfizetni az árát egy jobb életnek? Fantasztikus előadásban volt részünk! Bár Laci úgy gondolta, néha kemény megfogalmazása miatt nem fogjuk meghívni több előadást tartani, de ebben nagyon nagyot tévedett, mert szeretettel várjuk legközelebb is… És hálával tartozunk, hogy eljött közénk és tanított minket. Köszönjük szépen!

Kovács Zoltán hálózatalapító újak és régiek számára egyaránt fontos kérdéseket tisztázott

Kovács Zoltán hálózatalapító újak és régiek számára egyaránt fontos kérdéseket tisztázott

Kovács Zoltán: Az MLM egyszerű!
Az ebéd utáni folytatása a napnak Kovács Zoltáné lett. A hálózat alapítója és vezetője, felső szponzori vonalunk képviselője tartott előadást. A téma izgalmasnak ígérkezett: A kulcsember 10 pontja, tulajdonságai. Biocomos jövedelmek, pénzgazdálkodás. Azzal kezdte, hogy az MLM egyszerű, nem kell túlbonyolítani. Elmondta, hogy sokan miért nem fognak bele. Megmutatta, hogy mi az a 10 pont, ami,t ha megcsinálsz, akkor mi lesz a végeredménye. Milyen ember a kulcsember? Kikkel dolgozik egy kulcsember? Milyen szokásai vannak egy kulcsembernek? Mi tesz sikeressé? Milyen Biocomos jövedelmek vannak különböző szinteken és abból a jövedelemből mennyi a passzív rész? Mikor válsz függetlenné? Azt gondolom, sok-sok izgalmas kérdésre kaptunk választ. Kedves Zoli! Amikor csak tudsz, gyere és taníts minket, mert, amit mondasz, azt tudjuk, hogy éled is. Hitelességed példamutató előttünk, a célunk, hogy mi is ilyen emberekké váljunk. Köszönjük Neked és várunk vissza!

Építsük be a mindennapokba!
Véget ért a két nap, sajnos. Maradtunk volna még és szívesen hallgattunk volna Benneteket, kedves előadók. De most az a feladatunk, hogy amit tanítottatok, azt mi hazaérve beépítsük a hétköznapjainkba. Sok-sok gondolattal, élménnyel, tudással felvértezve megyünk a dolgunkra és építjük az életünket. Köszönjük, hálásak vagyunk és szeretünk titeket! Alig várjuk a következő alkalmat, hogy ismét találkozzunk! További sok sikert mindannyiónknak!

Gyertek velünk!
Kedves leendő új munkatársak, akik olvassátok ezt a cikket, és nem vettetek részt ezen az eseményen – Nektek kívánom, hogy ha kíváncsiak vagytok ezen kérdések válaszaira, akkor gyertek velünk legközelebb! (Addig is, beszéljenek a képek is…)

DSCN5629 DSCN5637 DSCN5650 DSCN5651 DSCN5657

DSCN5513 DSCN5515 DSCN5644

DSCN5529 DSCN5533 DSCN5536 DSCN5549 DSCN5554 DSCN5567 DSCN5624 DSCN5631 DSCN5639 DSCN5640 DSCN5643 DSCN5645

Ezeket olvastad már?