Kezdőoldal Ágak „Így lettem elkötelezett tagja a rendszernek” – Tóthné Boncsér Anna újra Ezüst HV a Sinka-ágon

„Így lettem elkötelezett tagja a rendszernek” – Tóthné Boncsér Anna újra Ezüst HV a Sinka-ágon

Tóthné Boncsér Anna „megörökölt” szponzorával, Lukács Gusztávval

Tóthné Boncsér Anna „megörökölt” szponzorával, Lukács Gusztávval

Már a 2000-es évek elején megízlelte a sikert Tóthné Boncsér Anna. A Sinka-ág (újra) Ezüst HV munkatársa saját bevallása szerint nagy küzdő, van benne kitartás. Az újrakezdők egyike, s tavalyi döntésének eredményeként ma már közel 15 ezer pontos csapatot vezet, jövő júniusra pedig az Arany HV szint a célja! Az ő, Tiszaújvárosból érkezett sorait közöljük az alábbiakban, az általa adott, sokatmondó cím magyarázataként.

Túlterheltség az ezredfordulón 2000 május 6-án találkoztam a hálózattal és csatlakoztam az akkori főnökasszonyomhoz, Győrffyné Mustos Líviához. Nem volt könnyű dolgom, mert akkor jártam a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola gazdaságmérnöki karára. Végzős voltam, nyelvvizsgára készültem, emellett volt egy kis vállalkozásom és természetesen a főállásom, ahol soha nem napi 8 órát dolgoztam. És természetesen a család, a háztartási munka…

IGEN a főnöknek, a pénz szagával
Éreztem, ez már nem fér bele. De ki mer a főnökének nemet mondani…? Így hát belevágtam! Nem a termék miatt csatlakoztam, a pénz szaga csapott meg. Nem volt egyszerű dolgom infókra járni, házi beszélgetéseket egyáltalán nem akartam tartani.

Családi harccal, „csakazértis”
A férjem háta mögött akartam csinálni, mert ő soha nem egyezett volna bele, de hamar lebuktam. Sinka Gyula és Tímea olyan szépen és udvariasan kértek, hogy nem tudtam nemet mondani. Így kezdődött az én sztorim. A férjemmel naponta megvívtam a kis harcomat. Veszíteni nem tudok, így hát úgy gondoltam, kerül, amibe kerül, nekem ebből az üzletből nagyot kell kaszálni, bizonyítani kell, hogy igenis sikeres leszek!

Vezetővé válás, új szponzorral
Közben egy orvosi műhiba következtében elhunyt a főnökasszonyom, azaz a szponzorom. Lukács Gusztáv „megörökölt” a szó szoros értelmében. Egy év alatt hálózatvezető lettem!

Változtatni akartam
A következő tervem az volt, hogy a főállású munkahelyemtől végleg megváljak, amit egyre jobban utáltam. Utáltam minden reggel szaladni a buszhoz, mert időben soha nem értem oda. Utáltam, hogy este későn értem mindig haza. Minden vágyam az volt, hogy a magam ura legyek, én osszam be az időmet! Ekkor már volt egy levált HV ágam, dr. Heldner Sylvia.

Dr. Heldner Sylviával

Dr. Heldner Sylviával

Otthagytam a munkahelyem

A jutalékom a duplája volt, mint a főállású munkahelyemen. Lassan a férjem is megbékélt. Döntöttem, leszámoltam. Nagyon rövid idő alatt egy újabb hálózatvezetőm lett, Lengyelné Tóth Gabriella.

Lengyelné Tóth Gabriella is hamar HV lett akkoriban

Lengyelné Tóth Gabriella is hamar HV lett akkoriban

Mélységépítés, és áttörés a Reg-Enorral
Majd jöttek az alsó vonalról a hálózatvezetők. Lőrincz Sándor, aki ma is aktívan építi a vonalát, Paulik Zoltán, és Lőrincz Sándorné Andika. Közben voltak visszaminősülések. Családom és én 100%-os termékfelhasználók vagyunk, a termékeket bátran ajánlom mindenkinek! Az igazi sikert a Reg-Enor és Galambos Lajcsi reklámja hozta meg, és a fantasztikus rendezvények, amit itt is szeretnék megköszönni Gyulának és Tímeának.

Tóthné Boncsér Anna a párjával, Tóth Gyulával és Lajcsival

Tóthné Boncsér Anna a párjával, Tóth Gyulával és Lajcsival

Még több tudás a segítésért
Hogy még többet tudjak segíteni, elvégeztem egy egészségügyi iskolát, majd a természetgyógyászat felé vitt a sorsom, az élővércsepp-analízisre szakosodtam. Ezt is a hálózatnak köszönhetem, hogy megengedhettem magamnak ezt a költséges hobbyt, amit azóta igen nagy szeretettel gyakorlok.

Újra Ezüst HV vagyok!
Aztán jött a gazdasági válság, ami az én pozíciómat is gyengítette… Majd 2015-ben új alapokra helyeztem az üzletemet. 2016 júniusában két levált HV munkatársam, Lőrincz Sándor és Juhászné Papp Mónika hálózatvezetők segítségével újra Ezüst HV lettem.

Juhászné Papp Mónika hálózatvezetővé avatása

Juhászné Papp Mónika hálózatvezetővé avatása

15 ezer pontos ág
Óriási kitartás, ami ehhez az üzlethez kell, bennem kitartásból bőven van. Tudom, mit akarok, nem szeretem a véletlenre bízni a sorsomat. És nem adok fel semmit, veszíteni nem tudok. Talán ez hiba volt, hogy nem adtam fel semmit a sikerem érdekében sem. Elapróztam magam, több dologgal is foglalkoztam, mint kellett volna. Ám jelenleg a Sinka-ágban havi 13-14 ezer pontos csapat vagyunk!

Erősítsd, amiben jó vagy!
Ha érzed azt, hogy valamiben jó vagy, akkor azt erősítsd, legyen az bármi, én nem ezt tettem, ma már tudom, hogy ez nagy hiba volt. De ez az üzlet az, amit bármikor újra kezdhetsz. Szoktuk mondani, bezzeg a mai eszemmel már másként csinálnám… Semmi baj, kezdd újra a mai eszeddel! Én is ezt tettem 2015-ben. A 2017 június végére arany HV vagyok – ezt már tudom!

Tóthné Boncsér Anna, most már Ezüst HV, aki márciusban elnyerte csapatával a serleget a Sinka-ágon belül

Tóthné Boncsér Anna, most már Ezüst HV, aki márciusban elnyerte csapatával a serleget a Sinka-ágon belül

 

Ezeket olvastad már?